Wij hebben de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven gereviewd zodat jij als potentiele deelnemer de kans krijgt om van tevoren te weten in hoeverre deze sessie bij jouw wensen en behoeften past.

Mijn zoektocht naar de financiele groei en succes

Mijn zoektocht naar financiële groei en succes was een reis vol uitdagingen. Ik kwam erachter dat ik onbewuste traumatische ervaringen met geld had die mijn vooruitgang blokkeerden, zonder dat ik me er zelfs bewust van was. Ondanks het volgen van verschillende financiële cursussen om mijn financiële leven op orde te krijgen en meer rust te vinden, leek ik geen blijvende verandering te kunnen bewerkstelligen. Net toen ik bijna de hoop opgaf, stuitte ik op de advertentie van Drops of Heaven voor hun online EMDR sessie, en mijn interesse werd gewekt. Ik besloot het een kans te geven, in de hoop dat het mijn onverwerkte financiële emoties zou kunnen aanpakken en me de doorbraak zou bieden waar ik zo naar verlangde.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Als onafhankelijk onderzoeksteam hebben wij de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven gereviewd om een objectieve evaluatie te bieden. Wij zijn toegewijd aan het verstrekken van nauwkeurige en waardevolle informatie aan potentiële gebruikers. Ons doel is om een betrouwbare bron van kennis te zijn en te helpen bij het informeren van weloverwogen beslissingen over dit product. De Consumentenbond, Kassa en Radar voeren regelmatig onderzoek uit naar soortgelijke programma’s.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Het is altijd belangrijk om kritisch te zijn bij het evalueren van producten zoals de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven. Hoewel het aanlokkelijk kan zijn om op zoek te gaan naar snelle oplossingen voor financiële problemen, is het essentieel om grondig onderzoek te doen en verschillende perspectieven te overwegen.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

We vroegen ons af of één enkele sessie echt in staat zou zijn om langdurige veranderingen in de relatie met geld te bewerkstelligen. Ook waren we benieuwd naar de effectiviteit van de online EMDR technieken in vergelijking met traditionele face-to-face sessies. Echter, na het grondig onderzoeken van de sessie en het verzamelen van positieve feedback en resultaten van eerdere deelnemers, werden wij geleidelijk aan minder sceptisch.

Wat zijn de beloftes van de makers?

 • Doorbreken van geldblokkades en overwinnen van financiële angsten en stress.
 • Verminderen van beperkende overtuigingen en negatieve emoties met betrekking tot geld.
 • Creëren van een gezonde relatie met geld om gezonde financiële beslissingen te nemen.
 • Verbeteren van de financiële situatie om meer overvloed en succes aan te trekken.
 • Effectieve EMDR-technieken gebruiken om de onderliggende oorzaken van geldblokkades aan te pakken.
 • Financiële rust ervaren en het loslaten van stress en angst met betrekking tot geld.

De criteria waar we Drops of Heaven op beoordelen

De criteria waar we Drops of Heaven op beoordelen zijn gebaseerd op belangrijke aspecten die wij als relevant beschouwen:

 • Effectiviteit
 • Kwaliteit van de inhoud
 • Prijs van de sessie
 • Gebruiksgemak
 • Toepasbaarheid
 • Duurzaamheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Klanttevredenheid

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Om dit product te testen, hebben we de sessie aangeschaft en uitgebreid getest. We hebben het programma grondig doorgelopen om een diepgaand inzicht te krijgen in de functionaliteit en prestaties. We hebben ook contact opgenomen met de klantenservice voor het stellen van inhoudelijke vragen en we hebben experts benaderd om hun mening te vragen.

In het kort: wat is het precies?

De Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven is een ontwerp dat gericht is op het doorbreken van geldblokkades en het overwinnen van financiële angsten en stress. Het maakt gebruik van EMDR, een krachtige therapeutische benadering, om onverwerkte emoties en trauma's te verwerken en emotionele blokkades die negatieve overtuigingen en emoties met betrekking tot geld veroorzaken, aan te pakken. Deze sessie helpt bij het verminderen van de emotionele lading achter de blokkades, waardoor je beter in staat bent om gezonde financiële beslissingen te nemen en je financiële situatie te verbeteren. Door zich te richten op de onderliggende oorzaak van de blokkade, biedt de Online Money Magic EMDR sessie de mogelijkheid om financiële rust te ervaren en een leven te creëren waarin geld geen bron van stress en angst meer is.

Info over de makers

De Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven is ontwikkeld door Yvonne, een ervaren mentor en therapeut die sinds 2010 vrouwen helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en het doorbreken van beperkende patronen. Met een brede kennis en diverse opleidingen en bijscholingen, waaronder EMDR, stress counseling, psycho pathologie en dergelijke, combineert Yvonne haar expertise met intuïtie, persoonlijke levenservaring en compassie tijdens de sessies.

Hoe ziet het eruit?

Het diepgaand programma van de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven begint met een introductie waarin de deelnemers worden verwelkomd en het doel van de sessie wordt uiteengezet. Vervolgens wordt er een veilige en vertrouwelijke omgeving gecreëerd. De sessie omvat gerichte EMDR-technieken en het programma wordt afgesloten met een evaluatie.

Onze testdata

We hebben de sessie meerdere keren doorlopen en de effectiviteit ervan beoordeeld op het doorbreken van geldblokkades en het verminderen van financiële angsten en stress. Daarnaast hebben we feedback verzameld van deelnemers die de sessie hebben gevolgd en hebben we contact opgenomen met een expert op het gebied van financiële groei en succes.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

Onze ervaringen met de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven waren positief en veelbelovend. We hebben gemerkt dat de sessie effectief is in het doorbreken van geldblokkades en het verminderen van financiële angsten en stress.

Kosten

De kosten van de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven variëren binnen een bepaalde prijsklasse, die mogelijk onder coaching valt als zakelijke kosten voor ondernemers. Als ondernemer kun je overwegen om deze sessie op te voeren als zakelijke kosten. Als je in loondienst bent, is het mogelijk dat je werkgever bereid is om opleidingsbudget in te zetten om de kosten van deze sessie te dekken. Het is raadzaam om hierover te informeren bij je leidinggevende en de mogelijkheden te bespreken.

Is het het geld waard?

Ja, de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven is wel degelijk het geld waard, vooral als we de potentiële voordelen van de sessie – waaronder het doorbreken van geldblokkades en het verminderen van financiële angsten – afwegen tegen de kosten.

Wat vinden wij van dit product?

Module 1: Overzicht

Drops of Heaven zorgt voor een overzichtelijk geheel van de sessie. Je weet van tevoren al waar je aan toe bent en je kunt in 1 oogopzicht zien wat het programma is.

Module 2: Materialen

De materialen die er tijdens de sessie van Drops of Heaven worden aangeboden van hoogwaardig materiaal en zorgen voor het toevoegen van extra waarde aan de sessie.

Module 3: Lesinhoud

Qua lesinhoud kun je bij Drops of Heaven een hele hoop verwachten. De inhoud is relevant en waardevol, waardoor je op een efficiënte wijze aan de slag kunt gaan.

Module 4: Relevantie en toepasbaarheid

Nadat je de sessie gevolgd hebt, zou je aan de hand van de relevantie van de sessie alles wat je hebt geleerd direct moeten kunnen toepassen in je dagelijks leven.

Module 5: Resultaat

Heb je de sessie succesvol afgerond? Dan kun je profiteren van alle kennis en ervaring die je hebt opgedaan en zelf aan de slag gaan met je financiële groei en succes.

Voor- en nadelen van Online Money Magic EMDR sessie

Wil je een weloverwogen keuze maken? Neem dan een kijkje naar de voordelen en de nadelen:

Voordelen

✅ Doorbreken van geldblokkades die financiële groei en succes belemmeren

✅ Vermindering van financiële angsten en stress

✅ Nieuwe perspectieven over geld voor meer zelfvertrouwen

✅ Verbeterde financiële situatie

✅ De EMDR sessie vindt online plaats binnen 2 uur

✅ Volg de sessie vanuit jouw veilige, comfortabele plek

✅ Training door professionals op het gebied van EMDR en financiële coaching

✅ Geen lange wachtlijsten

✅ Online EMDR is efficiënter

✅ Online EMDR scheelt je in tijd en reiskosten

Laat meer rust en vrijheid toe in je leven

Nadelen

❌ De sessie hoeft niet voor iedereen dezelfde resultaten op te leveren

❌ Voor sommigen zijn de kosten aan de hoge kant

Onze score per criterium:

We raden de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven aan vanwege deze factoren:

 • Kwaliteit – 8
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 8
 • Is het diepgaand? – 8
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 8
 • Expertise van de maker – 8
 • Toekomstbestendigheid – 8
 • Functionaliteiten – 8
 • Bonussen – 9

Hoe is het uniek/anders dan concurrenten?

In vergelijking met concurrenten onderscheidt de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven zich doordat het gericht is op het oplossen van de onderliggende oorzaak van financiële blokkades, in plaats van alleen de symptomen te maskeren. Door zich te richten op de kern van het probleem, biedt de sessie een diepgaande en duurzame verandering.

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is

We hebben contact opgenomen met een expert op het gebied van financiële groei en succes. De expert heeft de sessie van Drops of Heaven ook bekeken en aangegeven dat de Magic Money sessie zeker een waardevolle toevoeging kan zijn. Je kunt leren hoe je geldblokkades kunt opheffen via EMDR, iets wat je normaliter in een kantoor van een specialist moet doen.

Waarom niet alles gratis opzoeken online?

Natuurlijk is er online veel gratis informatie beschikbaar over verschillende onderwerpen, inclusief het bereiken van financieel succes. Echter, het volgen van de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven biedt unieke voordelen. Ten eerste biedt de sessie professionele begeleiding en expertise van ervaren EMDR-therapeuten en financiële coaches, de sessie wordt gegeven in een veilige en vertrouwelijke omgeving en je bent veel minder tijd en energie kwijt dan als je op zoek gaat naar informatie bij losse bronnen.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

Wij hebben contact opgenomen met het salesteam van Drops of Heaven om na te gaan in hoeverre ze op een snelle en bekwame manier reageren. Wij waren positief verrast, aangezien onze vragen binnen minder dan een uur al beantwoord werden. Hier komt bij dat wij zelf ook door het salesteam zijn benaderd voor het afhandelen van bepaalde zaken, dat het salesteam een professionele benadering hanteert en dat wij ons altijd beluisterd en gewaardeerd hebben gevoeld.

Voor wie is het geschikt?

De Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven is geschikt voor iedereen die bereid is om hun geldblokkades te doorbreken en een gezondere relatie met geld op te bouwen. Het is ideaal voor mensen die financiële angsten en stress ervaren, mensen met beperkende overtuigingen rondom geld of mensen die moeite hebben met het nemen van gezonde financiële beslissingen.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Om deel te nemen aan de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven is het belangrijk dat je bereid bent om open te staan voor zelfreflectie en voor innerlijk werk. Het vereist ook zelfinzicht en je moet bereid zijn om dieper in je emoties en overtuigingen rondom geld te duiken. Daarnaast is het belangrijk dat je tijd en energie kunt vrijmaken om actief deel te nemen aan de sessie en de oefeningen die worden aangeboden.

Stappenplan om hiermee te beginnen

Wil je direct starten met de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven? Dan kun je gebruik maken van het stappenplan hieronder:

Stap 1: Ga naar de website van Drops of Heaven.

Stap 2: Meld je aan voor de sessie. Kies de gewenste optie.

Stap 3: Wacht op de mail met de bevestiging.

Stap 4: Volg de instructies uit de mail en plan je sessie in.

Stap 5: Wees op tijd aanwezig om de online sessie te volgen.

Hoe ging het er vroeger aan toe als je financiële blokkades wou breken?

Vroeger, wanneer mensen financiële blokkades wilden doorbreken, hadden ze beperktere opties tot hun beschikking. EMDR werd vaak alleen aangeboden in traditionele face-to-face settings, waardoor het voor sommige mensen moeilijk toegankelijk was. Met de komst van online EMDR is er nu een meer flexibele en gemakkelijkere manier om aan financiële blokkades te werken. Door de sessie online aan te bieden, wordt het mogelijk om vanuit het comfort van je eigen omgeving deel te nemen.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

De inhoud en relevantie van de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven worden regelmatig geüpdatet. Om de sessie actueel en relevant te houden, implementeert Drops of Heaven periodieke updates om nieuwe inzichten, technieken of verbeteringen in de sessie op te nemen. Deze updates gebeuren voornamelijk gebaseerd op feedback van deelnemers en voortschrijdend inzicht.

Ervaringen van anderen

Er zijn diverse andere personen die jou voor zijn geweest en al een sessie geboekt hebben. Hieronder kun je lezen wat de mening en ervaring is van een aantal van de deelnemers.

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
NoëllaNoëlla heeft dankzij de Money Magic een volledig andere money mindset gekregen waar ze zelf versteld van staat! Mijn manifestaties zijn super powerful, mijn focus is krachtig en ik vond het fijn dat ik thuis in mijn eigen space zat en me goed kon focussen.
AndreaDe blokkade rondom het uitgeven van geld is bij deze recensent compleet geshift. Terwijl dit een patroon was dat al jaren en jaren in haar systeem zat. Het is weg! Geen last meer van. Magisch as fuck! De sessies hebben haar geholpen om hardnekkige blokkades op geld te shiften en haar volledig in haar kracht gezet!
KayleighDeze recensent vindt dat de sessie zoveel rust, helderheid en vertrouwen in zichzelf heeft gebracht. Echt op een ander level. Sterker nog, dit lijkt nog steeds te groeien. Kayleigh vond de begeleiding erg fijn, rustig, veilig, liefdevol en erg vertrouwd en de aanpak zorgden ervoor dat ze zich volledig kon openstellen.
MarijeRecensent Marije dacht dat dat ze al genoeg had gedaan op het vlak van money mindset, maar de Money Magic sessie heeft alles aan het schuiven gebracht. Het resultaat? Niet meer leven vanuit tekort maar vanuit plezier. Niet meer vanuit onzekerheid maar vanuit vertrouwen. Marije raadt de Money Magic sessie zeker aan.
KimKim had een negatieve associatie met geld omdat ze haar ouders vroeger vaak ruzie zag maken over geld. Geld kon in haar ogen alleen maar voor stress en problemen zorgen. Daarom vermeed ze zoveel mogelijk financiële verantwoordelijkheden. In de Money Magic sessie is deze lading van geld afgehaald. Sindsdien voelt ze zich veel zelfverzekerder over geld.

Vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldGeld Mindset Coaching
Deze zouden wij kopenDrops of Heaven
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in gratis optiesYouTube, website en blogs

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Na grondig onderzoek en evaluatie kan ik stellig concluderen dat de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven de ideale oplossing is voor het doorbreken van financiële blokkades en het bevorderen van een gezonde relatie met geld. Met professionele begeleiding, effectieve technieken en positieve resultaten van eerdere deelnemers, is deze sessie de ultieme keuze. Je hoeft niet verder te zoeken, want deze sessie biedt het beste en definitieve antwoord op jouw zoektocht naar financiële rust en transformatie. Aarzel niet langer en investeer in jezelf door te investeren in de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven. Zet de eerste stap naar een positieve verandering in je financiële leven.

ReviewOnline Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven
SamenvattingDankzij de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven kun je eindelijk je financiële blokkades doorbreken en een gezondere relatie met geld opbouwen.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.4

Garantie

Bij de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven kan er mogelijk een garantie worden geboden om je gemoedsrust te waarborgen, al kunnen de specifieke details en voorwaarden van de garantie variëren. Neem contact op met met de klantenservice voor meer details over de geldende voorwaarden.

Kortingscode

Tip: gebruik de kortingscode RUBIN voor 10% korting bij Drops Of Heaven.

Gratis beginnen

Bij de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven kun je gratis beginnen en een voorproefje krijgen van de mogelijkheden. Met een gratis start heb je de gelegenheid om kennis te maken met de sessie en te ontdekken of het aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen, zonder dat je geld betaalt. Deze gratis start stelt je in staat om op een laagdrempelige manier de eerste stappen te zetten naar het doorbreken van geldblokkades en het creëren van financiële rust.

Doe nu dit

Wil je starten met de Online Money Magic EMDR sessie van Drops of Heaven, dan moet je nu naar de website van Drops of Heaven gaan en jezelf aanmelden voor een sessie. Op de website van Drops of Heaven vind je alle informatie.

FAQ

Vraag: Waar vindt de sessie plaats?
Antwoord: Je kunt de sessie online volgen vanuit de comfort van je eigen plek. Je ontvangt de link naar de sessie ruim op tijd.

Vraag: Is 1 sessie online EMDR genoeg?
Antwoord: Ja, aan 1 sessie heb je meer dan genoeg om je geldblokkade te doorbreken. In geval je meer sessies nodig hebt, kun je altijd een vervolg sessie inplannen.

Vraag: Kun je ook meedoen als je geen ondernemer bent?
Antwoord: Ja, je bent ook welkom als je geen eigen bedrijf hebt.

Gratis media over/van dit product

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates over Drops of Heaven. Neem regelmatig een kijkje naar de social media pagina’s van Drops of Heaven.

Op jouw succes!