Wat zijn de beste boeken tegen angst? Met de boeken uit deze lijst kun je zelfstandig aan je angst werken. Vandaar de naam ‘zelfhulpboeken tegen angst'. Lees verder voor de aanraders…

Bekijk de beste boeken over het overwinnen van angst

Wat zijn de aanraders om met angst of een angststoornis om te gaan? Laten we naar het top-lijstje kijken…

  • Het NLP Doe-Boek bevat allerlei tools om je angst op te lossen. Daarom is dit onze #1 aanrader. Test de experimenten van het boek eens uit!
  • De angst de baas gaat niet alleen in op de verwoestende effecten van angst, het geeft vooral praktijkstappen en strategieën om de angst de baas te worden.
  • Stap voor stap je angst overwinnen vertaalt de wetenschappelijke kennis van cognitieve gedragstherapie naar een stap-voor-stap-planning.
  • Omarm je emoties laat je stil staan bij jouw emoties. Erg belangrijk en niet zweverig. Erg zinvol boek voor bijvoorbeeld sociale angst.
  • Het Universum staat achter je laat je aan jouw angst werken via de spirituele tour. Het boek bevat gebeden, meditaties en oefeningen tegen angst.
NLP-Praktijk-Doe-Boek

Het NLP Doe-Boek: Zie het inkijkexemplaar >>

De angst de baas

De angst de baas€ 14,95

Stap voor stap je angst overwinnen

Stap voor stap je angst overwinnen€ 25,00

Omarm je emoties

Omarm je emoties€ 29,50

Het Universum staat achter je

Het Universum staat achter je€ 18,50

Boeken speciaal voor fobieën en voor dummy's

Wil je specifiek met fobieen aan de slag? Bekijk dan Van fobie naar vrijheid. En ben je iemand die de Dummies-boeken prettig vindt? Kijk dan eens naar Angst overwinnen voor dummy's.

89+ tips tegen angst

Bovenal moet je niet te veel lezen over angst, maar vooral veel gaan doen. Kijk ook nog even bij dit artikel met 89+ tips om direct wat te doen met je angst.

Ter aanvulling op de aangeraden boeken: angst overwinnen met zelfvertrouwen

De boeken die op deze pagina aangeraden worden, zijn al erg zinvol en effectief voor het omgaan met angst. Daarnaast is het aan te raden om wekelijks handvatten en lessen te krijgen voor meer zelfvertrouwen. Hier vind je meer informatie over deze zelfvertrouwen-ondersteuning.

Op jouw succes!