Zoek je yogakleding en andere spirituele kleding voor heren, zoals bikramyoga-kleding, een harembroek voor mannen of een meditatiebroek voor heren? Hier vind je de beste aanraders en de meest aangeraden winkel voor yogakleding voor mannen en spirituele herenkleding. Lees verder…

Waarom je best kritisch mag zijn op heren yogakleding en andere spirituele herenkleding

Op zoek naar yogakleding voor heren? Grote kans dat je door het grote aanbod soms de bomen door het bos niet meer ziet. We leggen je precies uit wat de verschillende keuzes zijn en voor welke optie jij het beste kunt gaan. Yogakleding is veelzijdiger dan je denkt. In dit artikel gaan we je laten zien wat de veelzijdige markt te bieden heeft: je zult merken dat er yogakleding is voor ieder type man.

Het grote aanbod heren yogakleding betekent ook dat je genoeg mogelijkheden hebt het kaf van het koren te scheiden en de mindere kleding te laten liggen. Niet alle yogakleding zal namelijk van even goede kwaliteit blijken.

Goedkope yogakleding: yogakleding online sale

Om met de deur in huis te vallen: als je goedkope yogakleding voor heren zoekt, neem dan een kijkje bij yogakledingonline.nl. Bekijk hier hun sale. Dit is een prettige online yogawinkel met een uitgebreide keuze voor heren.

Yoga kleding xxl-maten

Veel websites die yogakleding voor mannen aanbieden gaan maar tot maat L, maar op Yogakledingonline.nl vind je ook een groot aanbod aan kleren in maat XXL. Onder andere yogabroeken, yogashorts en yogashirts zijn hier te koop in grotere maten. Bij de T-shirts kun je kiezen tussen lange mouwen, korte mouwen en zonder mouwen. Zo maakt deze webshop yoga voor iedereen mogelijk.

Yogakledingonline.nl is een van de weinige winkels die ook xxl-kleding heeft. Bekijk het hier. Dit is een goede winkel met een ruime keuze voor grotere maten als het gaat om yoga-kleding voor heren.

Onze zoektocht naar de beste yogakleding voor heren

Wist je dat het nog niet zo makkelijk is om geschikte yogakleding voor heren te vinden? Als je een online zoekopdracht “yoga kleding” uitvoert, zul je zien dat bijna alle resultaten dameskleding tonen. Toch zijn er ook genoeg mannen die aan yoga doen. Die mannen hebben behoefte aan yogakleding. Persoonlijk ben ik niet anders. Ik doe sinds enkele jaren aan yoga en had daar lange tijd geen geschikte kleding voor. Inmiddels is daar verandering in gekomen.

Waarom wij uitstekend heren yogakleding kunnen reviewen

Ik ben niet alleen. Ik heb namelijk een hele redactie achter me. Wij schrijven als collectief en trekken onze conclusies als één redactie. Op onze redactie zijn meerdere mensen – zowel mannen als vrouwen – actief bezig met yoga of bezig geweest met yoga. Dat houdt in dat we precies weten welke oefeningen bij yoga horen en welke kleding hier gepast bij is. We kijken niet alleen naar uiterlijk of comfort, maar ook naar zaken als temperatuur tijdens het dragen.

Yoga-shirts voor mannen

Hoewel sommige mannen de voorkeur geven aan yoga uitoefenen met een ontbloot bovenlijf, zijn er ook genoeg mannen die liever een shirt aantrekken. Hierbij is de keuze ook vaak groot, en kun je voor iedere warmte een ander bovenstuk kiezen (van lange mouwen tot geen mouwen). Soms bestaan yogashirts zelfs uit bamboe katoen, wat een erg duurzame stof is. Ook kun je yogashirts bestellen met spirituele tekens erop gedrukt.

Katoenen heren yogabroek

De herenkleding van Spiru is volledig van katoen. Ook dit is een van onze favoriete winkels die we aanraden. Hun yoga- en meditatiekleding is erg prettig. Bekijk het hier.

Linnen yogabroek heren

Er zijn momenteel maar weinig linnen yogabroeken op de markt voor heren – wel voor dames. Dus helaas hebben we hier geen aanraders voor.

Bikram yogabroek heren

Bikram yoga gebeurt – als je het goed doet – in een warme kamer van zo’n 40 graden celsius, waardoor de juiste kleding die ademt geen overbodige luxe is. Kleding die speciaal voor bikram yoga is ontworpen bestaat vaak dan ook uit soepele, natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen.

Je zult nooit goede kleding voor bikram yoga vinden gemaakt van polyester, want deze stof bestaat voor een groot deel uit plastic en ademt daardoor helemaal niet.

Harembroek voor mannen

Op zoek naar ultiem comfort tijdens het uitoefenen van yoga? Denk dan eens na over een harembroek. Doordat harembroeken vaak van katoen worden gemaakt en ze lekker ruim zitten, kun je er alle bewegingen in maken die je maar wilt. Harembroeken worden ook veel gebruikt op reis, doordat je benen bedekt zijn maar het wel lekker luchtig blijft.

De eerste sceptische indruk over heren yogakleding

Yogakleding voor mannen is heel gevarieerd en spreekt echt tot de verbeelding. Lange tijd was yogakleding voor heren stukken minder in trek en dat zag je aan de ontwerpen: die waren nu niet bepaald van hoog niveau. Intussen zijn er flink wat grote merken ingehaakt op de yogakledingmarkt voor heren. Het gevolg? Intussen zijn er tot ons genoegen voldoende mogelijkheden voor mannen. Ook als man kun je je nu in stijlvolle, praktische yogakleding hullen.

Wat beloven makers van heren yogakleding zoal?

Yogakleding producenten zullen je graag beloven dat hun yogakleding jouw yoga-ervaring zal verrijken. Dat is enigszins overdreven, want kleding is kleding en geen wondermiddel. Wel is het zo dat de beste yogakleding prettig aanvoelt, niet te warm of te koud is en je echt helpt te ontspannen. De beste materialen, het fraaiste ontwerp, de laagste prijs: dit zijn stuk voor stuk beloftes die je voorbij zult horen komen. Typische verkooppraatjes. Hecht er niet teveel waarde aan.

Op deze criteria beoordelen wij heren yogakleding

Goede yoga herenkleding voldoet volgens ons aan het volgende:

·         De yogakleding moet scherp geprijsd zijn – een eerlijke prijs voor wat je krijgt

·         De kleding moet van hoogwaardig materiaal zijn

·         Ook moet de kleding goed zijn afgewerkt, zodat deze niet snel beschadigt of scheurt

·         Een leuk ontwerp is natuurlijk ook niet verkeerd

·         Het allerbelangrijkste is misschien wel draagcomfort – tijdens het doen van yoga oefeningen moet de yoga herenkleding aanvoelen als een tweede huid.

Onze onderzoeksdata voor heren yogakleding

Hoe wij heren yogakleding beoordelen? Eigenlijk heel simpel: we testen de kleding in de praktijk. Pas als we het in de praktijk getest hebben, kunnen we zeggen of het deugt of niet. Vrij simpel eigenlijk. Bij ons is het een regel dat we nooit zaken reviewen die we niet getest hebben.

Eén van de beste yogabroeken ook voor mannen volgens womentoday.nl

Het blijkt maar weer hoe lastig het is geschikte yogakleding voor mannen te vinden. Voor een suggestie voor mannen moeten we naar een website gericht op vrouwen. In de top 10 van beste yogakleding vind je bijna alleen vrouwenkleding. Maar wat zo fijn is aan de Yoga Harembroek van Ministery of Yoga is dat deze broek unisex is: dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dit is een luchtige, wijde broek tot op de enkels met een wijde elastiekband.

Jouw yogakleding heren vervolgstap

Op zoek naar geschikte yogakleding voor heren? Dat is misschien even zoeken, maar je zult merken dat er heel wat mogelijk is. Hierboven hebben we heel wat leuke suggesties gedaan op yogagebied voor heren. Elk van onze suggesties is geslaagd voor onze kwaliteitstest. Deze kleding is uitermate geschikt voor yoga, maar natuurlijk ook voor het dragen in je vrije tijd. Kortom: yogakleding is meer dan alleen kleding voor yoga – het is kleding waar je je fijn in voelt.

Meditatiebroek voor mannen kopen

Mediteren kan in ieder soort broek, maar veel mensen geven wel de voorkeur aan biologische en natuurlijke stoffen. Als je op zoek bent naar een meditatiebroek voor een man kun je bijvoorbeeld kijken naar een harembroek of legging, die op veel sites in mooie aardetinten verkocht worden. De meeste meditatiebroeken voor mannen zijn gemaakt van katoen, zoals op de webshop van Spiru.

Andere plekken om yogakleding voor heren aan te schaffen

yoga linnen broek heren

Je hoeft niet alleen maar bij een online winkel te zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook in je eigen woonplaats als Eindhoven, Amsterdam of Haarlem winkelen, bijvoorbeeld bij de Decathlon.

Spiru is de plek voor spirituele kleding voor heren

Spiru is een uitgebreide online winkel met veel goede keuzes qua yogakleding. Dit is een goede plek om jouw benodigdheden te kopen. Bekijk hier de yogabroeken en harembroeken voor heren.

Check ook Yogakledingonline.nl voor mannen-yogakleding

Ook Yogakledingonline.nl is een goede plek om te winkelen – ook voor mannen. Hun prijzen zijn bovendien vriendelijk. Bekijk hun website hier.

Ontdek wat bij jou past. Op jouw geluk!