De Helende Reis (Negatieve) Ervaringen

Wat zijn de ervaringen over De Helende Reis? Zijn er ook negatieve ervaringen over seminars van The Journey? Je komt er via deze pagina achter.

Negatieve ervaringen over De Helende Reis

Hieronder vind je video’s van deelnemers aan The Journey bij het instituut UNLP. Ik heb persoonlijk ook een paar negatieve ervaringen over De Helende Reis kunnen horen, maar ze gaan geen van allen zo ver dat ze bijvoorbeeld zeggen dat het misschien onzin zou zijn. De methodiek zelf staat dan ook als een huis, doordat het de effectiefste technieken van NLP, hypnose en spiritualiteit gebruikt. Hierbij vertrouwt de methodiek op het zelfhelend vermogen (klik voor meer info).

Wat zijn die negatieve ervaringen dan? Dat je je kunt voorbereiden op een lange zit als je ervoor kiest om The Journey te gaan ervaren in een seminar. De enige negatieve ervaringen die ik heb gehoord, gaan dan ook over dat punt. Het is vooral veel zitten en veel geduld hebben tijdens het uitvoeren van een Journey-proces. Het is dus geen snelle methode.

Helende reis (Brandon Bays) ervaringen op video vastgelegd

Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers aan The Journey Intensive Opleiding.

Hoe kan ik me inschrijven voor The Journey Intensive? (Aanbieding)

Hieronder zal je binnenkort een link vinden waarmee je je kunt aanmelden. De drie-daagse Journey Intensive Seminar is in ieder geval een aanrader.

Stel hier je vraag over dit artikel of geef een tip of compliment. En... sharing is caring!