Mindfulness Boeken Top 10 (Beste Aanraders!) [Update 2017/2018]

In dit artikel vind je de top 10 van beste mindfulness-boeken. Dus al je vragen rondom het vinden van een goed boek over mindfulness, worden met deze lijst beantwoord, zoals: ‘Wat is het beste boek over mindfulness of voor het omgaan met stress?’ Lees gauw verder voor de 10 aanbevelingen!

Wat voor soort mindfulness-boeken zitten in deze lijst?

De meeste boeken in deze lijst zijn eenvoudigweg het meest gewaardeerd door internationale lijsten en andere boeken zijn weer het best onderbouwd (de boeken van Jon Kabat Zinn). Het mooiste van deze lijst, en mindfulness-boeken over het algemeen, is vooral: deze boeken zijn voor mensen die al lang bezig zijn met mindful leven én ze zijn zeker ook voor beginners! Er is namelijk altijd weer iets nieuws te ontdekken.

In de boekenlijst, die je in de volgende paragraaf kunt vinden, kun je bijvoorbeeld de volgende hooggewaardeerde boeken vinden:

  • Mindfulness voor een gelukkig leven van Thich Nath Hanh.
  • In de maalstroom van je leven van Edel Maex.
  • Mindfulness: een praktische gids om rust te vinden in een hectische wereld van Mark G. Williams.
  • Als ‘mindfulness-oefenboek’ bevelen we Eva Brobbel’s Mindfulness-box aan als ideaal oefenmiddel om aan de slag te gaan met mindfulness en stressreductie.

Kijk gauw verder naar beneden voor de lijst.

Beste Mindfulness-boekenlijst (top 10)

Waarom staan er zoveel boeken van Jon Kabat Zinn in de lijst?

Jon Kabat Zinn staat aan het hoofd van de belangrijkste wetenschappelijke onderzoeken over mindfulness. Op basis van duizenden casussen is hij tot zijn wetenschappelijke conclusies gekomen over de beste manier om mindfulness te beoefenen voor het verminderen van onder andere stress.

Tot slot hebben we de volgende bronnen voor je:

Kijk of deze titels als gratis audioboek beschikbaar zijn – 14 dagen gratis!

Gerelateerde artikelen: ook interessant?

Bedankt voor het lezen. Reageer even hieronder en dan zal ik reageren. En... sharing is caring!