Spiritualiteit lijkt vaak een onderwerp voor volwassenen te zijn, terwijl kinderen juist het meest dicht bij hun intuïtie staan. Daarom vind je hier mooie spirituele kinderboeken. Lees verder…

Waarom deze top 10-lijst met spirituele boeken voor kinderen?

Kinderen vragen zich bovendien veel dingen af: over emoties, wie ze zijn, respect voor het wereldbeeld van anderen en religieuze en filosofische vraagstukken.

Er zijn de afgelopen decennia een aantal heel mooie spirituele kinderboeken verschenen, die bijvoorbeeld handig zijn voor wanneer het kind een vol hoofd lijkt te hebben en moeite lijkt te hebben met ontspannen. Onder andere Yoga en meditatie zijn uitstekende bezigheden voor kinderen.

Dit is de lijst met mooie spirituele kinderboeken:

Wat voor boeken staan er in bovenstaande lijst?

Je vindt in bovenstaande kinderboekjes onder andere Zen-verhalen, mindfulness-oefeningen, theologie, het werken met je intuïtie en engelen, gelukkig worden reiki beoefenen. Ook is er genoeg humor te vinden in de leeslijst.

Veel plezier met deze spirituele boeken voor kinderen, en houd vooral in gedachte dat je kind spiritueler is dan jij. Ten slotte staan kinderen het meest in contact met hun intuïtie.