Wat zijn de beste boeken over gelukkig worden? En wat zijn de nieuwe boeken over geluk? In dit artikel vind je de top 10 boeken over gelukkig worden: een goede mix van nieuwe en klassieke boeken.

Wat voor boeken over geluk zitten er in deze lijst?

Je zal in de lijst (scroll verder door) een perfecte mix vinden van boeken die geluk op een wetenschappelijke manier benaderen en boeken die geluk op een ‘spirituele manier' benaderen. Als we naar de ‘spirituele' boeken kijjken, dan gaat Ikigai om het volgen van je hart. The Happiness Project en de boeken van de Dalai Lama zijn gebaseerd op praktisch experimenteren hoe jij gelukkig wordt.

En dan heb je de wetenschappelijke benadering. Misschien had je hem bij RTL Late Night voorbij zien komen: Mo Gawdat met ‘De Logica van Geluk: Ontdek de Formule'. Je ontdekt hier, aan de hand van analytische logica, de bewijsbare feiten over geluk.

Ook ‘De Maakbaarheid van Geluk' zit erin. Dit is een wetenschappelijke benadering van een gelukkig leven. Een ander onmisbaar boek over geluk, is: ‘Geluk 2.0: the world book of happiness – de wijsheid van 100 geluksprofessoren uit de hele wereld'

Hier vind je de top 10 boekenlijst over gelukkig worden

Bovenaan onze aanraderslijst staat: Geluk & Gelukkig Zijn: Zo Doe Je Dat – Het Boek Met 110 Inzichten, Tools & Tips Voor Geluk: Geluk In Het Leven Hebben Is Te Leren.

Verander je leven in 7 dagen

Verander je leven in 7 dagen€ 49,60

Vind je ikigai

Vind je ikigai€ 16,99

De maakbaarheid van het geluk

De maakbaarheid van het geluk€ 69,90

De logica van geluk

De logica van geluk€ 20,00

Geluk 2.0

Geluk 2.0€ 36,25

Stumbling on Happiness

Stumbling on Happiness€ 13,99

De kunst van het geluk

De kunst van het geluk€ 39,75

Het boek van vreugde

Het boek van vreugde€ 16,99

Het leven liefhebben door acceptatie

Het leven liefhebben door acceptat…€ 24,99

Het Happiness project

Het Happiness project€ 7,95

Bonustip: Online Cursus Gelukkig Zijn

Tot slot raden we ook een online cursus aan over gelukkig zijn. Met boeken kom je namelijk ver, maar als je mooie huiswerktaken met begeleiding krijgt, kom je stukken verder. Bekijk daarom hier hoe het werkt. De prijs is bovendien erg vriendelijk.

Lees direct 88+ tips over gelukkig worden

Ik heb alvast 88+ tips voor je op een rijtje gezet over hoe je gelukkig kunt worden. Deze tips over geluk kun je in dit artikel lezen. Veel leesplezier en laat weten wat je bevindingen zijn!