Hier vind je de beste christelijke boeken van christelijke schrijvers. Je vindt hier romans, wetenschappelijke boeken en meer informatieve christelijke boeken. Lees verder…

Top 10 christelijke boeken – (Spannende) Romans

christelijke romans laten je genieten met hun diepe thema's en verhalen die soms waargebeurd zijn. Hieronder vind je een lijst met mooie en spannende aanraders van de volgende christelijke auteurs:

  • Thom Lemmons
  • Eline Rosenhart
  • Lynn Austin
  • Terri Blackstock
  • Lisette van de Heg
  • Elizabeth Musser
  • Francine Rivers (onderaan vind je ook een natuurboek van haar omdat ze een uniek Bijbel-perspectief uitlicht)

Christelijke historische romans gebaseerd op de bijbel

De bijbel-parabelen zijn erg geschikt als basis voor romans. Daar hebben goede auteurs gebruik van gemaakt door romans te wijden aan bijbel-verhalen, met uitgebreide achtergronden, cultuur, verhoudingen en relaties. Hieronder vind je een top 5.

Christelijke wetenschappelijke boeken

Religie en wetenschap zouden in harmonie met elkaar moeten zijn. Einstein erkende dit, en onderstaande boeken gaan hier ook over:

Christelijke relatieboeken

Een relatie is een plek waarin jullie samen spiritueel kunnen groeien. Hier gaan onderstaande christelijke relatieboeken van uit:

Studiebijbels: boeken voor bijbelstudie

Religieuze teksten lezen is iets heel anders dan romans lezen of boeken van commerciële bestseller-auteurs. Daarom bieden studiebijbels een uitkomst.

De bijbel eenvoudig naverteld

De bijbel is niet eenvoudig geschreven. Daarom is deze eenvoudig navertelde versie voor veel mensen een uitkomst.

De vrijgevige God

We sluiten deze pagina met aanraders af met ‘De vrijgevige God'. Dit is een uitstekende samenvatting van de christelijke boodschap, het evangelie.

Nieuwe christelijke boeken

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe christelijke boeken, dan voorziet deze pagina je van actuele informatie.