In dit artikel vind je een lijst met de beste boeken over positief denken en positief in het leven staan. Bekijk de lijst met aanraders eens en voel voor jezelf welke jou het meest aanspreekt…

Waarom is positief denken zo belangrijk?

Dat waar je je op focust, daar trek je meer van aan. Wat je aandacht geeft, groeit. Dus denk je positief, dan krijg je ook positieve dingen. Als je bijvoorbeeld lekker buiten op een terrasje zit, focus jij je dan op alle goede dingen? Het lekkere weer, je gezelschap, de heerlijk stoel… Of verlies je jezelf in het ene ding dat niet naar wens is, zoals een serveerster die lang duurt…

Hoe meer je je afstemt op de goede dingen om je heen, hoe meer jij je geweldig voel, hoe meer mooie dingen er in je leven kunnen komen. Daarom is het zo waardevol om boeken over positief denken te lezen.

De lijst met beste boeken over positief denken

Laten we naar de lijst gaan kijken met de aanraders over de kracht van positief denken. In de paragraaf daarna vind je een toelichting over deze lijst.

Het NLP Doe-Boek voor praktische positiviteit

NLP-Praktijk-Doe-Boek

Wil je positiever zijn en doen? Dan kom je er niet door alleen wat wijsheid tot je te nemen. Daarom raden we dit praktisch NLP Doe-Boek aan, waarmee je gewoon lekker in de praktijk aan de slag gaat met positieve dingen zeggen, uitstralen en doen, aan de hand van 129+ kleine en leuke experimentjes. Dikke aanrader dus! Zie het inkijkexemplaar >>

Andere goede boeken over positief denken:

Ja-maar wat als alles lukt?

Ja-maar wat als alles lukt?€ 22,50

Dank je wel

Dank je wel€ 8,50

Laat je licht stralen

Laat je licht stralen€ 22,95

De logica van geluk

De logica van geluk€ 20,00

The Essential Writings of Ralph Waldo Emerson

The Essential Writings of Ralph Wa…€ 42,74

Een nieuwe aarde

Een nieuwe aarde€ 23,50

Vraag en het wordt gegeven

Vraag en het wordt gegeven€ 19,50

De vibe

De vibe€ 17,95

Okidootjes

Okidootjes€ 14,95

Eigenwijsjes

Eigenwijsjes€ 12,95

Wat kun je in deze boeken over positiviteit vinden? (Toelichting)

In deze zelfhulpboeken over positief denken & positiviteit vind je tal van quotes, spreuken, gedichten en tips over positief in het leven staan. Misschien heb je al eens van sommige van deze boeken gehoord. Dan is dit een mooie gelegenheid om er eens eentje op te pikken zodat je een aantal mooie ontdekkingen kunt maken over positieve psychologie.

Sommige boeken in deze lijst zijn lekker niet-spiritueel. Zo is ‘De Logica van Geluk‘ gebaseerd op onderzoek naar de bewijsbare feiten voor positiviteit, waarbij een analytische logica is toegepast. Ook is het onvermijdelijk dat je een aantal boeken vindt die positiviteit vanuit de spirituele invalshoek bekijken, zoals het boek ‘Vraag en het wordt gegeven‘ van Esther Hicks.

Als klassieker vind je Ralph Waldo Emerson in deze lijst, omdat zijn teksten zo helder en modern zijn en iedereen aan kunnen spreken. Tot slot vind je de bekende op positiviteit gerichte kaarten: de ‘Eigenwijsjes' en de ‘Okidootjes'.

Je vindt ze allemaal hierboven in de lijst.

Heel veel leesplezier en succes met positief in het leven staan

Veel leesplezier met deze leeslijst!