Wil je jouw vakantie combineren mer persoonlijke ontwikkeling? Bijvoorbeeld door middel van een retreat of seminar? Het kan een geweldige ervaring voor je opleveren om reizen te maken om jezelf te ontdekken en tot jezelf te leren komen. Lees verder om inspiratie te krijgen voor jouw zelfontwikkeling-vakantie!

Verlaat je comfortzone: persoonlijke ontwikkeling tijdens je vakantie

Als je ervan houdt om je comfortzone te verlaten, waarom zou je dan een rustige vakantie boeken als je ook een actieve vakantie vol ontdekkingen kunt boeken? Je kunt een heel weekend of een wat langere vakantie in het buitenland wijden aan zelfontwikkeling!

Ga op zoek naar jezelf in een reis: dit levert het jou op…

Waarom zou je persoonlijke ontwikkeling combineren met reizen?

  • Als je tóch al van persoonlijke ontwikkeling én reizen houdt, waarom zou je dat dan niet combineren? Het is een beetje een anti-climax als je een peperdure retreat of seminar om de hoek in Rotterdam zou volgen. Combineer je het met je vakantie, dan geniet je er veel meer van en dan is het kostenplaatje ook veel logischer.
  • Hoe meer je leert, hoe vrijer je bent. In een vakantie wil je uiteraard vrijheid ervaren, en dat bereik je exact met zelfontwikkeling doordat er zoveel nieuwe dingen op je afkomen!
  • Door te doen, te ervaren en je lichaam op een compleet op een andere plek te hebben, leer je het hardst: learning by doing!
  • Je leert over andere culturen doordat andere reizigers en cursisten over de hele wereld komen. Bovendien leer je op deze manier veel sneller dan bij het lezen van een boek.

Beleef de reis: waar kun je allemaal naartoe?

Je kunt bijvoorbeeld de volgende tips uittesten voor jouw persoonlijke ontwikkeling-vakantie: Er zijn…

Persoonlijke ontwikkeling-vakantie? Ga naar Tony Robbins in Amerika

Misschien heb je zijn Netflix-film ‘I Am Not Your Guru' gezien en wil je net zo'n transformatie doormaken als de verhalen van die film. Dan moet je een van zijn events in Amerika bezoeken. Bekijk direct zijn events op zijn site of lees dit artikel over Tony Robbins.

Hierna lezen:  Tony Robbins [Nederland-Events 2024] [Ervaringen] Wiki & Seminars