Wat zijn de beste ‘law of attraction'-boeken waarin je leert om ‘The secret' toe te passen? Hier vind je een top 10-lijst met aanraders over de wet van aantrekking. Lees verder…

Wat is de wet van aantrekking / The Secret?

De wet van aantrekking is een manier om je doelen en dromen te behalen. Niet door het te forceren, maar door jezelf nu al goed te voelen en door nu al te voelen alsof je het al hebt bereikt.

In 2006 werd de wet van aantrekking wereldwijd bekend door de documentaire en het gelijknamige boek ‘The Secret' van Rhonda Byrne. De principes van The Secret zijn echter al eeuwenoud.

Ik heb een artikel geschreven met een compleet stappenplan voor de wet van aantrekking. Klik hier om dit toepasbare stappenplan te lezen.

Onze top 10 beste boeken over de Law Of Attraction

Laten we direct naar onze internationale top 10 aanraders gaan:

1 – Manifesteren kun je leren – Willemijn Welten

Dit boek bleef ons boeien van begin tot eind. Dankzij de geweldige variatie – dan weer een super bruikbare oefening, dan weer een inspirerend verhaal, dan weer een quote… – was dit meesterwerk van Willemijn Welten makkelijk in een paar dagen uit te lezen. Erg goede praktische introductie voor iedereen die aan de slag wil gaan met manifesteren, oftewel: de wet van aantrekking. Check ook haar nieuwste boek, Wonderen Manifesteren, voor nog grotere stappen in jouw manifestatie-reis.

2 – Het Manifestatie Doe-Boek – De Wet van aantrekkingskracht toepassen in 8 stappen

Dit is simpelweg het meest praktische boek: het bevat gewoon een stappenplan om aan de slag te gaan met jouw doelen en dromen manifesteren. Geen fluff. Geen extra onnodige oefeningen. Gewoon actie. Dikke aanrader dus!

3 – De wet van aantrekkingskracht

Esther Hicks staat op #3 omdat ze de wet van aantrekking haast op een soort science fiction-manier interessant weet te maken. Ze gebruikt spannende termen als ‘vortex' en ‘rocket of desire'. Ook is het bijzonder hoe ze de wijsheid van een ‘engel' – Abraham – weet te ‘channelen' om de wijsheid van het universum te openbaren.

De wet van Aantrekking

De wet van Aantrekking€ 19,50

4 – The Secret, het bekende boek van Rhonda Byrne

Het bekendste boek over de wet van aantrekking is The Secret. De auteur wist de wet van aantrekking extra spannend te maken door de naam ‘The Secret' en door de storytelling en vormgeving eromheen. Het boek en de film voelen aan als een soort ‘oud manuscript' dat je eindelijk mag ontdekken. Ook haar vervolgen, The Power en The Magic, zijn positief ontvangen.

5 – Vraag en het wordt gegeven – Esther Hicks

Dit is een uitgebreid boek met theorie en 22 bewezen oefeningen rondom de wet van aantrekking. Ook is er een bijbehorende set met kaarten.

Vraag en het wordt gegeven

Vraag en het wordt gegeven€ 19,50

Vraag En Het Wordt Je Gegeven E

Vraag En Het Wordt Je Gegeven E€ 99,34

6 – De wonderlijke kracht van bewuste intentie

Dit boek is een logisch vervolg op ”Vraag en het wordt gegeven' waarin nog meer duidelijk wordt over de wet van aantrekking.

De wonderlijke kracht van bewuste intentie

De wonderlijke kracht van bewuste …€ 19,50

7 – Het universum staat achter je – Gabrielle Bernstein

Gabrielle Bernstein staat erom bekend dat ze benadrukt hoe belangrijk het is om te ontspannen en te vertrouwen. Je hoeft niet geforceerd aan het werk om je dromen te behalen. Als je je zelf ontspannen, uitgerust en positief voelt, zal het universum alles veel makkelijker voor je maken.

Het Universum staat achter je

Het Universum staat achter je€ 18,50

8 – Verwacht wonderen

Stap voor stap, dag voor dag, oefening voor oefening, neemt Gabrielle Bernstein je 40 dagen achter elkaar mee in haar methodiek voor de wet van aantrekking.

Verwacht wonderen

Verwacht wonderen€ 20,00

9 – De meesters van het verre oosten

Een bekend boek over het esoterische aspect van de wet van aantrekking.

AnkhHermes Klassiekers  -   De meesters van het verre Oosten

AnkhHermes Klassiekers – De mee…€ 38,50

10 – Geluk zonder voorwaarden

Negatieve gedachten worden in dit boek vervangen door vertrouwen en meditatie, waardoor je dromen makkelijker naar je toe komen.

Geluk zonder voorwaarden

Geluk zonder voorwaarden€ 42,50

Bonustip – Law of attraction planner

Law of attraction-planners zijn handig. Ze helpen je op weg tijdens het toepassen van de aantrekkingskracht voor meer geld, je droomhuis of in de liefde…

Bonustip – Think and grow rich

Think and grow rich is een taai boek, maar het is een van de eerste ‘populaire' boeken rondom dit onderwerp. De verhaaltjes in dit boek zijn in ieder geval nog altijd inspirerend.

Invictus Library - Think and Grow Rich

Invictus Library – Think and Grow …€ 109,35

De wet van aantrekking e-books en uitgebreid artikel

Bij Bol.com zijn ook de e-boekversies van bovenstaande boeken te verkrijgen. Ook kun je ons uitgebreide blogartikel over de wet van aantrekking lezen, met 60+ tips en stappen om de wet van aantrekking toe te passen. In dit blogartikel word je structureel begeleid in het najagen van je dromen met de law of attraction.

Op jouw succes!