Wat zijn de beste datingsites voor alleenstaanden van 50+ en ouderen? Bijvoorbeeld de goede datingsites voor 50-plussers, 60-plussers en 70-plussers? Daten voor ouderen is tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk dankzij het internet. Hier vind je een vergelijker met de beste en meest betrouwbare aanbieders van seniorendating. Lees verder…

Bekijk hieronder de beste datingsites voor ouderen en senioren

Wat zijn de beste datingsites voor ouderen in Nederland? In onderstaande vergelijker hebben we de beste opties op volgorde gezet, waarbij rekening is gehouden met ons eigen veldonderzoek, het onderzoek van Radar en de testen van de Consumentenbond. 50plusmatch.nl heeft op alle fronten de hoogste score gekregen. Deze vind je hieronder meteen als eerste keuze met de hoogste beoordeling uit onze review. Hieronder vind je ook meteen alle actuele aangeraden keuzes voor senioren-dating:

De #1 datingwebsite voor 50+, 60+ en 70+ is 50plusmatch.nl (ervaringen, klachten en kortingscode)

50plusmatch.nl is de #1 uit de test. Deze site kent veel leden en succesverhalen. Het is eenvoudig om iemand in de regio te vinden. Bovendien heeft het van de Consumentenbond het Keurmerk Veilig Daten gekregen.

Wat betreft klachten zijn er geen serieuze klachten bekend. Deze website is ingewikkelder dan andere sites, zoals 50plusliefde.nl, maar het is ook meteen stukken beter, bekender en uitgebreider. De klachten die zijn ingediend, komen vooral van senioren die niet handig zijn met computers en daarom moeilijk uit de voeten kunnen op de website.

De meest actuele kortingsacties worden automatisch geactiveerd of getoond op de homepagina nadat je je account hebt gemaakt. Scroll naar bovenstaande vergelijker en klik 50plusmatch aan om de actuele korting te bekijken.

Eenmaal ingeschreven, dan kun je ook eenvoudig zoeken tussen de leden en zo kun je bijvoorbeeld gaan zoeken naar mensen die in je eigen regio wonen. Aangezien het contact leggen makkelijk is kun je misschien snel een date met één van deze personen gaan afspreken.

Daarna volgt ourtime.nl

Dit is een van de grootste én meest betaalbare datingsites voor vijftigplus. Het is namelijk een duidelijke site met veel ingeschreven leden en een goede klantenservice en handmatige controle op nep-accounts. Per jaar verzorgt de site een miljoen contactwisselingen en dagelijks melden meer dan honderd ouderen zich aan. Vrouwen zijn licht oververtegenwoordigd op ourtime.nl.

Deze datingsite staat bekend om de vele 60- en 70-plussers, het is eenvoudig te gebruiken en het bevat een uitgebreide vraag en antwoord-pagina. Hierdoor zijn kunnen ook 70-plussers eenvoudig een profiel aanmaken op de website.

Algemene online datingsites voor ouderen: 50+, 60+ en 70+ datingsites

Bovenstaande twee datingsites zijn de beste keuzes als het gaat om seniorendating. Daarnaast zijn algemene datingsites zoals Parship, 50liefde.nl, Relatieplanet, Actief 50 Plus, Seniorengeluk en Happy Pancake ook een mogelijke keuze.

In ons onderzoek vonden we geen goede gratis datingsite voor ouderen

Mocht je toevallig ook een gratis optie willen, dan zijn we daar gewoon heel eerlijk in: in ons onderzoek kwam geen betrouwbare gratis optie naar boven. De gratis datingsites voor ouderen die alles gratis aanbieden, gingen heel onzorgvuldig met privacy en persoonlijke gegevens om, bevatten geen keurmerk en worden niet gecontroleerd. Hierdoor begrijp je wel dat je uiteindelijk veel duurder uit bent door alle ongewenste gevolgen van het lekken van data. Wij raden dus echt aan om voor de betrouwbare bekende merken te kiezen, zoals 50liefde.nl en 50plusmatch.nl. Ze kosten wat, maar dan heb je ook wat.

Scroll naar boven en gebruik de vergelijker

Zoek je de beste relatiesite/datingwebsite voor 50-plussers? Scroll dan nogmaals naar boven en kies de website (met bijbehorende app) die het meest bovenaan staat.

Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...