Wat zijn de beste datingsites voor alleenstaanden van 50+ en ouderen? Bijvoorbeeld de goede datingsites voor 50-plussers, 60-plussers en 70-plussers? Hier vind je een vergelijker voor seniorendating. Lees verder…

Bekijk hieronder de beste datingsites voor ouderen

Wat zijn de beste datingsites voor ouderen? In onderstaande vergelijker hebben we de beste opties op volgorde gezet. Hieronder vind je de actuele aangeraden keuzes voor senioren-dating:

De #1 website voor 50+, 60+ en 70+ is 50liefde.nl

Dit is een van de grootste én meest betaalbare datingsites voor vijftigplus. Het is namelijk een duidelijke site met veel ingeschreven leden en een goede klantenservice en handmatige controle op nep-accounts. Per jaar verzorgt de site een miljoen contactwisselen en dagelijks melden meer dan honderd ouderen zich aan. Vrouwen zijn licht oververtegenwoordigd op 50plusliefde.nl.

Deze datingsite staat bekend om de vele 60- en 70-plussers, het is eenvoudig te gebruiken en het bevat een uitgebreide vraag en antwoord-pagina. Hierdoor zijn kunnen ook 70-plussers eenvoudig een profiel aanmaken op de website.

Daarna volgt 50plusmatch.nl (ervaringen, klachten en kortingscode)

Deze site kent veel leden en succesverhalen. Het is eenvoudig om iemand in de regio te vinden. Bovendien heeft het van de Consumentenbond het Keurmerk Veilig Daten gekregen.

Wat betreft klachten zijn er geen serieuze klachten bekend. Deze website is ingewikkelder dan 50plusliefde.nl. De klachten die zijn ingediend, komen vooral van senioren die niet handig zijn met computers en daarom moeilijk uit de voeten kunnen op de website.

De meest actuele kortingsacties worden automatisch geactiveerd of getoond op de homepagina. Scroll naar bovenstaande vergelijker en klik 50plusmatch aan om de actuele korting te bekijken.

aal ingeschreven dan kun je ook eenvoudig zoeken tussen de leden en zo kun je bijvoorbeeld gaan zoeken naar mensen die in je eigen regio wonen. Aangezien het contact leggen makkelijk is kun je misschien snel een date met één van deze personen gaan afspreken.

Algemene online datingsites voor ouderen: 50+, 60+ en 70+ datingsites

Bovenstaande twee datingsites zijn de beste keuzes als het gaat om seniorendating. Daarnaast zijn algemene datingsites zoals Parship, Ourtime, Relatieplanet, Actief 50 Plus, Seniorengeluk en Happy Pancake ook een mogelijke keuze.

Scroll naar boven en gebruik de vergelijker

Zoek je de beste relatiesite/datingwebsite voor 50-plussers? Scroll dan nogmaals naar boven en kies de website (met bijbehorende app) die het meest bovenaan staat.

Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...