Wat zijn de meest interessante en praktische boeken die je helpen om te gaan met een quarterlife crisis? Hier vind je een lijst met boek-aanraders over de quarterlife crisis.

De top 6 Quarterlife Crisis-boeken

Laten we hieronder naar de top 6 kijken…

1 – F*ck the quarterlife crisis – Waardevolle lessen waar je écht gelukkig van wordt

Waar krijg je als overprikkelde twintiger dagelijks mee te maken? Met deze vier dingen waarschijnlijk in ieder geval: social media, succes, relaties en geluk. Dit boek gaat met humor in op deze onderwerpen – als een praktische lifeguide.

2 – Quarterlife Challenge – In 20 dagen weten wat je wilt

Dit boek is gericht op actie: wat ga je de komende dagen doen om je zaakjes op orde te krijgen en om te weten wat je wilt?

3 – The Quarter Life Breakthrough

Met de subtitel: Invent Your Own Path, Find Meaningful Work, and Build a Life That Matters. Dit boek is een uitstekende hulp bij de vraag: ‘Wat wil ik nou eigenlijk?'

4 – Adulting – How to Become a Grown-Up in 468 Easy(ish) Steps

Dit boek heeft niet direct te maken met de quarterlife crisis, maar het is wel degelijk bedoeld voor mensen van deze leeftijd. Deze New York Times-bestseller leert je alle praktische levenskennis die je op scholen nooit onderwezen worden.

5 – Dertigersdilemma – De belangrijkste loopbaan-en levensvragen van twintigers en dertigers

De auteur van dit boek heeft haar onderzoek goed gedaan en weet precies wat het probleem is: hoewel de meeste dertigers het prima voor elkaar lijken te hebben, knaagt er toch iets bij ze…

6 – Een keertje wat anders: Quarter Life Poetry

Mooie, herkenbare en grappige gedichten over deze toch wel heerlijke levensfase.

Op jouw succes!