Wiggert Meerman: Zinvol om iets van hem te kopen?

Velen kennen hem van zijn inspirerende boeken, als motiverende spreker of als professionele coach die je kan helpen bij het bereiken van persoonlijke groei en ontwikkeling. Echter, is dit zomaar iemand die zichzelf heel wat vindt en over allerlei “wijze materie” een goeroe wil uithangen? Wij hebben hieronder een algehele recensie geschreven over Wiggert Meerman.

Mijn zoektocht naar persoonlijke groei en ontwikkeling

Eind 2022 werd mijn nieuwsgierigheid gewekt door de veelbelovende methodiek van Wiggert Meerman. Het leek een aantrekkelijk model met veel potentie voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling, maar er kwamen al gauw twijfels op. Ik vroeg me af of het de investering waard zou zijn en of het materiaal en de wijsheden van Meerman daadwerkelijk mijn doelen zou helpen bereiken. Ondanks mijn eerdere teleurstellingen besloot ik toch te investeren in Meerman. Wat me positief verraste was de diepgang en praktische toepasbaarheid van het boek en de coaching programma’s. Het bood een verfrissende en effectieve benadering die ik nog niet eerder had ervaren, wat ik als keerpunt in mijn zoektocht naar persoonlijke groei en ontwikkeling beschouw. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om Wiggert Meerman een kans te geven.

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Als enthousiaste volgers van Wiggert Meerman wilden wij graag zijn kennis en aanpak zelf ervaren en testen. Met een oprechte interesse in persoonlijke groei en ontwikkeling hebben wij de coaching programma's, audioboeken en al het ander lesmateriaal van Meerman grondig onderzocht om na te gaan of ze aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen. Door onze expertise en toewijding op dit gebied voelen wij ons gekwalificeerd om een eerlijke en waardevolle review te schrijven. De consumentenbond, Kassa en Radar voeren regelmatig soortgelijke onderzoeken uit.

Wees altijd kritisch op dit soort producten

Het is essentieel om altijd kritisch te zijn bij het evalueren van dergelijke producten. Zo voorkom je dat je valt voor verkooptrucks met duur klinkende termen. Hoewel er veel waardevolle programma's en bronnen beschikbaar zijn, is het belangrijk om zorgvuldig te onderzoeken of ze voldoen aan jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Door kritisch te zijn stel je jezelf in staat om de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van Wiggert Meerman te beoordelen. Door een kritische benadering te hanteren, kun je ervoor zorgen dat je investeert in iets waarbij je daadwerkelijk waarde toevoegt aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Eerste sceptische reactie als eerste indruk

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk was overweldigend, gezien de overvloed aan soortgelijke programma's, audioboeken en hard copy boeken op de markt. We vroegen ons als recensent af of Wiggert Meerman echt iets nieuws en waardevols te bieden heeft. Echter, na het grondig onderzoeken van zijn werk, waren we aangenaam verrast door de diepgang, helderheid en praktische toepasbaarheid van zijn inhoud. Het was duidelijk dat Meerman een unieke benadering hanteert die gebaseerd is op zowel inheemse wijsheid als moderne inzichten.

De beloftes van Wiggert Meerman

Deze gerenommeerde coach, spreker en auteur belooft van alles op de website. Wiggert Meerman beweert het volgende:

 • Praktische tips om een diepere verbinding met jezelf te creëren, je ware zelf te (her)ontdekken en om authentieker te leven.
 • Krachtige inheemse wijsheden om je te helpen succesvol te navigeren in de complexe hedendaagse wereld en om je zelfbewustzijn te versterken.
 • Praktisch toegepast persoonlijk leiderschap, verrijkt met eeuwenoude wijsheid.
 • Het ontwikkelen van een sterk gevoel van eenheid.
 • Verdiepende spirituele lessen, inzichten en wijsheden voor het bereiken van innerlijke rust.
 • Technieken leren over het stellen en het bewaken van grenzen.
 • Ontdek hoe je effectievere beslissingen kunt nemen die in lijn zijn met jouw behoeften en doelen.

De criteria waar we Wiggert Meerman op beoordelen

Tijdens ons onderzoek naar Wiggert Meerman als welbekende auteur, professional coach en inspirerende spreker hebben wij gekeken naar criteria als zijn inhoudelijke kennis en expertise op het gebied van persoonlijk leiderschap. We hebben ook de impact en effectiviteit van zijn coaching programma’s gecheckt, de feedback en getuigenissen van voormalige deelnemers en gekeken naar zijn vermogen om de wijsheid en principes van inheemse stammen te integreren met moderne high performance technieken. Als recensenten hebben wij ook gelet op zijn reputatie en erkenning binnen de industrie.

Onze onderzoeksdata

Om een review te schrijven over Wiggert Meerman hebben wij verschillende onderzoeksdata gebruikt. Denk hierbij aan hard copy boeken, audioboeken en publicaties. Je kunt ook denken aan lezingen, presentaties, getuigenissen, reviews, interviews met experts, podcasts en biografie. Door het verzamelen en analyseren van deze onderzoeksdata kunnen we een goed gefundeerde review schrijven over Wiggert Meerman.

Wie is Wiggert Meerman precies?

Wiggert Meerman is een veelzijdige professional die actief is als spreker, coach en avonturier. Met zijn expertise in persoonlijk leiderschap begeleidt hij ondernemers, leiders en high performers bij het creëren van hun eigen succesvolle stam in termen van rijkdom, gezondheid en liefde. Dit doet Meerman onder andere door middel van inspirerende lezingen en groeiprogramma's, waarbij hij de eeuwenoude wijsheid en principes van inheemse stammen naadloos weet te combineren met moderne high performance methodes. Daarnaast is Meerman bekend als de gastheer van de populaire podcast Eindbazen, een podcast met miljoenen downloads die als nummer één staat binnen de categorie zelfhulp. Bovendien heeft Meerman zijn inzichten en ervaringen vastgelegd in inspirerende boeken, waardoor zijn impact en bereik nog verder reiken.

Info over de makers

Wiggert Meerman is geboren in Heesch in het jaar 1983. Tegenwoordig kennen we Wiggert als auteur van inspirerende boeken, motiverende spreker en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap. Het hoofdkantoor van Wiggert bevindt zich te Amsterdam aan de Erasmusgracht 5-1. Meerman combineert de eeuwenoude wijsheid en principes van inheemse stammen met moderne high performance technieken. Het gaat bij Meerman vooral om rijkdom, gezondheid en liefde, waarbij het essentieel is om de wereld opnieuw te leren hoe het is om als puur mens te leven.

Onze testdata

Bij het reviewen van Wiggert Meerman kunnen diverse testdata van toepassing zijn, waaronder persoonlijke ervaringen, ervaring van deelnemers, interviews, gesprekken, vergelijking met andere experts en populariteit. Door het verzamelen en analyseren van deze testdata kunnen we een beter inzicht krijgen in de effectiviteit, betrouwbaarheid en impact van Wiggert Meerman als auteur, coach en spreker.

Onze ervaringen met de testdata

Op basis van de verzamelde testdata kunnen we concluderen dat onze ervaringen zeer positief zijn. De feedback van voormalige deelnemers was overwegend positief en getuigde van de impact die Meerman heeft op hun persoonlijke groei. Daarnaast hebben we interviews gehouden met experts die nauw met hem hebben samengewerkt om zijn betrouwbaarheid en expertise te checken. In vergelijking met andere experts op het gebied van persoonlijk leiderschap steekt Wiggert Meerman eruit door zijn vermogen om inheemse wijsheden te combineren met moderne high performance technieken. Al met al hebben onze resultaten met deze testdata ons vertrouwen in Wiggert Meerman versterkt als een effectieve en inspirerende auteur, coach en spreker.

Kosten

Het audioboek en het hard copy boek zijn allebei betaalbaar. Het gaat om een boek met een prijs dat zich in het lager segment bevindt. Voor niet eens 2 tientjes heb je het boek of audioboek al op je mobiele telefoon. Wil je een coaching programma volgen? De prijzen liggen in een wat hoger segment, maar we spreken dan wel van 8 weken intensieve training, waardevolle kennis en ongekende kwaliteit.

Is het het geld waard?

Ja, Op zoek naar Antwoorden is het geld zeker waard. Kies je voor het audioboek, dan heb je 8,5 uur luisterplezier terwijl je bij de had copy versie ruim 336 pagina’s te lezen hebt. Voldoende materiaal dus om je mindset om te slaan voor meer positivisme. Kies je voor het coaching programma? Dan heb je ruim 11 uur aan lesmateriaal.

Onze mening per module

Module 1: Lesinhoud en relevantie

De inhoud was goed gestructureerd, relevant, waardevol en alles werd duidelijk uitgelegd. We vonden de programma’s en boeken van Wiggert waardevol om een stevige basis te leggen voor verdere persoonlijke groei.

Module 2: Strategieën en praktische tips

Je ontvangt praktische oefeningen en strategieën die direct kunnen worden toegepast. We waren onder de indruk van de effectiviteit en directe toepasbaarheid van de technieken.

Module 3: Materialen versus prijs

Wiggert biedt professioneel lesmateriaal van hoogwaardig kwaliteit. Dit geldt voor zowel het lesmateriaal van de diverse coaching programma’s, maar ook voor de kwaliteit van het boek. We vonden het een waardevolle investering.

Voor- en nadelen van X

Voordat je een wel geïnformeerde keuze kunt maken, dien je eerst te kijken naar de voordelen en de nadelen van Wiggert Meerman.

Voordelen

✅ Wiggert beschikt over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap.

✅ Het werk van Wiggert Meerman is geschikt voor directe toepassing in het dagelijks leven.

✅ Audio en hard copy boek te koop tegen betaalbare prijs (en snelle levering)

✅ Keuze uit diverse coaching programma’s om je volledig potentieel te bereiken.

✅ Wiggert integreert inheemse wijsheid met moderne high performance technieken, oftewel een holistische benadering.

✅ Er zijn diverse personen die (aantoonbare) positieve resultaten geboekt hebben met Wiggert.

✅ Je krijgt toegang tot een ondersteunende gemeenschap die ook naar persoonlijke groei streven.

Nadelen

❌ De kosten per coaching programma liggen in een vrij hoog prijssegment

Onze score per criterium:

Wij hebben het werk van Wiggert Meerman beoordeeld. Hieronder kun je nagaan wat onze score is per criterium:

 • Kwaliteit – 8
 • Prijs – 8
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 9
 • Is het diepgaand? – 9
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 8
 • Expertise van de maker – 9
 • Toekomstbestendigheid – 9
 • Functionaliteiten – 8
 • Bonussen – 9

Hoe is het anders dan concurrenten?

Wat het werk van Wiggert Meerman onderscheidt van concurrenten, is de unieke combinatie van inheemse wijsheid en moderne high performance principes. Hij integreert oude tradities en wijsheden met hedendaagse inzichten en technieken, wat resulteert in een holistische benadering van persoonlijke groei en ontwikkeling. Wiggert staat daarnaast bekend om zijn praktische en toepasbare aanpak.

Wij hebben een expert om zijn mening gevraagd

Om een uitgebreide en goed geïnformeerde beoordeling te kunnen geven, hebben we contact gehad met een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Deze expert is van mening dat Wiggert potentieel heeft om het leven van diverse mensen te veranderen.

Waarom niet alles gratis online opzoeken?

Het kan verleidelijk zijn om alles gratis op te zoeken via platforms zoals YouTube en Google, maar dit is niet altijd de meest effectieve benadering. Ten eerste is de kwaliteit en betrouwbaarheid van de informatie op deze platforms vaak onzeker vanwege een overvloed aan informatie. Ten tweede ontbreekt bij gratis bronnen vaak de persoonlijke, gestructureerde en diepgaande aanpak die je vindt in betaalde programma's zoals die van Wiggert Meerman. Tot slot investeer je ook in je eigen motivatie en betrokkenheid.

De support: hoe snel en bekwaam reageerden ze op vragen?

Wij hebben een uitgebreide test uitgevoerd om de responsiviteit en bekwaamheid van de support van Wiggert Meerman te beoordelen. Gelukkig waren wij zeer tevreden met onze ontdekkingen. Het supportteam reageerde snel op onze vragen en er werd heldere en behulpzame antwoorden gegeven. De support was overigens ook vriendelijk en professioneel in hun communicatie.

Voor wie is het geschikt?

Het werk van Wiggert Meerman is geschikt voor een personen die streven naar persoonlijke groei en succes in verschillende aspecten van hun dagelijks leven. Denk vooral aan topsporters, CEO's, ondernemers en high performers die focussen op rijkdom, gezondheid en liefde. Daarnaast kunnen ook mensen die geïnteresseerd zijn in de combinatie van inheemse wijsheid en moderne high performance principes profiteren van zijn materialen en programma’s.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt of in welke industrie je werkzaam bent, als je openstaat voor het integreren van oude wijsheid met hedendaagse inzichten dan biedt Wiggert Meerman waardevolle inzichten en praktische tools om je persoonlijke groei en succes te bevorderen.

Stappenplan om te beginnen

Wil je aan jezelf werken en vandaag nog van start gaan? Dan kun je het stappenplan hieronder gebruiken:

Stap 1: Bezoek de website van Wiggert Meerman.

Stap 2: Koop het audio boek of hard copy boek en verrijk je kennis.

Stap 3: Geef je op om te starten met een coaching programma.

Op moment dat je jezelf aanmeldt, ontvang je een email met alle verdere instructies.

Hoe ging het er vroeger aan toe als je jezelf wou ontwikkelen?

Vroeger moest je je vertrouwen steken in beperkte bronnen als boeken en cursussen die slechts fysiek beschikbaar waren in bibliotheken of tijdens specifieke trainingssessies. Het vinden van relevante informatie en experts was een langdurig proces en bovendien waren er vaak hoge kosten aan verbonden. Gelukkig heeft de opkomst van technologie en het internet dit veranderd, waardoor het nu veel gemakkelijker is om toegang te krijgen tot online coaching programma's en materiaal.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

Het team van Wiggert Meerman zorgt er periodiek voor dat alles wordt geüpdatet. Zo kun jij als klant er zeker van zijn dat je in kwaliteit, betrouwbaarheid en relevantie investeert.

Ervaringen van anderen

Diverse anderen zijn ons voor geweest en hebben de producten van Wiggert Meerman uitgeprobeert. Hieronder lees je enkele reviews:

Bullet-samenvatting van reviews

RecensentSamenvatting review
Giel BeelenGiel waardeert vooral de eerlijkheid over zichzelf en de nieuwe inzichten. Volgens Giel gaat het om universele lessen die je in een waanzinnige ambiance kunt ervaren. Een absolute aanrader zegt hij.
Michael PilarczykMichael Pilarczyk is heel trots op Wiggert. Volgens deze mediaondernemer, presentator, schrijver en spreker is Wiggert een absolute aanrader.
Kasper van der MeulenDeze auteur vindt dat Wiggert en vooral de inhoud van zijn materiaal veel verder gaat dan persoonlijk leiderschap alleen.
Lennart EmmerzaalDeze Nederlandse personal trainer & coach heeft jarenlang moeite gehad met productief bezig zijn. Nu, met behulp van Wiggert, voelt het eindelijk alsof er meer controle is. Volgens Lennart heeft het zelfs een positieve impact op het alledaagse leven gehad.
J. BuitenhuisVolgens Buitenhuis brengt Wiggert een heldere boodschap naar voren met inspirende tips en vol wijsheden die je kunt toepassen in je eigen wereld.

Alternatieven: vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldTony Robbins
Deze zouden wij kopenWiggert Meerman
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in gratis lessenYoutube, Google en dergelijke

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Na grondig onderzoek en beoordeling van het werk van Wiggert Meerman als inspirerende en motiverende auteur, coach en spreker zijn wij overtuigd dat investeren in zijn programma's en materialen de correcte keuze is. Met zijn diepgaande kennis, inspirerende en persoonlijke aanpak en de unieke combinatie van inheemse wijsheden en moderne high performance principes biedt Meerman een waardevolle oplossing voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hoeft niet verder te zoeken, investeer in Wiggert Meerman en zet een definitief punt achter je zoektocht. Je zult waardevolle inzichten opdoen, je leven transformeren en de gewenste resultaten bereiken.

ReviewWiggert Meerman
SamenvattingWij zijn van mening dat het werk van Wiggert Meerman als auteur, coach en spreker van onschatbare waarde is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hij combineert inheemse wijsheden met moderne high performance technieken, waardevolle inzichten en handige tools. Als je op zoek bent naar een inspirerende gids op je pad naar succes, dan is Wiggert Meerman the best.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.5

Garantie

Wanneer je ervoor kiest om de programma's en materialen van Wiggert Meerman aan te schaffen, dan kun je rekenen op een garantie van topkwaliteit en waarde. Wiggert is een professional met uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Meerman heeft bewezen strategieën en technieken ontwikkeld die effectief blijken te zijn bij talloze personen. Hij biedt daarnaast ook ondersteuning en begeleiding tijdens zijn programma's.

Kortingscode

Je kunt regelmatig kortingscodes vinden door de social media pagina’s van Wiggert goed in de gaten te houden. Met kortingscodes kun je producten van Wiggert aanschaffen tegen een gereduceerd tarief.

Gratis beginnen

Wil je direct gratis starten? Begin dan door een gratis sneak preview van de eerste 2 hoofdstukken van het boek van Wiggert te lezen.

Doe nu dit

Je kunt vandaag nog naar de website van Wiggert navigeren en kiezen voor de gewenste coaching training of het (audio)boek. Wil je gratis starten, lees dan via de sneak preview de eerste 2 hoofdstukken en raak geïnspireerd.

FAQ

Vraag: Wat voor soort coaching programma’s kun je verwachten bij Meerman?
Antwoord: Wiggert Meerman biedt een breed scala aan coaching grogramma's gericht op persoonlijk leiderschap, groei en ontwikkeling. De programma's omvatten onderwerpen als het bouwen van een eigen stam in rijkdom, gezondheid en liefde, waarbij Meerman inheemse wijsheid en moderne high performance principes combineert.

Vraag: Hoe kun je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen van Wiggert Meerman?
Antwoord: Je kunt de website regelmatig bezoeken voor updates over nieuwe programma's, evenementen en materialen. Daarnaast kun je je abonneren op de nieuwsbrief of het account volgen op sociale media. Hier wordt regelmatig waardevolle inzichten gedeeld en aankondigingen gedaan. D

Vraag: Voor wie is het leesmateriaal en de coaching programma’s geschikt?
Antwoord: Het leesmateriaal en de coaching programma's van Wiggert zijn geschikt voor een diverse mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei, ontwikkeling en het bereiken van succes. Het maakt niet uit of je professional, ondernemer, topsporter, leidinggevende of gewoon iemand bent die wilt groeien en zijn volledige potentieel wil bereiken.

Gratis media over/van dit product

Blijf de social media van Wiggert vooral in de gaten houden. Denk onder andere aan het Twitter account (@wiggertmeerman), Instagram (https://www.instagram.com/wiggertmeerman), Facebook (https://www.facebook.com/wiggertmeerman) en YouTube (@wiggertmeerman5164).