Houd je ook zo van reflectiekaarten, inspiratiekaarten, inzichtkaarten of deugdenkaarten en wil je ze kopen? Hier vind je de top 10 beste reflectiekaarten die in je collectie moeten zitten. Lees verder!

Wil je inzichtkaarten / reflectiekaarten kopen, bekijk dan het overzicht op deze pagina. Je vindt hier de top 10 beste reflectiekaarten. Als uitgelichte kaarten-sets vind je bovenaan de beste vijf inspiratiekaarten: ‘100 deugden om je te inspireren' van  Linda Kavelin Popov staat op nummer 1 en gaat speciaal over deugden. Kijk verder onderaan deze pagina voor andere reflectiekaarten in de top 10, waaronder het Omdenken-Kaartspel.

De top 10 reflectiekaarten: We beginnen met de beste vier sets

1. Reflectiekaarten: 100 deugden om je te inspireren

Deze set staat op nummer 1 omdat deugden ontwikkelen het grootst mogelijke is wat we kunnen doen.

2. Ultieme inzichtskaarten

Gebruik de ultieme inzichtskaart om dieper te gaan dan de culturele normen en waarden waarmee we zijn opgevoed. Herken je de waarde van de kaart in jezelf, en pas je hem toe?

3. Non-dualiteitskaarten

Deze kaarten zijn allemaal gebaseerd op non-dualiteit. Het helpt je anders naar het leugen van je ego te kijken, waardoor energie vrijkomt voor uitdagingen en lastige momenten in je leven.

4. Zeemeerminnen- en dolfijnenkaarten

Trek een kaart en geniet daarna van het positieve gevoel dat deze kleurige kaartjes bij je teweegbrengen. Bovendien zijn het accurate readings voor jouw doelen!

Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen

Magische Zeemeerminnen en Dolfijne…€ 89,00

Inzichtkaarten 5-10

Op nummer 5 tot en met 10 vind je bijvoorbeeld de spirituele inzichtkaarten, en engelenkaarten om je bij te staan in je dagelijks leven. Kijk verder…

Omdenken - Het kaartspel

Omdenken – Het kaartspel

Psychologische inzichtkaarten

Psychologische inzichtkaarten€ 25,00

Spirituele inzichtkaarten

Spirituele inzichtkaarten€ 32,90

Mindfulnessbox

Mindfulnessbox€ 17,99

De helende kracht van engelen

De helende kracht van engelen€ 32,50

Speel Open Kaart

Ook een aanrader: de NLP Doe-Kaarten bieden geweldige inspiratie

This image has an empty alt attribute; its file name is de-nlp-doe-kaarten2_300x.png

Tot slot een heel leuke extra tip: als je op een praktische manier inspiratie wilt opdoen, neem dan de NLP Doe-Kaarten. NLP is namelijk de meest praktische methode voor persoonlijke groei en het oplossen van problemen. Een dikke aanrader, want er zitten maar liefst 100 kaarten in. Hier kun je hem direct bestellen >>

Gebruik de inzichtkaarten bijvoorbeeld voor jezelf, in het onderwijs of voor coaching

Het mooie aan inzichtkaarten is dat je ze in heel veel situaties kunt gebruiken. Geef je trainingen of werk je in het onderwijs? Daar kunnen ze heel goed helpen om bijvoorbeeld een intentie te zetten. Ook kunnen ze je persoonlijk helpen, bijvoorbeeld met het volgen van je intuïtie. Heel veel plezier en geluk bij het gebruiken van je favoriete kaarten!