Is Soofos e-learning betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen over dit Nederlands platform voor online cursussen? En wat houdt Soofos Plus eigenlijk in? Lees verder voor onze review en ervaringen van anderen over de onlie cursussen van Soofos…

Heeft Soofos goede en betrouwbare online cursussen? Dat verschilt per cursus…

soofos betrouwbaar ervaringen

Soofos is – net als bijvoorbeeld Udemy – een platform waarop externe docenten hun online cursussen plaatsen. Hoewel Soofos streng is op de kwaliteit van zijn bibliotheek, loop je altijd het risico een matige cursus uit te kiezen.

Er zitten echter veel uitstekende online cursussen in Soofos. Gelukkig krijg je in Soofos direct toegang tot alle cursussen (30 dagen gratis op proef), waardoor je direct een andere docent kunt aanklikken als je merkt dat de door jouw gekozen cursus niet helemaal was wat je zocht.

Het grote voordeel van Soofos is uiteraard dat je volledig in het Nederlands les krijgt, terwijl het aanbod en de kwaliteit makkelijk bijblijft bij de internationale platforms als Udemy.

Soofos ervaringen: is het betrouwbaar?

soofos reviews

De online cursus-branche krijgt het altijd zwaar te verduren als het om reviews gaat. Het bijzondere van Soofos is dat er geen negatieve reviews zijn van gebruikers. Dat is iets wat ondenkbaar is bij bijvoorbeeld Udemy. Ook de reviews die via het Qshops-keurmerk binnenkomen, zijn erg positief.

Hoewel de naam Soofos moeilijk te onthouden is – sommigen noemen het Sofoos, Soofis, Zofoos of Zofoos – kunnen we zeggen dat de dienst zelf erg betrouwbaar is: je krijgt wat je ziet, je kunt eenvoudig annuleren en er zitten veel zinvolle cursussen bij.

Je kunt cursussen los kopen of een abonnement nemen: Soofos Plus

Wil je een online cursus volgen bij Soofos? De Soofos-cursussen kun je los aanschaffen, maar via het Soofos-plus-abonnement kun je onbeperkt alle cursussen volgen. Het handige is: Je kunt het 30 dagen gratis proberen.

Soofos zakelijk

Ook voor bedrijven is Soofos een handige tool. Teamleden kunnen bijvoorbeeld cursussen volgen over de volgende onderwerpen:

 • Excel-cursus online van Soofos
 • Cursus over Scrum
 • Photoshop-cursus
 • Adobe-tools
 • Online cursus illustrator
 • Soofos-cursus lightroom
 • Soofos-cursus indesign
 • Online cursus persoonlijke ontwikkeling
 • Photoshop cursus in het Nederlands
 • Foto’s leren bewerken
 • Soofos-cursus wordpress

Soofos & certificaten

Je krijgt bij Soofos een certificaat na voltooiing van je cursus. Bijvoorbeeld voor Photoshop (Design), Lightroom (Fotobewerking), SEO (Marketing) en Scrum (Management).

Soofos inloggen

Je kunt inloggen door naar de website van Soofos te gaan en rechts-boven op de inlog-knop te klikken. De inlogomgeving is erg overzichtelijk ingedeeld en de online leeromgeving is erg modern en afleidingsvrij.

Soofos kortingscode & direct starten

Soofos werkt niet met kortingscodes, maar soms werkt Soofos met een aanbieding. De meest voornaamste aanbieding is de 30 dagen-proefperiode.

➡️Klik hier en test het 30 dagen gratis uit.

Gerelateerd: lees verder...