Op deze pagina leer je alles over de methode en inschrijf-mogelijkheden voor de opleiding: De Helende Reis van Brandon Bays. De Engelse naam is: ‘The Journey, a practical guide to healing your life and setting yourself free'. Ook in 2024 kun je deze methode als Nederlander van Brandon Bays leren. Dit is de meest informatieve en inhoudelijke pagina over Journey-therapie en de seminars.

Let op: gebruik de speciale aanbieding voor maar liefst €347,00 korting op de 3-daagse Journey Intensive >>>

Alvast direct handige info over opleidingen & workshops van De Helende Reis

Zoek je een Journey Therapie-training? De belangrijkste training van De Helende Reis heet ‘The Journey Intensive' en wordt door Brandon Bays zelf gegeven via The Journey Nederland. Dit is echter een internationale online training, volledig live. Dit is een integrale training, maar nadat je The Journey Intensive hebt gedaan, kun je eventueel verschillende vervolgtrajecten volgen over De Helende Reis.

Meest gekozen optie: Brandon Bays meemaken in de Intensive (2024)

Scroll verder naar beneden voor meer uitleg over de methodiek en de training van De Helende Reis met Brandon Bays. Verderop in deze pagina vind je alle informatie, maar wil je je direct aanmelden voor de 2024-edities, dan kan dat hier met speciale korting. Er gaat dan €347,00 van de prijs af.

Inschrijven 2024 editie | laagste prijs voor Journey-trainingen

Via bovenstaande vertrouwelijke link is altijd de laagst mogelijke actieprijs automatisch toegepast. Het is dus niet mogelijk om een extra kortingscode in te voeren. De laagst mogelijke prijs om voor Nederlanders bij Brandon Bays in de leer te gaan, is normaal 545 euro, maar op de pagina zie je dat de actieprijs lager uitvalt.

Tegenwoordig zijn alle trainingen van The Journey on-live. Thuis vanuit je eigen internetverbinding dus, maar wel live. The Journey is gestopt met het geven van fysieke trainingen.

Alternatieve opties: Brandon Bays in november 2024

Als je The Journey in 2024 wilt volgen, dan krijg je hier meer informatie over alle Journey Intensives.

Blijf ook lekker doorlezen op de pagina waar je je nu bevindt. Onderaan deze pagina vind je een voorproefje van de uitgeschreven technieken van De Helende Reis, maar laten we bovenaan dit artikel bij het begin beginnen… Wat is De Helende Reis eigenlijk?

Wat is De Helende Reis, oftewel Journey-therapie?

De Helende Reis is een effectieve en inspirerende methode voor (zelf)heling. De Journey is ontwikkeld door Brandon Bays, en het is niet alleen een filosofie: het biedt ook praktische stappen, technieken en meditaties die je kunt uitvoeren om problemen als stress en ‘nepheid' voor eens en altijd uit je leven te halen.

Zo is het bij een van de technieken van De Helende Reis de bedoeling om steeds dieper en dieper door je emotionele lagen te vallen, om tot je essentie te komen: een allesomvattend gevoel van vreugde.

Een korte Brandon Bays ‘Wiki' – Wie is zij?

de helende reis the journey brandon bays

In 1992 werd bedenker van De Helende Reis, Brandon Bays, gediagnosticeerd met een groot gezwel in haar buik (tumor). Deze diagnose stimuleerde haar om een methode van zelfgenezing te ontwikkelen. Zeven weken later was haar tumor helemaal weg, zonder medicijnen, zonder operatie.

Sindsdien heeft zij duizenden mensen kunnen helpen zichzelf te bevrijden van lichamelijke klachten, emotionele blokkades en beperkende gedachten. Brandon Bays heeft samengewerkt met grote meesters als Deepak Chopra, Anthony Robbins en Wayne Dyer.

Alvast wat bijzondere verhalen van Brandon Bays horen? Bekijk het interview ‘Op De Thee Bij Brandon Bays' door opleidingsinstituut UNLP.

Wat is de kern achter waarom De Helende Reis werkt?

De kern waarop The Journey gebaseerd is, heeft te maken met het geheugen van de cellen van je lichaam. Als je De Helende Reis aan het doen bent, dan pak je dat cel-geheugen aan: je bent het schoon aan het maken zodat er in de dagen daarna, nieuwe cellen kunnen ontstaan die kerngezond zijn. Die nieuwe cellen worden namelijk niet meer beïnvloed door oude onverwerkte herinneringen.

Met andere woorden: ervaringen die niet goed verwerkt worden, blijven vastgehouden in je lichaam. Dit kan uiteindelijk leiden tot emotionele en zelfs fysieke problemen. De eenvoudige, maar ontzettend krachtige, Journey-methode helpt je om oude pijn los te laten en zo je lichaam en geest te helen.

De kern van De Helende Reis is dus te vangen in twee krachten:

 • Je ware aard laten zien. Je kunt jezelf laten zijn door je verleden emoties te verwerken en in het hier-en-nu vrij van het verleden te kunnen leven. Je raakt in contact met je emoties, in plaats van dat je een masker of een muur opzet zodat je je emotieloos ‘netjes' gaat ‘gedragen' voor de buitenwereld.
 • Gebruikmaken van de kracht van vernieuwing: we zijn altijd nieuw. Ons karakter is ieder moment nieuw en ons lichaam vernieuwt zich continu.

Met De Helende Reis verwerk je oude emoties en gebeurtenissen

Heb je al van alles geprobeerd maar val je steeds weer terug in oude gewoontes, dan kan dat komen doordat je nog niet bezig bent geweest met het volledig verwerken van oude emoties en gebeurtenissen.

Hoe kun je dat doen, dat verwerken? Onder andere met liefde en vergeving. We gunnen je vanaf nu dat je jezelf niet gaat proberen te veranderen: leer te omarmen wie je bent en leer een aantal nieuwe strategieën die De Journey-methode jou aanreikt. Ze werken zo goed doordat onverwerkte zaken eindelijk vrijkomen, waardoor het cel-geheugen schoongemaakt wordt.

Uit welke 3 methodieken en technieken is The Journey ontstaan?

brandon-bays-helende-reis

The Journey maakt gebruik van 3 methodieken, die het allemaal samenvoegt in één lange interventie voor een explosief effect:

 1. NLP. Om precies te zijn wordt er gebruik gemaakt van: Change Personal History, Reimprinting en Time Line Therapy®, (Drop Down Through Techniek & Herkaderen door lessen uit oude gebeurtenissen te bewaren). Brandon Bays was een NLP-beoefenaar en je kunt stellen dat The Journey Brandon's eigen NLP-techniek is.
 2. Hypnose: het verdiepen van de trance.
 3. Spirituele concepten: het vergeven van de ander, het uitspreken van een intentie/gebed en het gebruikmaken van De Bron van Onvoorwaardelijke Liefde.

Zijn er ook Helende Reis-therapeuten?

Therapeuten die de Helende Reis-methode toepassen, zijn eenvoudig te vinden. Wil je contact met onze eigen ervaren Journey-coach om te kijken of zij bij jou past, mail dan naar [email protected]. Dan sturen we je de contactgegevens door van deze aandachtige Helende Reis-therapeut..

Voor wie is De Helende Reis geschikt?

helende-reis-opleiding

Volgens The Journey Nederland is iedereen welkom bij De Helende Reis. Als jij die persoon bent die alles al geprobeerd heeft, meerdere malen heeft gepoogd om zichzelf te veranderen maar steeds weer terugvalt in oude gewoontes, dan is de Journey een cadeau voor jezelf. Want gelukkig is er een keuze. Een keuze om vanaf nu de switch te maken van ‘nep naar echt', van ‘afwezig en druk' naar ‘aanwezig en relaxed'.

En specifiek: de 3-daagse ‘The Journey Intensive'?

De Helende Reis (De 3-daagse Journey Intensive) is geschikt voor iedereen: beginners en gevorderden, jong en oud. Na zo'n 3-daagse Journey Intensive kun je voelen dat emotionele blokkades transformeren, fysieke klachten oplossen en thema's rondom relaties, slechte gewoontes, gezondheid, verslaving, zelfvertrouwen, angst en neerslachtigheid verdwijnen. Dit alles in een veilige en inspirerende sfeer. Een ongelooflijk krachtige methode die je -voor jezelf en anderen- voor de rest van je leven kunt inzetten.

Wat levert de Journey-methode mij op?

helende-reis-quote

Misschien zijn er van die periodes dat de stress door je lijf giert. Hoe zou het zijn wanneer je de ‘drukte' of de ‘spanning' die je nu mogelijk voelt, kunt omzetten naar meer rust, meer vrijheid, meer aandacht en meer leven?

Bovenal is De Helende Reis vooral een manier waarop je maskers, muren en bescherming voor je authentieke zelf, weghaalt. Hierdoor kom je bij je ware emoties. Deze emoties ga je daadwerkelijk uiten, zodat alle onbruikbare maskers en persona's zullen verdwijnen.

Wanneer je je committeert om de filosofie en technieken van De Journey toe te passen, gaat op korte termijn alles voor je veranderen. Je voelt je beter, je bent gezonder, je bent in balans, je bent meer aanwezig en je gaat je rustiger en gelukkiger voelen. Dat komt doordat het cel-geheugen schoongemaakt wordt, waardoor nieuwe, kerngezonde cellen zich gaan ontwikkelen.

Ook ik heb verrassende resultaten ervaren na de trainingen en privé-coaching.

Rubin Alaie: Scars of years are gone! My skin is smooth again. I'm shocked.

Mijn coach: So miracles do happen, when you heal from within. Well done Ruben! ✨🙏🏻🌟 & that's in ONE session. You obviously had a big prayer 😍.

Brandon Bays Workshops en Opleidingen (Wat is het seminar ‘De Journey Intensive'?)

helende-reis-event

The Journey is de methodiek, dat weten we al. Maar wat is The Journey Intensive? Dat leer je in deze paragraaf. The Journey Intensive is de eerste stap die je kunt nemen om De Helende Reis in seminar-vorm te ervaren, waardoor je het echt heel grondig leert.

De 3-daagse Journey Intensive met Brandon Bays is een zorgvuldig ontwikkeld programma, waarin je leert om je volledige innerlijke potentieel te ontdekken en te benutten. Gedurende deze drie dagen ga je emoties loslaten, je gaat kijken naar beperkende overtuigingen en andere ongezonde conditioneringen. Je leert hoe gebeurtenissen en oorzaken uit het verleden een effect op je gezondheid hebben en hoe je deze krachtig kunt omzetten en transformeren.

Deze 3-daagse seminars bieden een veilige en inspirerende sfeer. De Helende Reis is een ongelooflijk krachtige methode die je – voor jezelf en anderen – voor de rest van je leven kunt inzetten. Daarom is zo'n Journey Intensive een aanrader. Hoe je je kunt aanmelden, lees je in de volgende paragraaf.

Ook zijn er diverse vervolgtrainingen, bijvoorbeeld om Journey Practitioner te worden. Informatie daarover wordt aan het einde van de Journey Intensive uitgedeeld.

Hoe kan ik me aanmelden voor The Journey Intensive in 2024?

de helende reis the journey brandon bays

Will jij voor eens en altijd jouw thema uit je leven verwerken? Brandon Bays komt vaak naar Nederland. Ook in 2024, dus wil jij direct leren van Brandon Bays? Doe dan mee met The Journey Intensive. Dit wordt georganiseerd door The Journey Nederland. De beschikbare data in Nederland kun je vinden door op onderstaande link te klikken. Heb je de Journey Intensive al gedaan? Dan kun je dezelfde link volgen en vervolgens op ‘Advanced Level Events' klikken voor een vervolg-training.

Meedoen? Gebruik de speciale aanbieding van The Journey (via deze link)

Klaar om de krachtige Journey-methode eigen te maken? Om het maximale uit jezelf te halen en je leven te leven in vrijheid, spontaniteit, plezier en innerlijke rust? Je kunt je inschrijven door op de volgende link te klikken:

Klik hier voor meer informatie over de aankomende Journey Intensive

Of klik op de button hieronder om je direct in te schrijven voor The Journey Intensive met Brandon Bays (vroeger Elspeet, Nederland en nu volledig online live).

Inschrijven met de laagste prijs voor Nederlandse Brandon Bays-trainingen >>

Let op: gebruik kortingsode JOURNEY22 voor de allerhoogste korting van €347,00.

In deze 3-daagse onderdompeling krijg je Brandon's kennis volledig tot je beschikking. De 3-daagse geeft je zóveel kennis en praktijkervaring over De Helende Reis dat je deze krachtige methode -voor jezelf en anderen- voor de rest van je leven kunt inzetten.

Tegenwoordig zijn alle trainingen van The Journey on-live. Thuis vanuit je eigen internetverbinding dus, maar wel live. The Journey is gestopt met het geven van fysieke trainingen.

Brandon Bays Boeken, PDF en andere bronnen

Hieronder vind je het boek van De Helende Reis samen met andere boeken van Brandon Bays. Ze is een erg eloquente spreker en schrijver, en dat helpt enorm bij het lezen. Dat is ook de reden waarom zoveel mensen van Brandon's boeken houden. Er is zelfs een versie van De Helende Reis voor kinderen. Bekijk hieronder welke boeken van Brandon Bays jij nog niet hebt gelezen en schaf ze aan (bij het vertrouwde Bol.com).

Naast bovenstaande boeken zijn er nog een aantal andere interessante bronnen:

En het eerstvolgende driedaagse live-event in Nederland is de grootste onderdompeling.

Inschrijven met vertrouwelijke korting >>

Of klik op de button hieronder om je direct in te schrijven voor The Journey Intensive met Brandon Bays (voorheen altijd in Elspeet, ongeveer drie kwartier rijden vanaf Amsterdam, maar nu meestal online maar volledig live).

Inschrijven met vertrouwelijke korting >>

De technieken van De Helende Reis – Stap voor stap, een tipje van de sluier…

technieken helende reis

Hoe gaat de methode van De Helende Reis? Hoe gaan de meditaties en technieken? In de komende paragrafen kun je alvast een gevoel krijgen over hoe de meditaties van De Helende Reis gaan.

Je zal merken dat deze technieken onder andere gebaseerd zijn op NLP-technieken, aangezien Brandon Bays een NLP-ontwikkelaar is. Een belangrijke opmerking hierbij, is dat de auteur van deze pagina de technieken in eigen woorden heeft weergegeven.

Voorbereidende meditatie: Een geleide meditatie ‘De Vriendelijke Verwelkoming'

Dit is een van de nieuwere toevoegingen aan De Helende Reis. De Vriendelijke Verwelkoming is een ‘pre-frame' die de intentie heeft om je voor te bereiden op het weg laten vallen van je maskers en muren, zodat je je emoties volledig en authentiek kunt voelen. Je gebruikt De Vriendelijke Verwelkoming net zo lang tot je een sterke emotie ervaart. Zodra dat gebeurt, kun je direct stoppen met De Vriendelijke Verwelkoming en direct doorgaan met een hoofd-techniek van De Helende Reis.

 1. Soms kunnen we het wat uitdagend vinden om onze emoties te voelen. Dat is natuurlijk. Laten we dus even een moment nemen om naar binnen te keren, om onszelf open te stellen zodat we kunnen ervaren wat hier nu is.
 2. Dus je kunt je ogen vriendelijk sluiten. Adem een paar keer diep in… En uit… En laat je lichaam zich verzachten, openen en ontspannen… Terwijl het je gezicht verzacht… De hoeken van je mond ontspant… De borst verzacht… De deur naar je eigen hart opent… Je buik ontspant en verzacht… Je bekken… Je dijen… Je benen… laat gewoon je hele lichaam zich ontspannen en openen. De deurtjes naar je hart openen zich links, rechts, voor en achter je. Alle maskers en muren gaan weg, uit de kamer.
 3. Laat daarna je bewustzijn ruim worden, terwijl het je hart zo breed als de hele wereld laat zijn – Laat die ruimte van bewustzijn zich vèèèr voor je uitstrekken… Grenzeloos achter je uitstrekken… Oneindig naar alle kanten… Je wordt een ruimte van liefde. En rust maar gewoon als een open hemel vol met alle acceptatie.
 4. Verwelkom al je emoties in deze uitgestrekte hemel van acceptatie… Alle gevoelens die je ooit hebt gevoeld… Zelfs de emoties van je voorouders… Zó uitgestrekt is jouw liefde.
 5. Richt je bewustzijn nu naar binnen, in je lichaam. Je lichaam, je wezen, is als een container, een vat vol met allerlei soorten emoties, allerlei soorten gevoelens… En onze gevoelens zijn als kleine kinderen – Sommigen zijn luid en vragen veel aandacht, anderen zijn rustig en verleden, en weer anderen hebben zichzelf ver weg verstopt achter deksels of gesloten deuren. Het zou kunnen dat ze je niet meer vertrouwen omdat ze zo vaak zijn afgewezen… Dus wellicht wil je je excuses aanbieden naar je gevoelens en ze laten weten dat je voor de verandering open zal zijn, dat je zal gaan luisteren, dat je aanwezig zal zij en dat je gaat voelen wat er maar opkomt.
 6. Vind nu een gebied van je lichaam waar je wat spanning, samentrekking of verkramping voelt. En adem maar gewoon in dat gebied, zodat je het laat overstromen met je eigen liefde, je eigen acceptatie… Waarmee je het zacht en open maakt… En als er een emotie zou zijn, dan vraag ik me af welke het zou zijn?… Sommige van onze gevoelens zijn erg subtiel, dus verwelkom wat er maar is.
 7. Of misschien is er geen gevoel, maar een plaatje dat opkomt. Als dat het geval is, hoe laat het plaatje jou dan voelen? Of als dit gebied kon spreken en woorden had, wat zou het dan zeggen? Hoe laat dat jou voelen? Verwelkom gewoon wat hier maar is en wat hier maar niet is. {Noem de emotie}
 8. Waar in je lichaam grijpt dat gevoel je het sterkst? {Schrijf de emotie op en waar het het sterkst is.} Sta deze emotie gewoon toe om zelfs nog voller te worden…
 9. Breng jezelf nu in een neutrale gemoedstoestand en vind een ander gebied waar een beetje spanning, stress, vasthouden of verstoppen zou kunnen zijn. Ook hier overstroom je het met je eigen liefde, je eigen acceptatie en als er nu een gevoel zou opkomen, wat zou dat gevoel dan zijn? {Neem de tijd om dit te beantwoorden.} Of als er woorden zouden zijn, wat zou het dan zeggen? Hoe laten deze woorden jou voelen? {Geef het wat tijd.} Of als er een plaatje was, hoe laat dat plaatje jou dan voelen?… Of misschien is er een deksel of een deur. Als er een deksel is, voel dan gewoon hoe je het deksel achterwaarts trekt en vraag jezelf: wat ben ik aan het bedekken? Waarvoor ben ik me aan het verstoppen? Open jezelf gewoon in datgene wat zich laat zien. Hoe laat dat jou voelen? {Neem de tijd, schrijf het op.} Waar komt het het sterkste op? {Schrijf het op.} En sta het gewoon toe om zelfs nog voller te worden…
 10. Dankjewel. Breng jezelf in een neutrale toestand.
 11. Doe hetzelfde met een derde gebied waar wat spanning, stress, vasthouden of verstoppen zit.
 12. Welke van al deze drie emoties is nu voor jou het sterkst? {Gebruik deze emotie voor een hoofd-techniek van De Helende Reis.}

Hoofd-techniek 1: De Emotionele Reis

Deel 1 van De Emotionele Reis: Drop down (het vallen door de emoties)

 1. {Je begint met de eerste laag te ontdekken.} Welk gevoel komt op? {Laat de client de emotie benoemen.} Sta dit gevoel gewoon compleet toe om te stromen… Het kan toegestaan worden om zelfs nog sterker te komen… Val door de emotie heen. Laat het je opslokken. Laat de emotie er zijn. Goed zo, ga zo maar door. Adem maar. Schreeuw er maar doorheen. Gil er maar doorheen. Val er maar door, val er maar door, val er maar door. Val val val val val erdoorheen. Omring het gevoel nu met je eigen liefde, je eigen acceptatie… En voel jezelf zachtjes openen, precies in de diepste kern ervan, terwijl je jezelf vraagt: ‘Wat zit in de kern van dit gevoel, in het centrum ervan? Wat zit in het hart van dit gevoel? Of wat zit eronder… Of wat rijst eruit op? Welke emotie is groter dan jezelf? En blijf daar maar… Wat zit daar?
 2. {Het antwoord leidt de volgende laag in. Laat de client het gevoel benoemen en schrijf het op}. Waar voel je dit het sterkst? {Schrijf de locatie in het lichaam op.} Als er ook personen of beelden omhoog komen, laat het me dan weten (waar heb je dat verdriet voor het eerst ervaren?) en als dat niet het geval is, blijf dan bij het gevoel. {Als er een persoon of beeld opkomt, zet er dan een markering bij. Dit is de emotionele laag die later bij een volgend onderdeel, ‘Het Kampvuur', verwerkt gaat worden.}
 3. {We zijn nog steeds bij de tweede laag en we gaan op zoek naar de derde laag.} Sta nu maar gewoon toe dat dit gevoel volledig stroomt… Verwelkom het helemaal. Terwijl het gevoel sterker en vollediger wordt, vraag je jezelf: wat zit er in de kern… Of eronder? En omring het dan met je eigen liefde, je eigen acceptatie… En voel hoe je jezelf in de kern ervan openstelt en blijf daar maar… Wat zit daar? Wat rijst eruit op? Wat is dieper dan dit? {Schrijf het gevoel op.}
 4. {We zijn bij de derde laag aanbeland.} Geweldig. Waar in je lichaam, voel je dit het sterkst? Komen er ook mensen of beelden op? {Als er een persoon of beeld opkomt, zet er dan een markering bij. Dit is de emotionele laag die later bij een volgend onderdeel, ‘Het Kampvuur', verwerkt gaat worden.}
 5. {Ga zo door – dat doe je door vanaf dit punt stap 3 en 4 continu te herhalen – totdat je in de ‘onbekende zone' terecht komt.}
 6. {Dit is de stap van de onbekende zone: Limbo. Deze stap sla je over als er geen onbekende zone is, maar als direct de ‘bron-toestand' – de volgende stap – betreden wordt}. Geweldig, je bent in de onbekende zone, en je weet wat je te doen staat: ontspan gewoon en verwelkom het. Het is gewoon een andere laag… Vertel me hoe het is… Zitten er ook grenzen aan, of gaat het maar door en door? Beschrijf het maar…
 7. Val ook door deze onbekende zone heen. Wat komt langzaam in dit oneindige veld van niksheid, deze leegte? Wat sijpelt er nu naar binnen? Wat komt er door de barsten en poriën? Wat begint hier doorheen te dringen?
 8. {Het antwoord op de vorige vraag is meestal iets zoals: licht, liefde, vrede, kalmte of een ander label voor de kerntoestand. Een andere indicatie waardoor je weet dat je er bent, is dat dit gevoel overal zit, en niet bijvoorbeeld enkel in de buik. Soms komt De Bron niet direct maar zijn er tussenstappen van positieve emoties, waar je ook doorheen kunt vallen totdat je bij De Bron komt.} {Schrijf dit antwoord – de kerntoestand van De Bron – op. Je bent nu klaar met de Drop Down. Je kunt direct naar het volgende onderdeel van de Emotionele Reis gaan: De Bron! Zie hieronder.}

Deel 2 van De Emotionele Reis: Alles als De Bron ervaren

 1. Rust maar in de oneindige ruimte die je in essentie bent… Jezelf kennende als deze grenzeloze, oneindige aanwezigheid, deze pure liefde… Als {jouw label voor De Bron} iets te zeggen had aan {de volgende laag terug naar boven}. wat zou het dan zeggen? {Schrijf dit antwoord op}. En sta nu maar gewoon toe dat {Bron} door de laag heen wast, zodat het erin kan baden en op kan lossen in de oneindige aanwezigheid van {Bron}.
 2. {Herhaal de vorige stap net zo lang totdat je bij de allereerste, bovenste laag uit bent gekomen. Op je weg naar de bovenste laag, was je door alle tussenliggende lagen heen. Wanneer je bij de laag met de markering komt – dat is de laag waar een persoon of beeld opkwam – was je daar ook doorheen met De Bron én je behandelt die laag direct met Het Kampvuur – het volgende deel. Nadat je klaar bent bij Het Kampvuur, was je verder door de lagen heen totdat ook de eerste laag is getransformeerd vanuit De Bron.

Deel 3 van de Emotionele Reis: Het Kampvuur

In deel drie zal er een vergevingsritueel plaatsvinden. Dit is een erg belangrijk onderdeel: vergeving is genezing. Hierbij ga je onder andere aan het werk met het kind in jezelf. Je geeft hem/haar een cadeau en er zal een ceremonie/ritueel plaatsvinden waarbij de kleine jij zal opgroeien: de jongen wordt een man en het meisje wordt een vrouw.

 1. Stel je een kampvuur voor – een kampvuur van onvoorwaardelijke liefde en pure acceptatie.
 2. Verwelkom bij dit kampvuur een jongere jij, de huidige jij, een wijze mentor van je en specifieke mensen die een rol hebben gespeeld bij de pijnlijke emoties van deel 1. Wie is er allemaal?
 3. Het is tijd om de jongere jij – die al die pijnlijke emoties uit deel 1 heeft gevoeld – een stem te geven. Een kans om al die sterke gevoelens te uiten, wat eerder misschien niet veilig aanvoelde om te doen. Ze kunnen nu uitgesproken worden en de mensen aan het kampvuur kunnen nu luisteren. Nu is de kans.

Dit was nog niet eens de helft van de eerste techniek. Wil je de volledige techniek – en de andere technieken leren? Neem in ieder geval een kijkje bij het seminar van De Helende Reis! Zie de aanbieding hieronder…

Hoe kan ik me inschrijven voor De Helende Reis met Brandon Bays? (Aanbieding)

Klaar om de krachtige Journey-methode eigen te maken? Om het maximale uit jezelf te halen en je leven te leven in vrijheid, spontaniteit, plezier en innerlijke rust? Je kunt de aanbieding bekijken en je inschrijven door op de volgende link te klikken:

Inschrijven met vertrouwelijke korting >>

Let op: gebruik kortingsode JOURNEY22 voor de allerhoogste korting van €347,00.

Of klik op de button hieronder om je direct in te schrijven voor The Journey Intensive met Brandon Bays. Vroeger was dit altijd in Elspeet, ongeveer drie kwartier rijden vanaf Amsterdam. Tegenwoordig is het meestal online, maar wel helemaal live.

Inschrijven met vertrouwelijke korting >>