Wat zijn de ervaringen over De Helende Reis? Zijn er ook negatieve ervaringen over seminars van The Journey? Je komt er via deze pagina achter.

Negatieve ervaringen over De Helende Reis

Hieronder vind je video's van deelnemers aan The Journey bij het instituut UNLP. Ik heb persoonlijk ook een paar negatieve ervaringen over De Helende Reis kunnen horen, maar ze gaan geen van allen zo ver dat ze bijvoorbeeld zeggen dat het misschien onzin zou zijn. De methodiek zelf staat dan ook als een huis, doordat het de effectiefste technieken van NLP, hypnose en spiritualiteit gebruikt. Hierbij vertrouwt de methodiek op het zelfhelend vermogen (klik voor meer info).

Wat zijn die negatieve ervaringen dan? Dat je je kunt voorbereiden op een lange zit als je ervoor kiest om The Journey te gaan ervaren in een seminar. De enige negatieve ervaringen die ik heb gehoord, gaan dan ook over dat punt. Het is vooral veel zitten en veel geduld hebben tijdens het uitvoeren van een Journey-proces. Het is dus geen snelle methode.

Helende reis (Brandon Bays) ervaringen op video vastgelegd

Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers aan The Journey Intensive Opleiding.

Mijn ervaring met De Helende Reis

Na mijn Helende Reis voelde ik me direct extatisch. Ik verwoordde het in onderstaande brief aan mezelf:

Hoe kon het zo gaan?

Zo moeizaam?

Zo geremd?

Zo heen en weer?

Jij bent liefde en dat strekt zich uit, helemaal in je en helemaal tot overal – je taken en mensen om je heen…

Je bent een ster.

Je hebt levensvreugde.

Alles gat makkelijk, zoals jij het wilt.

Wat voor zin haf het om steeds in dat grijze gebied tussen vreugde en niet-vreugde te verblijven? Ik snap het niet.

Maar je kunt het. Je kunt veranderen. Van jezelf houden. Dat is al gebeurd.

Je geniet van het leven – en van je missie.

Super goed van je.

Ik houd van je.

Gigantisch veel.

Rubin

Hoe kan ik me inschrijven voor The Journey Intensive? (Aanbieding)

Hieronder zal je binnenkort een link vinden waarmee je je kunt aanmelden. De drie-daagse Journey Intensive Seminar is in ieder geval een aanrader.