Wil je (Thaise) Boeddha-beelden kopen? Hier vind je een overzicht met aanraders, de beste online bestelmogelijkheden en een betekenis van Boeddha-beelden. Lees verder en vind jouw eigen Boeddha-beeldje… 

De betekenis van een Boeddha-beeld

Het Pali-woordje ‘Boeddha' staat voor ‘Verlichte' oftewel ‘Ontwaakte'. Iedere persoon die spiritueel ontwaakt is, zou een Boeddha kunnen zijn. Daarnaast verwijst de naam Boeddha naar de stichter van het Boeddhisme: Siddhartha Gautama (Sakyamuni) Boeddha. Het bekende dikke, lachende Boeddha-beeld is niet de Boeddha.

De titel ‘Boeddha' hoort niet als 'titel' gezien en gebruikt te worden, omdat een titel impliceert dat er ook een persoon is die de titel kan krijgen. Bij ontwaking is er echter geen sprake meer van een ‘persoonlijkheid'. Met andere woorden: een titel zoals ‘Boeddha' impliceert dualiteit, in plaats van non-dualiteit (eenheid).

Boeddha-beelden zijn niet alleen mooi als decoratie. Een Boeddha-beeld staat symbool voor geluk, vreugde en tevredenheid. Deze beelden geven je ook vaak geruststelling. Daarnaast kan een Boeddha-beeld een attribuut meedragen dat een extra betekenis heeft.

Authentieke Boeddha-beelden kopen (Thaise beelden)

Je kunt uiteraard een Boeddha-beeld kopen bij Action, Xenos, Intratuin en Marktplaats. De winkel Spiru staat erom bekend dat ze originele producten uit Azië verkopen.

Zo hebben ze ook Thaise Boeddha-beelden. Deze zijn te herkennen aan het extra puntje bovenop het hoofd. Zie bijvoorbeeld dit beeldje.

➡️Klik hier om alle beelden van Spiru te bekijken. Dit is een uitstekende winkel om online Boeddha-beelden te kopen.

Je hebt ze in het zwart, kunststof, brons, hout en met verschillende handposities. Er zijn goedkope en dure Boeddha-beelden. Ook mooi om cadeau te geven.

Boeddha-beeld groot

Bij Spiru hebben ze wat grotere beelden van tussen de 30 en 40 cm. Bijvoorbeeld deze. Ze hebben ook Boeddha-hoofden in verschillende formaten. Bijvoorbeeld deze grotere. Ook Bol.com heeft nog grotere Boeddha-beelden.

Boeddha beelden voor in de tuin (Happy Boeddha-tuinbeeld)

Er zijn ook speciale Boeddha-beelden voor buiten. Het is bijvoorbeeld erg mooi om een Boeddha-beeld jouw tuin te laten overzien. Loop eens binnen bij de Intratuin of bekijk onderstaand Boeddha-beeld.

Lachende Dikbuik Boeddha - 42 cm

Lachende Dikbuik Boeddha – 42 cm€ 129,97

BOEDDHA HOOFD 45 CM HOOG

BOEDDHA HOOFD 45 CM HOOG€ 134,97

Boeddha-beelden groothandel

De firma Spiru fungeert ook als groothandel waardoor het voor zakelijke klanten mogelijk is om Boeddha-beelden in bulk aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie.

Boeddha Kopen (ook online)? Neem een kijkje bij bovenstaande aanraders

Boeddha-beelden kopen is makkelijk zodra je een goede, betrouwbare winkel weet te vinden. Vooral Spiru is een geschikt verkooppunt voor het online kopen van lachende happy Boeddha-beelden.

➡️Klik hier om alle beelden van Spiru te bekijken.