Misschien vroeg je je al af of er rondom persoonlijke ontwikkeling ook Black Friday-acties zijn, zodat je ook van een zinvol cadeau als persoonlijke ontwikkeling kunt genieten. Dan hebben we iets voor je…

Actie 1: 75% korting op de NLP Doe-Cursus met bonussen

Op deze pagina lees je alles over deze Black Friday-actie.

Actie 2: €10,00 korting op het NLP Doe-Boek – én gratis verzending

Op deze pagina lees je alles over deze Black Friday-actie.

Actie 3: De beste online NLP-training die er is

persoonlijke ontwikkeling black friday

Onze producten zijn gericht op praktijk. Al die NLP-theorie is overweldigend en het betekent niks totdat je alles zonder moeite in kleine stapjes in je dagelijks leven gaat gebruiken.

En dat is eng.  Om die theorie los te laten. Ten minste… voor ons kleine ego. Die walgt ervan om alles los te laten en het allemaal te gaan ervaren. Inderdaad… met deze aanbieding verminder je informatie en vermeerder je actie.

Dit is geen reguliere aanbieding – maar een echte Black Friday-actie voor het vlaggenschip-informatieproduct dat ik aanbied.

Normaal bied ik dit namelijk bonus-loos aan. Speciaal voor Black Friday doen we er mooie bonussen bij: 2 tickets & het nieuwe premium e-boek…

  • Black Friday-bonus 1 ter waarde van €200,00: 2x tickets voor Droom, Leef, Geniet. Dit event brengt je terug in het leven en in je lichaam. Een echte wow-ervaring! In januari is de grote editie en gaan we krachtig het nieuwe jaar in. Aan wie geef jij het tweede kaartje cadeau?
  • Black Friday-bonus 2 ter waarde van €25,00: Het Boek Voor Coaches van dr. Vincent van der Burg in e-boekvorm.

Wat is dan dat vlaggenschip-informatieproduct? Een prachtige online NLP-bron:

  • Alle kennis en ervaring die je nodig hebt – en zeker geen greintje meer. Waar andere online trainingen 12 les-items hebben, een paar weken duren en een handjevol technieken bevatten, ervaar je bij ons 130 les-items, 13 weken en de inhoud van de complete 18-daagse NLP-opleiding.
  • Elders is er geen (actieve) online community maar bij ons word je toegelaten tot de actieve Facebook-community die alleen voor UNLP-studenten is, inclusief wekelijkse NLP-challenges met mij.
  • In andere online trainingen zitten geen demo’s met cliënten. In dit pakket zitten wel demo’s met cliënten.

Je wordt in het live-event én in het 13-weeks programma begeleid door Marcel Meijlink – samen met dr. Vincent van der Burg. Ik heb ze geassisteerd in de ontwikkeling van deze meest populaire online NLP-programma van Nederland, waarin alle NLP-technieken uit hun 18-daagse NLP-opleiding worden behandeld met behulp van video's, demonstraties, mp3 en scripts.