Zoek je de bestseller-boeken van dit moment of eerder? Bijvoorbeeld klassieke bestsellers, de huidige top 10 bestverkochte literatuur of de bestverkochte boeken van 2024, 2023, 2022, 2021 en eerder? Hier vind je alle bestseller-boeken, gebaseerd op verkoopcijfers. Lees verder…

Wat zijn de bestverkochte boeken van dit moment? Laten we kijken naar de bestsellers

Zoek je bestseller-boeken van 2024 en eerder? Dan ben je hier op de goede plek. Bestsellers zijn populaire boeken die je eigenlijk gelezen moet hebben. Laten we naar de lijsten gaan kijken met de best verkochte boeken…

Actuele top 10 bestsellers: literatuur & romans

bestsellers

Het handige van Bol.com is dat ze altijd hun bestverkochte boeken in een actuele top 10 hebben gezet. Je vindt in deze lijst de meest actuele lijst van best verkochte boeken via Bol.com op dit moment. Bekijk deze lijst hier.

Check sowieso deze bestseller-pagina van Bol.com

De bestseller-pagina van Bol.com is super. Het geeft een fijn overzicht van de actuele bestsellers en je kunt bij de filters een aantal categorieën aanklikken.

Een leuke bonus: al deze bestsellers hebben gratis verzending, zelfs als je de winkelmand-drempel van 20 euro niet behaald hebt.

➡️Hier vind je deze pagina. Meestal vind je de bestseller-boeken direct bovenaan.

Bestsellers van Nederlandse schrijvers

beste boeken over narcisme

Klassieke top 100 bestsellers: lijst met bestverkochte boeken aller tijden

Er is ook een lijst die de komende decennia weinig zal veranderen: de lijst met belangrijkste bestsellers aller tijden. Deze lijst met 100 bestsellers vind je in deze lijst met beste boeken ooit.

De bestseller top 60 op basis van CPNB-verkoopcijfers boeken (romans, non-fictie…)

De Stichting CPNB stelt dagelijks De Bestseller 60 samen. Dat doet het CPNB op basis van actuele verkoopgegevens die door de KVB-SMB / GfK verzameld worden via ongeveer 900 Nederlandse boekenzaken. De meting wordt gedaan over de volledige periode van maandag tot en met zondag.

Ze hebben ook een paar handige sorteerfuncties, waardoor je bestsellers-boeken kunt vinden voor bijvoorbeeld de categorieën non-fictie of thrillers. Kortom: de CPNB weet ons altijd te vertellen wat de bestverkochte boeken zijn. Hun lijst kun je gewoon altijd direct raadplegen via hun website.

Zijn er ook officiële lijsten met bestverkochte boeken per jaar?

bestsellers per jaar

Misschien zocht je bijvoorbeeld de bestverkochte boeken in 2019 of 2018. Er is helaas geen partij die deze gegevens per jaar op een overzichtelijke manier naar buiten brengt. Als er een partij zou zijn, dan zou dat CPNB zijn. Zij brengen op dit moment echter geen jaarlijsten naar buiten.

Veel leesplezier!