Wil je lachen om een humoristische feelgood-roman of een ander vrolijk en grappig boek? Hier vind je de perfecte lijstjes met leuke, humoristische boeken om mee te lachen. Lees verder en vind het grappigste boek…

Wat voor leuke & humoristische boeken vind je in onderstaande lijst?

In onderstaande lijst vind je humoristische, leuke literaire boeken om te lezen. Komische boeken dus waar je vrolijk van wordt. Voor mannen, vrouwen, meiden en jongens. Het zijn ontspannende boeken waar je vrolijk van wordt. Echte feelgood dus!

  • We beginnen met een lijst met romans met veel humor.
  • Vervolgens vind je in lijst met niet-verhalende boeken die grappig zijn.

Grappige boeken: top 10 feelgood-romans

We beginnen met de leuke feelgood-romans waarin hilarische situaties en twists plaatsvinden. Zoek je naar humor in de literatuur? Laten we dan de beste komische feelgood-boeken van dit moment bekijken:

Extra leuke boeken top 12

Hier vind je 12 extra komedie-boeken die erg humoristisch zijn.

Toelichting op bovenstaande humoristische boeken

Je vindt veel boeken van de razend populaire Jill Mansell in de roman-lijst omdat haar boeken onweerstaanbaar zijn voor veel vrouwen dankzij haar goede smaak voor romantiek en humor.

Ook is er in de tweede lijst genoeg mannelijke energie te vinden dankzij bijvoorbeeld ‘Het zijn de kleine dingen die het doen' van Marcel van Roosmalen. Zijn beschrijvingen zijn zowel emotioneel, ingetogen humoristisch en puur mannelijk.

Ook andere bestsellers, zoals ‘Catfulness‘ en ‘Zolang er leven is‘ en de op werkelijkheid gebaseerde humor van Japke-d. Bouma dragen bij aan de feelgood-factor van deze lijst.

Veel leesplezier tijdens het genieten van deze boeken met humor!