Zoek je engelgeschenkjes? Bijvoorbeeld beschermengelen, willow tree-engelenbeeldjes en andere engelen-cadeaus? Hier vind je de mooiste engelen-geschenkjes om te kopen. Lees verder…

Mooie beelden van engelen… Waar zijn bijvoorbeeld geluksengeltjes te koop?

In deze pagina verwijzen we naar de beste winkels om engelen-producten aan te schaffen: Spiru & Bol.com. Zo heeft ons favoriete verkooppunt Spiru honderden engelenproducten, met heel soms een aanbieding. Bekijk ze hier. Misschien vind jij er wel jouw geluksengeltje om te kopen en cadeau te geven…

Stenen engeltjes? Bekijk deze edelstenen beschermengelen

Wil je mooie engeltjes kopen? Kijk dan sowieso even naar de stenen varianten. Stenen engeltjes worden meestal van edelsteen gemaakt vanwege de bijzondere kracht van edelstenen.

Willow tree engelenbeeldjes: houten engelen

Willow tree-engelenbeeldjes zijn mooi. Ze zijn allemaal hand-geschilderd en gemaakt van het hout van de willow-tree. Ze geven je erg sterke gevoelens van liefde, nabijheid, genezing, moed en hoop. Wil je er eentje kopen, bekijk dan onderstaande willow tree-engel. Bol.com is een goede verkooppunt in Nederland.

Sleutelhanger-beschermengel, bijvoorbeeld voor de auto

Beschermengelen doen hun werk onvoorwaardelijk, maar extra waardering kan nooit kwaad. Om overal extra bescherming bij je te dragen, kun je je beschermengel gedenken door er eentje als sleutelhanger mee te nemen. Bijvoorbeeld voor in de auto.

Dit zijn overigens geen sleutelhangers waar je je eigen naam op kunt zetten.

Beschermengel met tekst

Ook kun je beschermengelen kopen met een kaartje erbij. Bekijk hier een voorbeeld.

Beschermengeltje speldje

Met een speldje kun je je beschermengeltje makkelijk vastpinnen.

Glazen engeltjes

Ook glazen engeltjes staan aan je zijde. Het is een mooie manier om je beschermengel te gedenken, eren en te bedanken. Bekijk hier glazen engeltjes.

Tot slot: zelf beschermengeltjes maken

Misschien wil je zelf engeltjes haken, knutselen of tekenen. Op deze Engelstalige site vind je heel veel ideeën.

Goed, misschien was je al die tijd op zoek naar een (bescherm)engeltje en vroeg je je af: ‘Waar zijn ze te koop?’ Bovenstaande paragrafen gaven antwoord op deze vraag. Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...