Wil je gelukspoppetjes kopen of zelf maken? Het is overduidelijk wat deze poppetjes voor je doen… ze geven geluk! Hier vind je aanraders. Lees verder…

Waar zijn gelukspoppetjes te koop?

Je kunt gelukspoppetjes kopen bij de wereldwinkel, action, aliexpress… en onze favoriete winkel is Spiru. Ze zijn met meerdere stuks tegelijk te koop omdat ze erg goedkoop zijn.

Kralen gelukspoppetjes klein

De originele gelukspoppetjes zijn van kralen. Het is een Chinees product dat geluk brengt en bescherming biedt. Dit wordt ook wel eens een amulet, talisman of mascotte genoemd.

➡️Gelukspoppetjes (12 mm – 144 stuks)

Kralen gelukspoppetjes groot

Ook zijn er wat grotere poppetjes te verkrijgen.

➡️Gelukspoppetjes (30 mm – 24 stuks)

Gelukspoppetjes sleutelhanger

Onderstaande gelukspoppetjes hangen aan een musketonhaak in combinatie met een suède kwastje en een bedeltje. Dat is het hartje waarop “made with love” staat. Zo’n gelukspoppetje hoeft niet allleen aan je sleutelhanger, maar het kan ook aan je jas hangen.

Gelukspoppetjes zijn goedkoop, maar je kunt ook zelf gelukspoppetjes maken

Uiteraard kun je ook zelf leuke gelukspoppetjes maken. Je kunt bijvoorbeeld zelf gelukspoppetjes haken.

Ook kun je met kralen aan de slag. Hier vind je een tutorial.

Een kaartje erbij doen?

Wil je een gelukspoppetjes met een kaartje? Dan moet je zelf even een leuk kaartje pakken uit je kaartjes-lade en deze bijvoorbeeld met plakband vastmaken.

Tot slot: wat is eigenlijk de betekenis van gelukspoppetjes?

De website gelukspoppetjes.eu heeft een mooie uitleg geschreven over de betekenis van gelukspoppetjes. Hier kun je de betekenis van de gelukspoppetjes ontdekken.

Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...