Inhoud van deze pagina:

De beste zelfvertrouwen cursussen: deze cursussen vergroten je zelfvertrouwen immens

Een beetje zelfvertrouwen kunnen we allemaal wel gebruiken. De één heeft het van nature meer dan de ander. Dat is helemaal niet erg, want zelfvertrouwen kun je ook leren. Je zult ook bij jezelf merken dat er bepaalde dingen zijn waar je zelfverzekerd over bent en dingen waarbij je wat meer twijfelt aan jezelf. In dit artikel bespreken we 10 cursussen die speciaal bedoeld zijn om jouw zelfvertrouwen te vergroten en je steviger in je schoenen te laten staan.

Onze zoektocht naar de beste zelfvertrouwen cursus

Maar is het dan niet beter om af en toe aan jezelf te twijfelen? Soms wel. Iemand die denkt dat hij of zij alles kan, krijgt binnen de kortste keren de deksel op de neus. Vandaar dat wij specifiek op zoek zijn gegaan naar cursussen die je niet alleen helpen je ego te strelen, maar die zich bovenal richten op het voor jezelf bepalen waar je goed en waar je minder goed in bent. Deze cursussen leren je ook dat falen mag: een mislukking biedt juist een leermoment.

Hoe werkt zelfvertrouwen nu echt?

Zelfvertrouwen is weten wat je kant en weten wat je minder sterke kanten zijn. Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat, zal bijvoorbeeld niet aarzelen om hulp te vragen voor dingen die hem of haar minder goed afgaan. Je grenzen durven aangeven en fouten durven toegeven, zijn ook vormen van zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen draait ook om het opbouwen van een gevoel van eigenwaarde: het idee hebben dat je kunt bijdragen en trots op jezelf mag zijn.

Gebrek aan eigenwaarde

Gebrek aan zelfvertrouwen is negatief als het neerkomt op een gebrek aan eigenwaarde. Mensen hebben dan het idee dat ze niet het beste van zichzelf hebben gegeven, dat ze niets bereikt hebben en ook niets kúnnen bereiken. Ze zullen nooit meer dan beneden gemiddeld zijn. Gebrek aan eigenwaarde kan ook leiden tot prestatiedwang: steeds meer willen presteren omdat je anders het idee hebt dat je niet belangrijk bent of niet goed genoeg bent.

De Cursus meer Zelfvertrouwen van NewStart is wat ons betreft de allerbeste cursus

Om met de deur in huis te vallen: wat ons betreft is Cursus meer Zelfvertrouwen van NewStart de ideale cursus voor het op effectieve en gezonde wijze vergroten van je eigen zelfvertrouwen. Waar dat in zit? In de goede opbouw van de lessen, die voorzien zijn van veel zelfreflectie vragen en praktische oefeningen. Je hebt meteen een beeld van alle resultaten die je boekt. Daarbij krijg je nog eens 3 e-boeken met extra adviezen en tips.

Lees hier onze volledige Newstart-review >>>

Klik hier voor meer informatie en de actuele actiepagina. >>>

Flow van AttractionGym is de allerbeste cursus voor zelfvertrouwen op romantisch vlak

Ben je een man die meer zelfvertrouwen wil hebben op het gebied van vrouwen? Dan is Flow van AttractionGym iets voor jou. Met deze cursus leer je niet alleen hou je vrouwen beter kunt versieren, maar ook hoe je daadwerkelijk meer kunt betekenen voor een vrouw. De cursus bestaat uit liefst 40 uur video. Je leert hoe je respectvol moet zijn, net als trots op jezelf. Je leert wat je moet zeggen, hoe je het moet zeggen en vooral ook wannéér je het moet zeggen.

Lees hier onze volledige AttractionGym-review >>>

Wat maakt ons geschikte zelfvertrouwen cursussen reviewers?

Een geheimpje: zelfvertrouwen komt niet zomaar aanwaaien. Zelfvertrouwen moet je opbouwen. Er bestaat ook zoiets als misleidend zelfvertrouwen: sommige mensen denken bijvoorbeeld stevig in hun schoenen te staan omdat alles in hun leven is komen aanwaaien. Maar bij de kleinste tegenslag zullen ze merken dat ze helemaal niet zo zelfverzekerd zijn als ze dachten. Wij hebben ons zelfvertrouwen stap voor stap opgebouwd: we zijn op de bodem begonnen.

Opklimmen vanuit het dal

Echt zelfvertrouwen bouw je pas op als je eerst het dal hebt gezien: als je jezelf nietig en klein hebt gevoeld. Dan pas ontdek wie je echt bent: wat je kunt en wat je niet kunt. Pas op het moment dat alles tegenzit, kun je jezelf echt ontwikkelen en tegen jezelf zeggen: “oké, ik laat de schouders niet hangen, maar ga alle uitdagingen met opgeheven hoofd tegemoet.” Ons geheim: zelfvertrouwen krijg je pas als je échte uitdagingen hebt leren overwinnen.

Blijf kritisch op het aanbod zelfvertrouwen cursussen

Zelfvertrouwen vergroten is goed, maar niet alle cursussen pakken het evengoed aan. Er zijn genoeg cursussen die veel te veel richten op het “uiterlijk vertoon” van zelfvertrouwen. Je ziet dit bijvoorbeeld in de zakenwereld veel terug: je bent goed gekleed, hebt een dure auto en omringt je met luxe en mooie vrouwen. Maar wat zegt dit uiteindelijk over jou als individu? Helemaal niets. Een goede zelfvertrouwen cursus richt zich op het innerlijk.

Dit leert een goede zelfvertrouwen cursus je

Een goede cursus focust op het volgende:

·         Een beter zelfbeeld krijgen

Wil je stevig in je schoenen staan? Dan is het allereerst van groot belang dat je precies weet waar je goed in bent en waar je niet goed in bent. Zo haal je meer uit jezelf. Ook door op tijd om hulp te vragen, voorkom je je dat je blundert. Juist de beste leiders delegeren belangrijke taken.

·         Minder vergelijken met anderen

Mensen zijn sociale dieren, die onbewust deel uit willen maken van een “groep”. Ze willen niet “buiten de boot” vallen. Vandaar dat we onbewust voortdurend bezig zijn met het vergelijken van onszelf ten opzichte van anderen. Ten onrechte zien we onszelf vaak als minder dan de ander.

·         Leren groeien

Zelfvertrouwen krijg je niet gratis, maar door jezelf uit te dagen. Leren groeien houdt in dat je jezelf in voor jou moeilijke situaties brengt en accepteert dat je fouten kunt en zult maken. Fouten maken is niet erg: je leert ervan, met als gevolg dat je het de volgende eer beter doet.

·         Leer complimenten accepteren

Mensen met weinig zelfvertrouwen zullen niet snel complimenten van anderen in ontvangst nemen. Ze geloven niet dat ze het compliment écht verdiend hebben, omdat ze lang zo goed niet zijn als de ander denkt dat ze zijn. Maar is dat wel zo? Gun de ander zijn of haar oordeel.

·         Wees liever voor jezelf

Zelfcompassie is heel belangrijk. Dit houdt in dat je lief bent voor jezelf en je jezelf niets kwalijk neemt als het even niet gaat zoals je hoopt of verwacht. Met andere woorden: accepteer fouten. Ben je moe? Gun jezelf rust. Ben je verdrietig? Gun jezelf tranen, enzovoort.

Bekend met “Imposter syndroom”?

Imposter syndroom is de naam van een fenomeen waar veel mensen met weinig zelfvertrouwen last van hebben. Dit wordt in het Nederlands ook wel “bedriegerssyndroom” genoemd. Het komt er op neer dat je het idee hebt dat je anderen – bewust of onbewust – bij de neus neemt: je bent lang zo geweldig niet als zij denken dat je bent. Bovendien ben je doodsbang dat mensen er op een dag achter komen dat je helemaal niet geweldig bent.

Waarom scepsis op zijn plek is

Om zelfvertrouwen te kweken, heb je meer nodig dan een (korte) cursus. Zelfvertrouwen krijg je door levenservaring op te doen. Een cursus volgen is niet hetzelfde als levenservaring opdoen. Toch kunnen de beste cursussen je wel op het goede spoor zetten en een juiste mindset trainen voor wanneer je in lastige situaties terechtkomt. Kortom: een goede cursus leert je basistechnieken. Het is de training voor het echte werk: de wedstrijden in het leven.

Wat beloven cursus makers zoal? Kun je dit vertrouwen?

Makers van zelfvertrouwen cursussen zullen je misschien al snel beloven dat je door het volgen van hun cursus meteen van al je onzekerheid af bent en gelijk stevig in je schoenen staat. Dat is natuurlijk niet zo. Zelfvertrouwen opbouwen gaat heel geleidelijk: het is een lang proces.

Een zelfvertrouwen cursus beoordelen: dat doe je zo

Dus: op basis van welke criteria beoordeel je een zelfvertrouwen cursus nu echt?

·         Een zelfvertrouwen cursus gaat in op de oorzaak van het “probleem”

Mensen zijn nooit zonder reden onzeker over zichzelf. Dit heeft altijd een oorzaak en die oorzaak ligt bijna altijd in hun jeugd. Er is je bijvoorbeeld nooit verteld door je ouders toen je klein was dat er veel van je gehouden werd. Sommige onzekere mensen zijn emotioneel verwaarloosd. Door het probleem in beeld te krijgen, ontdek je dat dat onzekerheid niet per se iets is dat je “bent”, maar eerder iets is dat je is aangeleerd. Je kunt het ook weer afleren.

·         Focust ook op het nu

Een goede zelfvertrouwen cursus richt zich niet alleen op het verleden, maar ook op wat jij nu kunt doen om je zelfvertrouwen te vergroten. In welke fase van je leven sta je nu? Welke uitdagingen brengt deze fase met zich mee? Hoe kun je die uitdagingen het beste aangaan?

·         En focust op de toekomst

De cursus zal je ook stimuleren een beeld voor de toekomst te schetsen: hoe wil je er straks voor staan? Hoe verwacht je dat een meer zelfverzekerde levensstijl er voor jou uit zal gaan zien?

Onze eigen onderzoeksdata

Wij baseren zelfvertrouwen cursussen op basis van het volgende:

·         Er wordt genoeg aandacht gegeven aan de oorzaak van je problemen

·         Er wordt nadruk gelegd op alle dingen waar je goed in bent

·         Er wordt nadruk gelegd op wat je nog kunt verbeteren (want niemand is perfect)

·         Er is genoeg begeleidingen

Het zal vroeg of laat voorkomen dat je een opdracht in de cursus niet helemaal goed begrijpt, of dat je iets lastig vindt en hulp nodig hebt. De beste cursussen bieden je alle mogelijkheden om snel in contact te komen met een begeleider die jou verder helpt.

·         Genoeg praktische oefeningen

Je zelfvertrouwen vergroten is moeilijk, zeker als er van je gevraagd wordt dat je heel grote stappen zet. De beste cursussen zullen je daarom stimuleren kleine (makkelijk te nemen) stapjes te nemen. Deze stappen kun je vaak voor jezelf bepalen. Je kunt ze op dagelijkse basis uitvoeren. Zo blijf je continue bezig met jezelf uitdagen en kleine overwinningen behalen. Dat zorgt voor een goed gevoel. Ook zul je meer voldoening uit de cursus halen.

·         Positieve reviews

Wat we ook heel belangrijk vinden, is dat een cursus voldoende positieve feedback krijgt van eerdere cursisten. Dit is misschien wel de belangrijkste factor in het bepalen van de kracht van de cursus.

·         Waar voor je geld

Wij verwachten een cursus met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een dure cursus moet meer te bieden hebben dan een goedkope cursus. Maar ook een goedkope cursus moet iets kunnen bieden.

De tien allerbeste zelfvertrouwen cursussen

Hieronder volgen de tien allerbeste zelfvertrouwen cursussen die we online tegen zijn gekomen. Deze cursussen bieden stuk voor stuk waar voor hun geld en zijn van de bovenste plank.

Cursus 1: de Cursus meer Zelfvertrouwen van NewStart is onze nummer één cursus

Wat ons betreft is de Cursus meer Zelfvertrouwen de allerbeste. Waarom dat is?

·         De cursus zit boordevol praktische oefeningen en zelfreflectie vragen

·         Inclusief 3 e-Boeken met verdiepende informatie

·         Je kunt de lessen de rest van je leven blijven inzien (volg de cursus helemaal op je eigen tempo)

·         Je leert je eigen grenzen beter aangeven

·         Je ontdekt waar je van nature goed in bent

·         Je leert zelfkritiek beter te verwerken (dat vervelende stemmetje in je hoofd is niet de baas over jou)

·         De training is door al maar liefst 15.000 cursisten gevolgd.

Lees hier onze volledige Newstart-review >>>

Klik hier voor meer informatie en de actuele actiepagina >>>

Cursus 2: Attraction Gym Flow is de beste keuze voor wie op romantisch vlak steviger in de schoenen wil staan

Waarom kiezen voor de flirt zelfvertrouwen cursus van Attraction Gym?

·         Flow biedt maar liefst 40 uur aan beeldmateriaal

·         Je leert trots op jezelf te zijn en die trots te delen met vrouwen

·         Je leert 100% jezelf te zijn – in je eigen “flow” te komen

·         Vertrouw op het FLOW systeem (Fun, Leiderschap, Opwekken emoties, Waardebesef)

·         Je leert hoe vrouwen zich comfortabel bij je voelen.

Lees hier onze volledige AttractionGym-review >>>

Cursus 3: Werken vanuit Zelfvertrouwen (I Love Me) is de beste algemene keuze cursus

Waarom kiezen voor de I Love Me “Werken vanuit Zelfvertrouwen” cursus?

·         De beste cursus voor professionals (op werkgebied)

·         Je leert beter je grenzen aangeven en je eigen wensen aangeven

·         Je focust minder op perfectionisme en het pleasen van anderen

·         Live coachingstraject dat 1-op-1 is (dus optimale begeleiding)

·         Grote verscheidenheid aan technieken: van Mindfulness technieken tot Voice Dialogue en van psychodrama tot trainings acteren

·         Traject op verscheidene locaties te volgen

·         Je innerlijke dynamiek wordt ontrafeld: waarom handel jij op de manier waarop je handelt?

·         Heel veel praktijkoefeningen

·         Ontmoet gelijkgestemden – en leer van elkaar

·         Het traject bestaat uit 8 sessies van anderhalf uur, uitgesmeerd over 3.5 maanden

·         150 euro per sessie.

Cursus 4: Geheimen voor meer Zelfvertrouwen e-Learning van Stichting Gezondheid Nederland is de beste budgetoptie

Waarom kiezen voor de cursus Geheimen voor meer Zelfvertrouwen?

·         Elke cursus is van gratis cadeau voorzien: Bol.com cadeaukaarten, boeken of dvd’s

·         Leer je eigen competenties en vaardigheid beter kennen en begrijpen

·         Videocursus die gemakkelijk vanuit huis te volgen is, wanneer het jou uitkomt

·         Ontdek wat het verschil tussen “intern” en “extern” zelfvertrouwen is

·         Ontdek je verborgen talenten

·         De prijs voor deze cursus is slechts 49,95 euro exclusief btw.

Cursus 3: Coachtraject zelfvertrouwen van JezelfVertrouwen is fijn kleinschalig opgezet

Of kies voor het kleinschalig opgezette Coachtraject zelfvertrouwen.

·         Bestaat uit 4-8 coachsessies

·         De cursus wordt 1-op-1 gegeven door een ervaren zelfstandig coach en leidinggevende (plus afgestudeerd psychosociaal therapeut)

·         Respectvolle en humoristische insteek van de cursus

·         Na aanmelding vindt het eerste telefonische contact al binnen 48 uur plaats

·         Je kunt doorgaans al in vijf dagen tijd na de aanvraag met de cursus starten.

Cursus 4: de Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining van Patrick Schriel combineert twee in één

Een andere fantastische cursus om te volgen is die van Patrick Schriel:

·         Een 2-daagse coaching cursus waarin flexibiliteit en persoonlijke aandacht voorop staan

·         Je leert je zelfvertrouwen te vergroten aan de hand van assertiviteitstraining

·         Volg de training in een kleine groep

·         Gegeven door een duo coaches met veel ervaring

·         Verbeter zowel je verbale als non-verbale communicatie

·         Leer feedback te geven en het te ontvangen

·         Inclusief nazorg met feedback via telefoon of mail

·         Nadeel: met 495 euro exclusief btw wel aan de prijzige kant.

Cursus 5: Zelfvertrouwen – regie over je eigen leven van Be More You is het meest volledig

Waarom kiezen voor Regie over je eigen leven?

·         Tweedaagse cursus: kort, maar krachtig

·         Het is een individuele training met heel veel persoonlijke aandacht

·         Je leert te werken aan je gevoel van innerlijke rust

·         Trainen van neuroplasticiteit: de “wegen” van je hersenen – hoe werken je hersenen en hoe kun je dit beïnvloeden?

·         Nadeel: met 2.670 euro exclusief btw absoluut een dure cursus.

Cursus 6: Presenteren vanuit zelfvertrouwen van Speechen.nl (trainer Majlis Schweitzer) is geheel op locatie

Speechen.nl heeft je het volgende te bieden:

·         Een 2-daagse cursus zelfvertrouwen vergroten op hbo-niveau

·         Aan de hand van talloze oefeningen leer je je presentatievaardigheden vergroten

·         Je leert ook succesvol groepen aan te spreken

·         Een cursus speciaal voor beginnende sprekers

·         Als extra heb je een jaar lang recht gratis deel te nemen aan de zogenaamde “Aanscherpavonden” (worden vijfmaal per jaar gehouden)

·         Ook krijg je het handboek “Presenteren is een feest” van Roeland Schweitzer gratis.

Cursus 7: de training Eigenwaarde, Zelfvertrouwen, Kracht van de Susan Veldkamp Academy is speciaal voor vrouwen

Wat heeft de training Eigenwaarde, Zelfvertrouwen, Kracht te bieden?

·         Allereerst een Niet goed, Geld terug garantie

·         Tot vier weken voor de startdatum van de training kun je gratis annuleren

·         Deze bedrijfstraining richt zich specifiek op vrouwen op de bedrijfsvloer

·         Leer kracht uitstralen en keuzes te maken voor de lange termijn

·         Sterk persoonlijke aanpak.

Cursus 8: de Workshop Meer werkplezier door Eigenaarschap leert je je eigen prestaties meer te waarderen

De Workshop Meer werkplezier door Eigenaarschap biedt het volgende:

·         Een vergrootte focus en productiviteit

·         De eigen drijfveren beter in kaart gebracht

·         Je leert een hechtere band te vormen met je functie en werkzaamheden (je vergroot je gevoel van “Eigenaarschap”)

·         De training wordt gegeven in een kleine groep van maximaal acht man

·         Na afronding ontvang je een certificaat

·         Nadeel: wat prijzige cursus (999 euro exclusief de btw).

Cursus 9: de cursus Zelfvertrouwen & Assertiviteit van Supertrainer wordt individueel gegeven

Waarom kiezen voor Zelfvertrouwen & Assertiviteit van Supertrainer?

·         Deze training heeft een individuele opzet (1-op-1 begeleiding)

·         De training wordt geheel op jouw specifieke behoeften afgestemd

·         Vol praktische handvatten en tools

·         De training wordt in kleine (kort, maar krachtige) sessies opgedeeld.

Cursus 10: Zelfvertrouwen in elke sociale situatie is een handig e-Learning product

Of kies voor het product “Zelfvertrouwen in elke sociale situatie”:”

·         Handig audioboek

·         Volg de lessen wanneer het jou uitkomt, op het tempo dat het beste bij je past

·         Het audioboek focus zich op hoe jouw zenuwstelsel verandert in de omgang met sociale situaties (hiervoor dien je minstens 30 dagen iedere dag naar het programma te luisteren)

·         De tracks zijn zo ontworpen dat je ernaar kunt luisteren terwijl je tegelijkertijd heel andere dingen doet

·         Maakt gebruik van de “Overflow” techniek, waarbij je zoveel informatie tot je neemt dat je onderbewustzijn het na verloop van tijd overneemt. Dit zorgt voor diepgaande en blijvende transformatie.

Laten we wat dieper inzoomen op de #1 cursus – van Newstart

ecursus zelfvertrouwen frank de moei ervaringen

Ben je benieuwd of de e-Cursus Zelfvertrouwen van Frank de Moei wat voor je is? Bijvoorbeeld omdat je meer assertiviteit en minder onzekerheid wilt? Lees deze review verder om te ontdekken of deze zelfvertrouwen-training een aanrader is…

Wat is dit voor cursus?

De e-Cursus Zelfvertrouwen is een coaching-product dat je via een elektronische leeromgeving en e-mails volgt. Dat betekent dat je de 12 weken en 3 extra e-boeken in je eigen tempo kunt voltooien.

Deze cursus is een begrip in Nederland: Frank de Moei heeft al 15.000+ Nederlandse cursisten online begeleid. Ook heeft hij jaarlijks meer dan 1.000.000 lezers op zijn website.

Wat kun je verwachten van de e-Cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen'?

Ten eerste kun je een vriendelijke geprijsde methode verwachten. Offline cursussen kunnen oplopen tot duizend euro of meer. Daarom zijn online cursussen zelfvertrouwen ook een goede optie.

Ook de kosten van offline coaching kunnen hoog oplopen. Daarom is een coulant geprijsde online training geen verkeerd experiment. Een van de beste online cursussen voor zelfvertrouwen heet e-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen en kost in sommige gevallen maar 49 euro via deze actuele actiepagina.

Je kunt verwachten dat je via eenvoudige en bewezen technieken met belangrijke thema's aan de slag gaat zoals zekerheid, zelfrespect, geloof in jezelf, zelfliefde, krachtige overtuigingen en tevredenheid over jezelf. Dit onder professionele begeleiding en met gegarandeerd resultaat.

Frank de Moei heeft een oer-Hollandse aanpak in zijn online cursus

Je wordt niet op zijn Amerikaans opgezweept en aangepakt om op een harde manier actie te ondernemen. De stijl is voorzichtig en nuchter. Het blijft allemaal netjes en relativerend – in tegenstelling tot Amerikaanse cursussen waarbij het al snel heftig en emotioneel wordt. Wel word je echt aan het werk gezet met opdrachten.

De E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is praktisch en niet te overweldigend. Frank de Moei heeft de cursus in kleine, behapbare stukjes verdeeld via e-mail. De e-mailcorrespondentie is ook erg handig.

Op de informatiepagina zie je al direct hoeveel rust Frank de Moei in het product heeft gestopt – waar je bij veel soortgelijke informatiepagina's direct allerlei schreeuwerige beelden en teksten zou tegenkomen.

Ervaringen over de e-Cursus Zelfvertrouwen van Frank de Moei

Er zijn enkele negatieve reviews te vinden van mannen die het nut van affirmatie-oefeningen niet inzien. Zij houden meer van daadwerkelijk de straat op gaan en hun angsten onder ogen zien.

Deze recensenten hebben gelijk: daadwerkelijk de straat opgaan en je angsten onder ogen zien, is een uitstekende manier om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Echter, Frank de Moei heeft ook gelijk met zijn aanpak. Je kunt heel krachtig aan jezelf werken door introspectie te doen, je zelfliefde te verhogen, negatieve gedachten aan te pakken, je zelfrespect te vergroten en affirmaties te doen.

Van de 15.000 cursisten zijn er een heleboel positieve reviews verzameld die je op zijn website kunt vinden. Ook op zijn Facebookpagina vind je alleen maar positieve reacties.

Frank de Moei is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). In zijn praktijk begeleidt hij cliënten in het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.

De indeling van deze online zelfvertrouwen-cursus

Deze 12-weekse cursus Blijvend Zelfvertrouwen door Frank de Moei is in drie delen verdeeld:

Deel 1 van de cursus: Analyseer je zelfvertrouwen

Tijdens de lessen van dit onderdeel, ontdek je wat zelfvertrouwen precies is en waarom het voor jou de basis gaat vormen voor een gelukkig leven.

Deel 2 van de cursus: Ontdek je zelfvertrouwen

Tijdens de lessen van deel twee ga je aan de slag met jezelf. Je gaat belangrijke zaken verwerken en je installeert nieuwe overtuigingen in jezelf.

Deel 3 van de cursus: Creëer nieuw zelfvertrouwen

Nu je weet wat zelfvertrouwen precies is, en nu je kennis over jezelf hebt, ga je weren aan jouw nieuwe zelfvertrouwen. Je creëert het helemaal zelf zodat het sterk en gezond is én zodat het blijft!

➡️Klik hier voor meer informatie en de actuele actiepagina.

Doen of niet doen? Zeker!

Is Frank de Moei betrouwbaar? Is de e-cursus blijvend zelfvertrouwen de moeite waard? Het antwoord is ja. Dat heeft te maken met het actieve werk dat je aan je mentaliteit verricht tijdens de 12 weken. Als aanvulling op deze cursus is het aan te raden om je angsten ook echt onder ogen te zien en je vernieuwde zelfvertrouwen helemaal compleet te maken.

➡️Klik hier voor meer informatie en de actuele actiepagina.

Succes met het volgen van jouw cursus voor meer zelfvertrouwen!

Er zijn natuurlijk ook offline cursussen voor meer zelfvertrouwen

Het kan een zinvolle beslissing zijn om te leren je zelfvertrouwen te vergroten, voor jezelf als volwassene of voor je kind. Maar om je onzekerheid te overwinnen worden er veel – prijzige – offline cursussen aangeboden. Neem hier een kijkje voor het aanbod met de beste aanbieders van deze offline cursussen.

De beste zelfvertrouwen cursussen volgens experts

Benieuwd naar wat Kassa, Radar en de Consumentenbond over zelfvertrouwen cursussen te melden hebben? Deze ervaren partijen doen met grote regelmaat onderzoek naar online cursussen, niet alleen op het gebied van zelfvertrouwen. Als een cursus niet deugt, kom je dit via deze kanalen snel genoeg te weten. Onthoud: niet één cursus is een wondermiddel waarmee je in één keer van je problemen afkomt. Een verandering doorvoeren kost altijd tijd.

Gebruikte bronnen voor ons zelfvertrouwen cursussen onderzoek

Voor dit artikel over zelfvertrouwen hebben we van de volgende bronnen gebruik gemaakt:

·         https://www.psychologiemagazine.nl/thema/zelfvertrouwen/

·         https://www.depsycholoog.nl/zelfvertrouwen/

·         https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/artikel-zo-kom-jij-van-je-negatieve-zelfbeeld-af

ok handig: 54+ gratis tips voor meer zelfvertrouwen

ecursus zelfvertrouwen frank de moei

Ook raad ik je een blogartikel op mijn site aan. Zoek je hulp bij zelfvertrouwen? Dan zijn mijn 54+ gratis tips een uitstekend startpunt. Je leert in dat blogartikel hoe je je zelfvertrouwen vergroot door dingen te doen die je eigenlijk niet durft en door minder te geven om wat anderen van je vinden.

Zelfvertrouwen cursussen: jouw vervolgstap

Er zijn zelfvertrouwen cursussen in overvloed. Bovenstaande tien zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en worden door onze redactie persoonlijk aangeraden. Jouw vervolgstop is nu de cursussen nader te bekijken en te onderzoeken of er iets bijzit wat écht aansluit op wat jij nodig hebt. We wensen je succes in je zoektocht naar het vergroten van je zelfvertrouwen.