Wat zijn de 9 zinnen van de MIR-methode? Hier vind je de 9 zinnen stap voor stap. Ook vind je op deze pagina een instructievideo. Lees verder…

Dit is slechts een kleine, enthousiaste verwijzing naar het originele werk

De MIR-methode is het werk van Mireille Mettes. Dit kleine artikel is slechts een enthousiaste bemoediging om zelf naar de officiële site te gaan en er meer over te ontdekken.

Hoe gaat de MIR-methode: je hand ‘aaien' en de 9 zinnen opzeggen

Zeg de onderstaande 9 zinnen drie keer hardop. Dit doe je terwijl je jezelf over je hand aait.

Wat zijn de 9 zinnen? Je vindt ze in onderstaande video van de officiële bron. Als ik de 9 zinnen hier zou opschrijven, zou ik in mijn beleving een te groot deel van het werk citeren.

Bekijk hieronder de instructievideo van mirmethode.nl

Hoe vaak moet je deze 9 zinnen van de MIR-methode gebruiken?

De MIR-methode dient twee keer per dag gedurende minimaal vier weken toegepast te worden. Als je bestaande ernstige klachten hebt, begin je de eerste twee weken met enkel stap 5 en 7, voordat je vier weken lang alle stappen doet.

Bekijk ook het officiële boek van de MIR-methode

Het boek ‘De MIR-methode, zelfheling in een handomdraai' is een uitstekend boek met uitleg over de methode, inclusief wetenschappelijke onderbouwing. Het komt gewoon neer op het volgen dan de stappen.

Mijn eigen ervaring met de MIR-methode

Zelf vind ik de MIR-methode een uitkomst omdat het kort en krachtig is: het zijn 9 positieve zinnen en het maakt ondertussen ook gebruik van de helende kracht van aanraking. Dit maakt het erg meditatief en krachtig voor mij.

Op jouw succes!

Wil je nog meer tips zoals deze? Meld je dan hieronder eventjes aan voor een leuke NLP-bonus zodat je niks mist: