Marco Honkoop's Online NLP-cursus behandelt met jou 7 belangrijke NLP-technieken uit de NLP-opleiding met behulp van video's, mp3 en handleidingen. Hoe goed is deze populaire, vriendelijk geprijsde online NLP-cursus? Lees verder voor een review.

Hoe goed vond ik deze online NLP Cursus van Marco Honkoop?

Deze online NLP-cursus vond ik uitstekend door de eenvoud en praktijkgerichtheid. Vooral de niet-dwingende toon van trainer Marco Honkoop heeft ervoor gezorgd dat ik zijn oefeningen zonder weerstand zonder problemen kon doen.

En ja, het is geen mega-uitgebreide cursus en dat is precies de kracht van dit online programma…

De kracht van de kleine stap: ik wil dat je klein begint met deze cursus

Simpeler kan niet: je krijgt 11 video's met steeds een extra script of opdracht onderaan. Hierdoor kun je ook daadwerkelijk beginnen met het toepassen van NLP zonder overweldigd te worden door een berg werk – het is een behapbare cursus dankzij de kleinschaligheid.

En daar past de prijs van 97 euro inclusief btw ook uitstekend bij. Hier lees je de totale inhoud van deze behapbare cursus.

Heerlijk eenvoudig: Inleiding, 7 technieken, conclusie, klaar!

Er bestaat een gigantische valkuil wanneer je iets wilt leren en jezelf wilt ontwikkelen: dat je 101 dingen en technieken leert waar je allemaal aan moet denken en die je onder de knie moet krijgen.

In het Engels zeggen ze het zo mooi: met zo'n overdaad aan informatie ‘paralyse' je jezelf en gebeurt er alsnog niks. Daarom houdt Marco Honkoop het zo simpel mogelijk door geen jargon te gebruiken en direct in de oefeningen te duiken met eenvoudige taal.

Daarom leer je de 7 beste en belangrijkste NLP-technieken hier op simpele wijze van Marco Honkoop via 11 video's om jouw leerervaring ook te kunnen inleiden en af te sluiten.

Goede opbouw met het kapstokje: patronen van ons brein doorbreken

De training van Marco Honkoop – hoe kleinschalig het ook is – kent een fijne opbouw doordat je op het begin van de cursus een uitleg krijgt over de beperkende patronen van ons brein. Dit dient als kapstokje voor het vervolg van de training, omdat we met de verschillende NLP-technieken leren om de patronen van het brein te doorbreken. 

Je leert de Bandleriaanse NLP-school: veel visualisatie- en submodaliteiten-werk

Via deze online NLP-cursus van Marco Honkoop leer je de technieken van Richard Bandler, een van de hoofdontwikkelaars van NLP. Dit betekent dat je met krachtige visualisatie- en submodaliteiten-technieken aan de slag gaat.

Is Marco Honkoop een charismatische leraar? Noem het gerust een nuchtere, Nederlandse aanpak

Veel mensen willen les krijgen van een trainer met een bepaalde uitstraling, enthousiasme en energie. De charisma van Marco Honkoop zit juist in de rust. Geen over-enthousiaste Amerikaanse toestanden, maar een rustige trainer die jou op serieuze wijze erg zinvolle dingen leert.

De trainer, Marco Honkoop, geeft dus met een rustige energie les. Typisch Nederlands: niet te gek doen, maar gewoon iets uitleggen. Soms met een papier en stift erbij.

Ik zie dit absoluut niet als saai, maar juist erg welkom zodat je op rustige wijze iets kunt gaan leren.

Wie is Marco Honkoop?

Deze cursus is ontwikkeld door Marco Honkoop, NLP-trainer met een officiële trainerslicentie bij The Society of NLP van Dr. Richard Bandler. Hij is ook bekend van TV bij BNN en RTL7.

Je krijgt dus les van een ervaren NLP-coach en trainer die al jarenlang mensen helpt om hun mentale belemmeringen te overwinnen en controle krijgen over hun emoties en gedachten zodat ze meer ontspanning, geluk en succes krijgen in hun leven en daardoor meer vrijheid ervaren.

Doorsta even de eerste video – en de bijbehorende geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de cursus is minder dan optimaal. Wees hierop voorbereid. Vooral in de eerste video leidt dit een klein beetje af, maar daarna wordt de geluidskwaliteit beter, merk je er niks meer van en is alles uitstekend te volgen.

Ervaringen

Dankzij Marco's rustige energie wordt niemand getriggerd. Dat uit zich in het feit dat er geen negatieve reviews zijn voor deze training, en daartegenover staat een berg positieve reacties. Ook verschillende recensie-websites zijn erg positief over deze online cursus.

Hoe verschilt dit met de uitgebreidere NLP-trainingen?

Naast deze compacte training met 7 technieken, bieden Marco Honkoop en andere trainers ook uitgebreidere online trainingen aan. Beide type trainingen ken ik door en door. Aan de ontwikkeling van de uitgebreide online NLP-training van UNLP heb ik ook zelf meegewerkt. Wat zijn de verschillen?

Ook heeft Marco Honkoop zelf een uitgebreidere online training. Met deze instap-training leer je een aantal essentiële technieken. De verschillen zijn:

  • De prijs: 97 euro tegenover 949 euro.
  • 12 les-items tegenover 130 les-items.
  • Een paar weken tegenover 13 weken.
  • 7 technieken tegenover de inhoud van de complete 18-daagse NLP-opleiding.
  • Geen Facebook-community tegenover een Facebook-community.
  • Geen demo's met cliënten tegenover wel demo's met cliënten.

If you don't pay, you don't pay attention

De online NLP-cursus van Marco Honkoop kent een actieprijs van 97 euro. Voor die prijs kun  je ook 3 dikke boeken kopen, met alle mogelijke informatie. Maar aan méér informatie hebben we niks.

We hebben juist meer aan minder informatie – zodat we niet overweldigd raken en eenvoudig in actie komen met de belangrijkste handvatten die we hebben.

Dit is dus ideaal voor mensen die op een laagdrempelige manier willen kennis maken met de kracht van NLP om meer plezier, vrijheid, ontspanning en kracht te ervaren in hun leven.

Als je deze cursus aanschaft, ga je er ook daadwerkelijk iets mee doen en heb je een praktijkgerichte gewoonte om NLP daadwerkelijk toe te passen!

>> Leer hier meer over NLP van Marco Honkoop

Oh, en er is geen risico. Bevalt de online NLP-cursus van Marco Honkoop je niet, dan kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen. Hetzelfde geldt voor de UNLP-cursus.

149 reguliere prijs. 97 actieprijs.

Onze review samengevat

ReviewMarco Honkoop
SamenvattingDe online NLP training van Marco Honkoop bevat de belangrijkste mentale hoofdtechnieken van de originele set aan NLP-technieken. Dit is erg zinvol voor beginners, terwijl het voor gevorderden weer een welkome reminder is over de oorsprong van NLP.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw geluk!