Zoek je een goed boek over stoppen met roken? Hier vind je de top 10 met aanbevelingen van zelfhulpboeken om te stoppen met roken. Lees verder…

Stoppen met roken – De Allen Carr-methode

Het boek van Allen Carr is het meest populair omdat het bij iedereen werkt en omdat de methode zo positief is: stoppen met roken is makkelijk en plezierig. Ook als e-boek verkrijgbaar.

De Opluchting (Jan Geurtz)

De ondertitel is: ‘in een dag van het roken af!' Waarom deze ondertitel? Omdat dit boek – net als de Allen Carr-methode – ervan uitgaat dat een rookverslaving een psychologisch fenomeen is. Dit boek geeft je een emotionele aanpak die voor opluchting zorgt.

The easy way to stop smoking (de originele Engelse versie van Allen Carr)

De Engelse versie over de Allen Carr-metode, waarmee je dus geen wilskracht meer hoeft te gebruiken omdat je op psychologisch vlak opluchting gaat vinden.

Stoppen met roken voor vrouwen – snel, voorgoed en zonder aan te komen

Ben je een vrouw, neem dan deze versie van het boek van Allen Carr.

Nederland stopt met roken

Dit boek is volledig gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. En het gebruik van een kalender is een essentiële tip om te stoppen met roken.

Stoppen met roken voor dummies

Dit ‘voor dummies-boek' is een praktische gids om te stoppen met roken.

Stoppen met roken in 5 stappen

Dit boek helpt je de onderliggende behoeften en emoties achter het roken op een andere manier te laten uiten. Te vergelijken met de 6-staps-herkadering.

Stoppen doe je zo

Een simpel, overzichtelijk boek dat je inzicht geeft over wat roken en verslaving is. Gebaseerd op de Allen Carr-methode.

Doe ook even kort de motivatietest voor meer zelfinzicht

Naast bovenstaande boeken hebben we een aanrader waar je direct eventjes mee aan de slag kunt:

>> Doe hier even de motivatietest om belangrijk zelfinzicht te verkrijgen over jouw situatie en stoppen met roken.

Tot slot voor wie écht klaar is om te stoppen: ikstopwel.nl

Dit artikel sluiten we af met het echte werk. Soms is het goed om er echt voor te gaan en een doorbraak te realiseren. Als je wilt beginnen met een volledige, bewezen en eenvoudige aanpak om te stoppen met roken, dan moet je deze website (ikstopwel.nl) absoluut eens checken.

Veel succes!