Zoek je engelgeschenkjes om te kopen? Bijvoorbeeld beschermengelen, willow tree-engelenbeeldjes, geluksengeltjes en andere engelen-cadeaus? Hier vind je de mooiste engelen-geschenkjes om te kopen. Lees verder en ontdek waar ze te koop zijn…

Mooie beelden van engelen… Waar zijn bijvoorbeeld geluksengeltjes of beschermengeltjes te koop?

Op zoek naar een cadeautje voor iemand die je lief hebt? Denk dan eens aan het geven van een engeltje. Dit kan bijvoorbeeld een stenen engeltje, een Willow tree engelenbeeldje of een sleutelhanger zijn. De keuze is reuze!

In deze pagina verwijzen we naar de beste winkels om engelen-producten aan te schaffen: Spiru & Bol.com. Zo heeft ons favoriete verkooppunt Spiru honderden engelenproducten, met heel soms een aanbieding. Bekijk ze hier. Misschien vind jij er wel jouw geluksengeltje om te kopen en cadeau te geven…

Willow tree engelenbeeldjes: houten engelen

Willow tree-engelenbeeldjes zijn mooi. Ze zijn allemaal hand-geschilderd en gemaakt van het hout van de willow-tree. Ze geven je erg sterke gevoelens van liefde, nabijheid, genezing, moed en hoop. Wil je er eentje kopen, bekijk dan onderstaande willow tree-engel. Bol.com is een goede verkooppunt in Nederland.

Deze handgemaakte engelbeeldjes van hout doen het goed in de kerstboom- of stal, maar kunnen natuurlijk ook gewoon het hele jaar door in huis geplaatst worden. De beeldjes worden ook vaak als troost cadeau gedaan bij het verwerken van een rouw, en zijn regelmatig terug te vinden op de begraafplaats. De ontvanger van dit beeldje haalt hier gegarandeerd veel hoop en troost uit.

Stenen engeltjes? Bekijk deze edelstenen beschermengelen

Wil je mooie engeltjes kopen? Kijk dan sowieso even naar de stenen varianten. Stenen engeltjes worden meestal van edelsteen gemaakt vanwege de bijzondere kracht van edelstenen.

Stenen engeltjes zijn gemaakt van de mooiste edelstenen hebben niet alleen een mooi uiterlijk, ze dragen vaak ook nog eens bijzondere krachten met zich mee. Zo staat de lichtroze rozenkwarts voor liefde en het hart, de paarse amethist voor een zuiverende werking en een groene jadesteen voor reiniging en bescherming.

Daarnaast hebben alle edelstenen van oudsher een positief effect op je gezondheid. Bij bovengenoemde stenen is dat respectievelijk een goede werking op het hart en de geslachtsorganen, het zenuwstelsel en de nieren. Een engeltje van edelsteen heeft dus vaak een dubbele werking en is het perfecte cadeau voor een geliefde.

Sleutelhanger-beschermengel, bijvoorbeeld voor de auto

Beschermengelen doen hun werk onvoorwaardelijk, maar extra waardering kan nooit kwaad. Om overal extra bescherming bij je te dragen, kun je je beschermengel gedenken door er eentje als sleutelhanger mee te nemen. Bijvoorbeeld voor in de auto.

De sleutelhangers met een beschermengel zijn perfect om aan iemand die je liefhebt cadeau te doen. De beschermengelen zorgen namelijk voor een extra beetje veiligheid in de auto, en kunnen de ontvanger een gevoel van zekerheid opleveren. Daarnaast zijn de sleutelhangers vaak erg mooi.

Dit zijn overigens geen sleutelhangers waar je je eigen naam op kunt zetten.

Beschermengel kopen met tekst

Ook kun je beschermengelen kopen met een kaartje erbij. Wanneer je een beschermengel met tekst koopt, kun je zelf een kaartje invullen met een lieve tekst. Dit maakt zo’n engeltje geschikt voor alle gelegenheden, het is maar net wat jij erop schrijft. Bekijk hier een voorbeeld.

Het is een goede manier om een erg persoonlijk cadeau te geven, om zo te laten zien dat je aan iemand denkt. Op de meeste websites kun je hierbij ook nog eens voor engeltjes in verschillende stijlen kiezen.

Beschermengeltje kopen speldje

Met een speldje kun je je beschermengeltje makkelijk vastpinnen. Deze engeltjes op een speld zijn perfect voor wie zijn engeltje altijd bij zich wilt dragen. Ook deze speldjes worden vaak verkocht op een kaartje, waar een inspirerende tekst op staat zoals een gedicht of spreuk.

Glazen engeltjes

Ook glazen engeltjes staan aan je zijde. Het is een mooie manier om je beschermengel te gedenken, eren en te bedanken. Een engeltje van glas is snel breekbaar, maar het geeft ook een erg mooie uitstraling en past zo goed bij iemand in de vitrinekast. Ze komen in verschillende hoogtes en maten. Bekijk hier glazen engeltjes.

Tot slot: zelf beschermengeltjes maken

Misschien wil je zelf engeltjes haken, knutselen of tekenen. Op deze Engelstalige site vind je heel veel ideeën.

Goed, misschien was je al die tijd op zoek naar een (bescherm)engeltje en vroeg je je af: ‘Waar zijn ze te koop?' Bovenstaande paragrafen gaven antwoord op deze vraag. Op jouw geluk!