Wat zijn de mooiste spirituele activiteiten, plakken en locaties in Nederland? Hier vind je de ultieme Nederlandse spirituele agenda met alle activiteiten, workshops, retraites en events.

Alvast een lijstje met leuke spirituele aanraders

  • Vrienden van Osho biedt een overzicht met alle Osho-events in Nederland.
  • Bekijk het overzicht met spirituele festivals en beurzen.
  • Volg een Ademtraining, bijvoorbeeld een ademtraining van Erik van Tilburg.
  • Bezoek een Extatic Dance.
  • Bezoek een dynamische meditatie.
  • Bezoek een gebedsbijeenkomst (mantra's zingen).
  • Ben je in het zuiden van het land, bijvoorbeeld bij Eindhoven? Genieten Van Meditatie heeft zeer regelmatig Osho-meditaties. Je kunt meedoen voor een erg vriendelijke deelnemersbijdrage.

Spirituele agenda Nederland: sites, (Facebook)groepen en locaties

In Nederland is genoeg te doen op spiritueel gebied. Er zijn verschillende websites, locaties en Facebookgroepen waarop je op de hoogste kunt blijven van de nieuwste activiteiten, cursussen, workshops en ontwikkelingen. Kortom: er is genoeg om te doen, voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit. Op zulke platforms vullen vraag en aanbod elkaar naadloos aan.

Site nummer 1: Spirituele-agenda.nl

Ooit gehoord van Spirituele-agenda.nl? Op de website vind je, zoals de naam al aangeeft, een agenda van alle spirituele activiteiten die in Nederland op de agenda staan. Het is een gratis platform voor vraag en aanbod op spiritueel gebied: een knooppunt van informatie voor iedereen die meer wil weten over spirituele evenementen in alle uithoeken van onze samenleving.

Etaleren van evenementen

Op de website kan iedereen die hier de behoefte aan voelt en een bijdrage wil leveren, zijn of haar evenement in de etalage zetten. De evenementen variëren van een zoektocht naar spirituele en persoonlijke groei, tot georganiseerde initiatieven om onze maatschappij een impuls te geven. Je vindt hier alles over channelings en lezingen, tot wetenschappelijke bijeenkomsten. Op zoek naar iets luchtigs, zoals een feestelijkheid? Ook dan ben je aan het juiste adres.

Per categorie, per provincie

Op Spirituele-agenda.nl vind je agenda’s die verdeeld zijn per categorie en per provincie. Zo kun je altijd een spiritueel evenement vinden bij jou in de buurt. Het aanbod wordt steeds geactualiseerd, zodat je zeker weet dat een evenement ook echt nog wordt gehouden op die datum en dat tijdstip. Je kunt de nieuwsbrief gratis downloaden en ook offline doornemen.

Hierna lezen:  Spirituele Cursussen: Dit Zijn De Beste (Klassikaal & Thuisstudie) [Erkend]

Site nummer 2: Netsamen.nl

Ooit gehoord van Netsamen.nl? Dit is een spirituele website die gespecialiseerd is op het gebied van dating. De website bestaat alweer meer dan 15 jaar. Je kunt hier ontspannen, openhartig en eerlijk op zoek naar een leuke partner, die net als jij geïnteresseerd is in spiritualiteit. Je komt ook mensen tegen die al een partner hebben. Je kunt hier onder meer daten, maar ook gebruik maken van het forum en persoonlijk chatten. Ook is er een weblog.

Jezelf uiten

Netsamen.nl is de ideale website om jezelf te laten zien zoals je echt bent en je spirituele inzichten te delen. De website is voor alle Nederlandssprekenden, zowel in Nederland als in buurland België. Wist je dat je op Netsamen.nl je eigen bijzondere Activiteiten-clubs op kunt zetten?

Website drie: probeer Buzzbie

Buzzbie is een website waarop je een agenda vindt van heel veel verschillende evenementen in heel veel verschillende categorieën. Je vindt onder andere activiteiten op het gebied van persoonlijke groei, spiritualiteit, bewustzijn en mindfulness. Je komt veel workshops tegen, maar ook evenementen, beurzen en cursussen. Je kunt zelfs op vakanties en reizen stuiten, evenals retraites. Dus… waar ben je naar op zoek? Is het een Yoga-workshop? Een spirituele beurs?

Leer jezelf kennen, leer groeien

Op Buzzbie vind je alles over dagjes uit, over beurzen. Je kunt jezelf leren kennen aan de hand van een Familie-opstelling, of een bijzondere vakantiebestemming uitkiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke reis naar het Atlasgebergte? Of verken het gebied waar vroeger de Katharen leefden. Een verrassende en unieke wereld ligt bij Buzzbie op je te wachten.

Buzzbie bestaat sinds 2010

Wist je dat Buzzbie en het hierboven genoemde Netsamen.nl aan elkaar gelinkt zijn? Ja, echt. Buzzbie is naar eigen zeggen een ‘spin-off’ van spiritueel platform Netsamen.nl. Is dat niet leuk? Sinds 2010 zijn er veel aanbieders van activiteiten, cursussen en reizen hun weg gevonden naar platform Buzzbie. Inmiddels heeft de website een breed aanbod voor de trouwe volgers. De activiteiten zijn geografisch gespreid, dus van Limburg tot Groningen.

Ook zelf adverteren op Buzzbie

Heb je zelf een evenement dat je wil delen met de duizenden lezers van Buzzbie? Je bent aan het juiste adres: alle lezers hebben een uitgesproken spirituele interesse en zullen nieuwsgierig zijn naar wat je ze te bieden hebt. Benieuwd? Kijk dan nu de agenda, of verken de mogelijkheid om zelf op Buzzbie te adverteren. Er staan duizenden trouw lezers op je te wachten.

Website vier: verken ook KD

Ook op Kd.nl vind je een overzicht spirituele evenementen, onder het kopje ‘spirituele festivals en beurzen’. Je kunt je gratis abonneren op de emailnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Ontdek de agenda van beurzen en spirituele festivals. Iedere maand krijg je een nieuwe update in je mailbox. Zodra van de organisator van het evenement een definitieve datum is doorgekregen, zal deze gedeeld worden.

Hierna lezen:  Spirituele Cursussen: Dit Zijn De Beste (Klassikaal & Thuisstudie) [Erkend]

Website vijf: spirituele agenda van Proyoga.nl

Op Proyoga.nl vind je een spirituele agenda met alle spirituele evenementen voor zowel Nederland als België. Hier vind je een uitgebreid aanbod workshops, cursussen en events, maar ook feesten en vakanties. Ontdek alles over spiritualiteit, yoga en duurzaamheid. Ben je een fan van yoga of juist van meditatieve wandelingen? Er is voor iedereen wat te doen en te beleven. De mogelijkheden zijn talloos. Ontdek nu de spirituele agenda van Proyoga.nl.

Website zes: ook Isabelle Duchene heeft een hoop te bieden

Breng nu vrijblijvend een bezoekje aan Isabelleduchene.com als je op zoek bent naar een spiritueel medium dat consulten geeft. Isabelle is een spiritueel medium uit België met veel verstand van energiestromen in het lichaam en de verschillende perspectieven van je toekomst. Isabelle kijkt welke boodschappen je gidsen uitzenden. Namens jou maakt zij met de spirituele wereld contact en vertelt je over de perspectieven die je toekomst te bieden heeft.

Wat kost zo’n consult?

De consulten duren ruim een uur. Per uur betaalt u 100 euro voor een consult. Deze kosten zijn inclusief de verplaatsingskosten. Als je een consult boekt, dan worden deze vooraf al betaald. Zodra je betaling is ontvangen, ligt de afspraak vast. Je bent van harte welkom bij Isabelle.

Spiritualiteit is voor iedereen

Ben je nieuw in de wereld van spiritualiteit en kunt je je weg er nog niet goed vinden? Laat je dan inspireren op één van de onderstaande websites. Je kunt vrijblijvend bladeren door alle activiteiten en iets uitkiezen wat bij je past. Misschien doe je wel nieuwe inzichten op en leer je nieuwe mensen kennissen, wiens interesses en levenservaringen aansluiten bij die van jou.

Wil je nog meer tips zoals deze? Meld je dan hieronder eventjes aan voor een leuke NLP-bonus zodat je niks mist: