Wat is de beste E-reader? Welke E-reader is beste koop volgens de vele tests van de consumentenbond? Kun je bijvoorbeeld de positieve ervaringen over de Kobo E-reader vertrouwen? Lees verder om een goede en gebruiksvriendelijke e-reader te kopen…

E-reader test Radar

Kobo scoorde een paar jaar geleden bij Radar beter dan bijvoorbeeld de Amazon Kindle Oasis, Icarus Illumina X, Pocketbook Touch Lux 3.

Beste koop Consumentenbond

Ook in de tests van de Consumentenbond steeds het beste uit. Zo was de Kobo Glo in 2016 bijvoorbeeld de beste koop, en ook dit jaar is dat niet anders.

Beste E-reader volgens Tweakers

wat zijn de beste ereaders

Alleen bij Tweakers kwam een paar jaar geleden Amazon Kindle nét wat hoger uit de test. Hoe de verhoudingen tegenwoordig volgens Tweakers zijn, wordt nog onderzocht.

Goedkope E-readers (aanbiedingen)

Je kunt altijd rondkijken bij de Aldi, Mediamarkt of Kruidvat voor een goedkope e-reader, maar als je het beste voor je ogen wilt, kun je het beste voor Kobo gaan. Daarnaast zijn er natuurlijk andere keuzes, zoals Tolino of de Sony E-reader.

Populaire E-readers

ereader beste koop

Zoek je de beste e-reader? Niet geheel toevallig is de meest populaire e-reader van Nederland ook meteen de beste. In Nederland is Kobo marktleider – het is dan ook het meest populair en het best beoordeeld.

Kobo Libra H2O e-reader

Kobo Clara HD

Kobo Forma

Voormalige Kobo-modellen

Mocht je je afvragen wat de Kobo-modellen van een aantal jaren geleden zijn: Kobo Glo, Kobo Arc en Kobo Aura

Kobo-boeken en de Kobo-app

Wil je meer weten over het veelgeprezen Kobo Plus-abonnement, waarmee je onbeperkt boeken kunt lezen? Bekijk dan dit artikel over Kobo Plus. Veel leesplezier!

Gerelateerd: lees verder...