Denk je erover om met Elite Dating aan de slag te gaan? Deze datingsite staat bekend voor mensen die écht op zoek zijn. In deze review ontdekken we hoever dat waargemaakt wordt. Lees verder voor onze review en de ervaringen van anderen…

Is Elite Dating de beste keuze voor serieuze dating? Onze ervaring…

Onze ervaring met Elite Dating was nogal apart omdat de meerderheid van de gebruikers geen betaald account heeft. Daardoor konden we de foto's van onze matches niet zien en waren ze niet al te serieus. Dat vonden we op het begin lastig, maar we ontdekten dat we wél makkelijk een afspraakje kregen als we een match hadden met iemand die wél een foto en betaald account had. Die personen zijn namelijk erg serieus en dat vonden we fijn.

Elite Dating staat hoog in vele top 10-lijstjes, maar misschien heb je twijfels. Je betaalt bij Elite Dating in ieder geval meer dan bij andere datingsites, maar daar krijg je serieuzere en hoger opgeleide contacten voor terug.

Is Elite Dating dan toch simpelweg de beste keuze? Ons heeft het dating-succes opgeleverd en het succes van dit bedrijf zien we in ieder geval ook terug in de populariteit van Elite Dating: het is een van de grootste datingsites ter wereld met een bijzonder grote gebruikersgroep in Nederland.

Hoe werkt Elite Dating? Matchmaking via een algoritme voor relevante matches

De werking van Elite Dating is net even wat geavanceerder dan een standaard dating-website of -app. Er gaat een algoritme aan de slag om een match te maken, zodat de compatibiliteit tussen twee leden maximaal gemaakt wordt. Je matches zijn hierdoor altijd relevant qua persoonlijke voorkeuren.

Dit is trouwens op een leuke manier visueel vormgegeven doordat jullie gemeenschappelijke interesses extra gemarkeerd zijn. Dit zorgt ervoor dat de leden van beide kanten graag contact met elkaar willen. Je kunt dit systeem zelf gratis testen.

Gelijke balans man-vrouw

De balans tussen vrouwelijke en mannelijke leden van Elite Dating is ongeveer gelijk. Dit is vrij uniek – en misschien komt dat door de hoge kosten, waardoor vooral serieuze mensen zich hierop aanmelden. Je vindt op Elite Dating hoogopgeleide vrijgezellen – vaak ouder dan dertig jaar. En en die leeftijdsgroep is het aantal vrijgezelle mannen en vrouwen ongeveer gelijk.

Verrassend: je kunt altijd een fatsoenlijk gesprek voeren

elite dating review ervaringen

Doordat de leden hoogopgeleid en serieus op zoek zijn, zullen de gesprekken altijd fatsoenlijk en inhoudelijk zijn. Je zal dus altijd kwalitatieve voorstellen krijgen om te matchen – vooral ook omdat jullie voorkeuren bij elkaar zullen passen dankzij het algoritme.

Je kunt het gratis testen

Het is gratis om je in te schrijven bij Elite Dating. Je kunt dan zien hoe het is om een profiel aan te maken en hoe je persoonlijke partnervoorstellen ontvangt – en die zal je ook zeker ontvangen.

Met het basisaccount kun je het volgende doen:

  • Drie partnervoorstellen per dag bekijken.
  • Eerste berichtjes versturen.
  • Een deel van de profielen van partnervoorstellen inzien.
  • De bijbehorende app gebruiken.
  • Je profiel en zoekcriteria aanpassen.

Hier kun je aan de slag met een account bij Elite Dating.

Elite Dating: de kosten van een abonnement

De prijs voor 1 maand is 129,90. De prijs voor 3 maanden is 59,90 per maand. 6 maanden is 34,90 per maand. Ook kun je een abonnement voor langer nemen, wat goedkoper is per maand. Je kunt echter ook gewoon gratis lid worden.

Deze kosten zijn hoger dan andere datingsites, maar je betaalt voor het beste uit de markt, inclusief contactgarantie.

Acties en kortingen voor Elite Dating

Elite Dating is een serieuze datingsite voor het hoge segment, en doet daarom niet aan acties om goedkoper te worden. Je kunt dus geen kortingen of kortingscodes vinden voor Elite Dating.

Elite Dating heeft als een van de weinigen het Keurmerk Veilig Daten

elite dating klachten

Het Keurmerk Veilig Daten is onder andere door de Consumentenbond in het leven geroepen – en er zijn maar een aantal datingsites die hiervoor in aanmerking komen. EliteDating.nl heeft dit keurmerk, omdat het betrouwbaar en transparant is. Dit keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid, privacy en 30 andere criteria.

Uitschrijven bij EliteDating

Je kunt tot zeven dagen na aanmelding annuleren. Dan hoef je nog maar één maand te betalen, in plaats van de volledige termijn.

Elite Dating aanmelden & inloggen

Elite Dating, als je écht op zoek bent (klik hier om je aan te melden).

Hoge Korting Na Test
Coupon

Elite Dating – ervaringen van anderen en de klachten: nep-reviews [Pas op]

De ervaringen van de echte gebruikers zijn erg positief, want ze betalen er veel voor en ze krijgen dan ook een goede ‘pool' met hoogwaardige matches. Datingsites voeren helaas ook een harde strijd met elkaar. Ze plaatsen niet alleen neppe positieve reviews over zichzelf, maar ook neppe negatieve reviews over hun concurrenten.

Je kunt vaak herkennen dat ze met Google Translate iets in het Nederlands hebben proberen te schrijven. Deze neppe negatieve reviews herken je doordat ze erg formele woorden gebruiken of doordat ze karikaturaal negatief zijn.

Elite Dating scoort hoog in de top 10 datingsites

Hoewel Elitedating goed is, krijgt het concurrentie van Parship, een andere datingsite in het hoge segment. In onze dating-vergelijker kun je ze naast elkaar zetten.

Hier kun je aan de slag met Elite Dating. Op jouw geluk!