Wat voor verschillende type datingsites zijn er allemaal? We hebben op deze pagina een zo compleet mogelijk overzicht gemaakt met alle verschillende soorten datingsites van Nederland. Lees verder…

Gelukkig zijn er niet alleen maar algemene datingsites in Nederland

Er is in Nederland veel vraag naar verschillende type datingsites: voor hoger opgeleiden, voor vijftigplussers, voor christenen, voor homo's en lesbiennes, voor alleenstaande ouders, voor mensen met een maatje meer… maar er zijn ook gewoon algemene datingsites.

We hebben op deze pagina een overzichtstool neergezet waarmee je alle soorten datingsites kunt filteren zodat je precies weet wat er allemaal is in Nederland:

  • Voorkeuren, zoals leeftijd en geaardheid.
  • Categorieën, zoals dating voor hoger opgeleiden, dating voor senioren, dating voor gelovige mensen, dating voor mensen met een maatje meer, etc.
  • Intenties, zoals daten, relatie en seks.
  • Opties en functionaliteiten van de datingsites, zoals de mogelijkheid om te videochatten of de aanwezigheid van een uitgebreide persoonlijkheidstest.

Gebruik hieronder de filters om alle soorten datingsites te bekijken

Welke verschillende soorten datingsites hebben we in het overzicht geplaatst?

Sowieso raden we aan om een kijkje te nemen op een website die alle datingsites vergelijkt, zoals bestedatingtest.nl. We hebben voor bovenstaande vergelijker in ieder geval de belangrijkste partijen van Nederland genoemd. We hebben de volgende bekende datingsites van Nederland naast elkaar gezet:

Parship, gayParship, Relatieplanet, 50plusmatch, be2, Guys.G-Dating, Lexa, Match4me, Ourtime, Qupid, e-Matching, EliteDating, Ashley Madison, Victoria Milan, Cupify, Gaybuddy, Novamora, Second Love, 50liefde, Bilove, C-Date, ematch.online, Mysecretdate, Nextlove, RichMeetBeautiful, Seniorengeluk, SF.dating, Vijftigplusdating, 50plusrelatie, Alleenstaande mama's, Alleenstaande papa's, Alleenstaande-moeders, Alleenstaande-vaders, Capido, Chisple, DatingEasy, Girls.G-Dating, Hetgrandcafe, MaatjeMeer-Match, MetJou, Nieuwerelatie, Opzoeknaarjou, Pepper, Runnersdate, Seek for Sugar, Single, SmartSingles, StedenDating, Weetwiejedate en Wytegearre.

Op jouw geluk.