Wat zijn interessante boeken over bijna-dood-ervaringen? Hier vind je een lijst met aanbevelingen, inclusief het meest iconische boek: ‘Leven na dit leven'. Lees verder…

Het # 1 boek: Leven na dit leven – ervaringen van mensen tijdens hun klinische dood

In de laatste decennia worden steeds meer verhalen verteld over de bijna-dood-ervaringen van mensen. R. A. Moody bundelt de ervaringen van meerdere mensen in het boek ‘Leven na dit leven.' Een uitgebreid onderzocht, goed onderbouwd en concreet boek.

Leven Na Dit Leven

Leven Na Dit Leven€ 39,50

Als je de beschrijvingen van het onderzoek leest, kun je ontdekken dat de meeste beschrijvingen precies met elkaar overeenkomen.

(…) Een luid gezoem of gerinkel. Opeens wordt hij met grote snelheid opeens weggezogen in een donkere tunnel. Geen angst of paniek. Aan het einde schijnt prachtig, onweerstaanbaar boven-aards licht. Hoe dichterbij het licht, hoe meer bevrijd van de aardse lasten. Een onbeschrijfelijk geluksgevoel neemt bezit van hem (…)

Laten we ook eens kijken naar 10 andere aanraders over bijna-dood-ervaringen…

De top 10 met andere interessante boeken over bijna-dood-ervaringen

  • Eindeloos bewustzijn van Pim van Lommel is vergelijkbaar met R. A. Moody's boek, maar dan komen de 62 BDE (Bijna Dood Ervaring)-casussen uit ons eigen Nederland.
  • Consciousness Beyond Life – The Science of the Near-Death Experience
  • Dying To Be Me – My Journey from Cancer, to Near Death, to True Healing
  • Bijna Dood Ervaringen – en de zoektocht naar het licht. Dit boek haalt naast de wetenschappelijke invalshoek ook de religieuze visie erbij.
  • Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies – bewijs voor een universele waarheid
  • Proof of Heaven – A Neurosurgeon's Journey into the Afterlife. De Nederlandse titel is: Na dit leven – een neurochirurg over zijn reis naar het hiernamaals. Dit boek kwam in het internationale nieuws en gaat over een dokter die niks wilde geloven van het hiernamaals, totdat hij zelf een bijna-dood-ervaring kreeg in 2008.
  • DMT: The Spirit Molecule – A Doctor's Revolutionary Research into the Biology of Near-Death and Mystical Experiences. Dit boek presenteert zichzelf op een niet zo nuchtere manier, maar het is wel degelijk een concrete vertelling van een voorzichtig uitgevoerd onderzoek.
  • Imagine Heaven – Near-Death Experiences, God's Promises, and the Exhilarating Future That Awaits You. Dit boek neemt de Bijbel als kader voor BDE's.
  • To Heaven and Back – A Doctor's Extraordinary Account of Her Death, Heaven, Angels, and Life Again
  • Journey Of Souls: Case Studies Of Life Between Lives

Hieronder vind je de lijst met aanraders

Eindeloos bewustzijn

Eindeloos bewustzijn€ 29,99

Consciousness Beyond Life

Consciousness Beyond Life

Dying To Be Me

Dying To Be Me€ 12,35

Bijna Dood Ervaringen

Bijna Dood Ervaringen€ 49,95

Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies

Bijna Dood Ervaringen en wereldrel…€ 27,95

Proof Of Heaven Neurosurgeons Journey

Proof Of Heaven Neurosurgeons Jour…€ 12,57

Dmt

Dmt€ 16,84

Imagine Heaven

Imagine Heaven€ 10,99

To Heaven and Back

To Heaven and Back€ 12,35

Journey Of Souls

Journey Of Souls€ 19,09

Veel leesplezier.