Misschien kom je Mindvalley wel eens tegen in je social media en heeft het je interesse gewekt. Wat is het precies en wat zijn de ervaringen ermee? Lees verder…

Wat is Mindvalley Academy / University?

Waarschijnlijk heb je er al eens van gehoord doordat ze een enorm bereik hebben met hun social media-kanalen (Mindvalley Insights), maar wat is het precies? Het onderwerp is in ieder geval: persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Hun website en core business heet Mindvalley University. Dit is een verzameling van offline events en online masterclasses en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Soms vindt er ook een event in Nederland plaats (Amsterdam).

Misschien gaat er nu een kwartje vallen: de oprichter, Vishen Lakhiani, heeft het doel om voor 2050 één miljard mensen te bereiken. Hij is in ieder geval goed op weg met zijn succes op social media.

Gratis Mindvalley-masterclasses

Volg hier een gratis masterclass van Mindvalley.

Mindvalley events (ook soms in Amsterdam)

Neen een kijkje op deze pagina om te zien of er binnenkort een Mindvalley-event in Nederland is.

Mindvalley aanmelden en login

mindvalley login

Aanmelden voor een live-event kan door een event te kiezen en rechts-boven op ‘apply’ te klikken. Als je een online programma wilt volgen, kun je je aanmelden via de ‘add to cart’-knop in de betreffende ‘verkooppagina’. Vervolgens kun je inloggen door rechts-boven in het scherm op de login-knop te klikken.

Ervaring Mindvalley: scoorde altijd een 10 maar ondervindt groeipijn…

Mindvalley heeft nog altijd een fantastische Trustpilot-score die voor 90% uit 5 ster-reviews bestaat, maar sinds 2018 toont het steeds meer tekenen van groeipijn. Doordat het zo hard aan het groeien is, ogen de nieuwere online programma’s gehaast en is de klantenservice langzamer geworden. Desondanks heeft het vele mensen enorm geholpen en dat kan nog steeds ook voor jou!

Een goed startpunt? Doe mee aan een gratis masterclass van Mindvalley!

Gerelateerd: lees verder...