Misschien kom je Mindvalley wel eens tegen in je social media en heeft het je interesse gewekt. Wat is het precies en wat zijn de ervaringen ermee? Vinden wij het goede trainingen, masterclasses, events en programma's voor persoonlijke ontwikkeling? Lees verder voor onze ervaringen en review…

Wat is Mindvalley Academy / University?

Waarschijnlijk heb je er al eens van gehoord doordat ze een enorm bereik hebben met hun social media-kanalen (Mindvalley Insights), maar wat is het precies? Het onderwerp is in ieder geval: persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Hun website en core business heet Mindvalley University. Dit is een verzameling van offline events en online masterclasses en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Soms vindt er ook een event in Nederland plaats (Amsterdam).

Misschien gaat er nu een kwartje vallen: de oprichter, Vishen Lakhiani, heeft het doel om voor 2050 één miljard mensen te bereiken. Hij is in ieder geval goed op weg met zijn succes op social media.

Gratis Mindvalley-masterclasses

Volg hier een gratis masterclass van Mindvalley. Deze zijn erg leuk, inhoudelijk en professioneel.

Mindvalley events (ook soms in Amsterdam)

Neen een kijkje op deze pagina om te zien of er binnenkort een Mindvalley-event in Nederland is.

Mindvalley aanmelden en login

mindvalley login

Aanmelden voor een live-event kan door een event te kiezen en rechts-boven op ‘apply' te klikken. Als je een online programma wilt volgen, kun je je aanmelden via de ‘add to cart'-knop in de betreffende ‘verkooppagina'. Vervolgens kun je inloggen door rechts-boven in het scherm op de login-knop te klikken.

Mindvalley kosten: hoge kwaliteit voor een passende prijs

De trainingen van Mindvalley zijn van hoge kwaliteit. Dat geldt voor de begeleiding, community, online leeromgeving en de video- en audio-kwaliteit. De prijzen zijn niet goedkoop, maar in onze beleving zijn de prijzen passend voor de kwaliteit die Mindvalley biedt.

Gratis Mindvalley Masterclass
Deal

Ervaring Mindvalley: scoorde altijd een 10 maar ondervindt groeipijn…

Mindvalley heeft nog altijd een fantastische Trustpilot-score die voor 90% uit 5 ster-reviews bestaat, maar sinds 2018 toont het steeds meer tekenen van groeipijn. Doordat het zo hard aan het groeien is, ogen de nieuwere online programma's gehaast en is de klantenservice langzamer geworden. Desondanks heeft het vele mensen enorm geholpen en dat kan nog steeds ook voor jou!

Zelf waren we erg enthousiast over de masterclasses en trainingen die wij gevolgd hebben. De kwaliteit is hoog en de trainers geven echt bruikbare tools en stappenplannen om iets te gaan doen met je persoonlijke ontwikkeling.

Een goed startpunt? Doe mee aan een gratis masterclass van Mindvalley!

Overzicht andere ervaringen & reviews over Mindvalley

RecensentSamenvatting van de review
TrustpilotOp Trustpilot scoort de Mindvalley cursus gemiddeld 4,7 van 5 sterren. 93% van de reviewers geeft een score goed of uitstekend en maar 7% geeft een gemiddeld of langere score. De inhoud wordt de hemel ingeprezen. Mindere punten zijn de service die verleend wordt bij problemen. Zo is het inloggen voor veel mensen een issue. Sommigen waren meer tevreden over losse cursusdelen, dan over het totaalpakket.
Tech JuryDe gebruiker is tevreden over het cursuspakket, omdat ze gemakkelijk te volgen zijn en ze op ieder vlak van het leven iets te bieden hebben. Het is behulpzame materie voor mensen die hun leven weer op een rijtje willen krijgen en positiviteit in hun hoofd willen bereiken. Het zelf assessment helpt om met een specifiek deel van de cursus te starten.
E-StudentDe cursus scoort 4,5 van 5 sterren. Deze bron raadt de cursus specifiek aan voor studenten die geinteresseerd zijn in mindfulness, meditatie, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van het cursusaanbod is goed, maar de prijs wordt wel als een struikelblok ervaren.
Expert EditorDeze reviewer vindt de vaste momenten dat je mee moet gaan met de rest van de groep vervelend. Sneller door de cursus gaan kan niet.  Bij spiritualiteit gaat het meer over je eigen binnenwereld, dan jouw plek in het grotere geheel. Een deel zal voor cursisten echt te zweverig zijn. Kortom: wie de inhoud van de cursus aanspreekt, zal ook profiteren van deze inhoud.
Hack SpiritDe cursus is van hoge kwaliteit volgens deze reviewer. Je leert over verschillende onderwerpen van verschillende trainers. Het kan je leven veranderen als je daarvoor open staat. Het pakket is ook voordeliger dan alle losse cursussen. Daartegenover staat dat er soms meer diepgang mag zijn. Je moet echt de tijd nemen om de inhoud in je op te nemen en te verwerken.
Class ExpertDeze bron vindt dat de cursus je tijd en geld dubbel en dwars waard is. Je investeert in je eigen leven en je krijgt terug wat je erin stopt. De sprekers/trainers zijn experts binnen hun werkveld en dat inspireert. De cursus is geschikt voor iedereen die een positieve draai aan zijn leven wil geven.
Best Friend ReviewsDe reviewer beschrijft dat sommige trainers hun inhoud ook gewoon op YouTube met je delen. Hiervoor hoef je de cursus niet specifiek aan te schaffen. Iemand die al flink met zichzelf aan het werk is gegaan zal veer herkennen en niet veel nieuws horen/leren. De structuur van de cursus is helder. 
Kawa CollegeHier scoort de cursus 4,8 van 5 sterren. De videolessen, interface en het lesmateriaal scoren het hoogst. Minder goed scoren de cursussen op zich en de prijs. Volgens de reviewer is de cursus geschikt voor iedereen die wil leren over mindfulness, spiritualiteit en algemene levenslessen.

Onze review samengevat

ReviewMindvalley
SamenvattingWij vonden de cursussen van Mindvalley uitstekend ingestoken en gepresenteerd. Uiteraard geheel op z'n Amerikaans met wilde, emotionele en spirituele uitspraken, maar daardoor juist ook zo krachtig. Ook steeds meer van onze contacten en studenten stromen in bij een Mindvalley-cursus. Een echte aanrader.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw succes!