Zoek je spirituele cadeaus voor spirituele mensen, zoals cadeautjes met een boodschap of betekenis? Hier vind je 14 tips om inspiratie te krijgen voor spirituele cadeautjes. Lees verder…

Je hoeft niet per se naar offline spirituele winkels

Natuurlijk kun je ook een spirituele winkel opzoeken in Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Nijmegen of Eindhoven, maar het is misschien wel makkelijker om gewoon online te winkelen. Een favoriet is de winkel ‘Spiru’, dat ook kleine spirituele cadeautjes aanbiedt. Maar goed, laten we naar de tips gaan…

Tip 1 – Symbolen & accessoires voor innerlijke kracht

Innerlijke kracht spreekt iedereen aan. Iedereen geeft er namelijk een andere betekenis aan. Maar welke dingen staan symbool voor innerlijke kracht?

De onyx-steen is een krachtig symbool voor innerlijke kracht. Onyx wordt in verschillende soorten accessoires verwerkt.

Ook kun je voor een paars/violet chakra-artikel gaan omdat deze chakra symbool staat voor de innerlijke kracht die je eigenlijk bent.

Of kies een decoratie met je favoriete spirit-animal. Een olifant staat bijvoorbeeld voor veel mensen voor kracht, eer, stabiliteit en geduld.

Tip 2 – Ideaal mindfulness-cadeau: kaarsen

Waarom zijn kaarsen het ideale mindfulness-cadeau? Omdat onze reukzin eigenlijk het meest verrassende zintuig is. Het is dus ideaal om bijvoorbeeld in de ochtend wakker te worden door een kaars aan te steken. Een heerlijk mindful begin van de dag.

Ook op andere manieren kun je rondom kaarsen een mooi cadeau bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een lotusbloem-waxinehouder.

Tip 3 – Cadeau voor een yogi

Als je een cadeau zoekt voor een yoga-liefhebber, dan is het een goed idee om online leuke yoga-kleding uit te zoeken.

Tip 4 – Kleine spirituele cadeautjes

Zoek je spirituele cadeaus met betekenis? Dan is het fijn om te weten aan wat voor persoon je het cadeau wilt geven. Ik laat je een fijne gids zien zodat je per type persoon geschikte spirituele cadeaus kunt vinden.

Tip 5 – Spirituele wanddecoratie

Ohm, oftewel Om of Aum is het universele geluid. Het behoort niet tot een taal en het werd eigenlijk uitgeroepen vóórdat taal bestond. Het is dan ook een van de meestgebruikte mantra’s voor meditatie – daar het ook de basis vormt voor andere mantra’s. Een uitstekend idee dus om het als wanddecoratie te hebben als teken voor rust, balans en vrede in jezelf.

Tip 6 – Engeltjes als cadeau – bijvoorbeeld mooie beelden van engelen

Engel-geschenkjes zijn ideale spirituele cadeau-ideeën. Bijvoorbeeld mooie beelden van engelen. Of een sleutelhanger voor de autosleutel als bescherming.

Ook heeft Bol.com mooie Willow Trea Engelenbeeldjes:

Tip 7 – Een spiritueel cadeau dat altijd goed is? Spirituele thee

Mokken, thee, kaarsen… Rondom thee kun je heel mooie spirituele cadeaus vinden. En uiteraard kun je ook goede thee als cadeau geven.

Tip 8 – Verstuivers en kruidenbranders

De geur van veel essentiële oliën geven rust en ontspanning. Olie-verstuivers zijn dus een geliefd spiritueel cadeau.

Tip 9 – Edelstenen en mineralen

Edelstenen en mineralen hebben een geneeskrachtige werking en geven ons steun.

Tip 10 – Hippie-cadeautjes

Zoek je hippie-cadeautjes, laat je dan inspireren door de inspiratie-pagina van Spiru.

Tip 11 – Meditatie-accessoires

Kussens, bankjes, omslagdoeken, matten… deze cadeaus zijn altijd welkom.

Ook Bol.com heeft goede meditatiekussens. Als die ene vriend er nog niet eentje had… dan is dit een goed cadeau om te geven.

Tip 12 – Mooi spiritueel cadeau? Spirituele decoratie

Sfeerlichten, spirituele beelden, raamhangers, regenboogkristallen, kleden, kaarsen… ook dit zijn uitstekende cadeaus.

Tip 13 – Gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes maken ons altijd blij. Vooral als het wat grotere zijn.

Tip 14 – Spirituele boeken als cadeau

Een verrassend boek is een uitstekend cadeau-idee. Wij hebben toevallig recentelijk een lijst gemaakt met de beste spirituele boeken. Kies daar iets bijzonders uit.

Tip 15 – The Watch Now

Dit is een prachtig ontworpen horloge met een liefdevolle spirituele reminder – de hele dag door. Absoluut een aanrader! Hier vind je de hele collectie.

Dit waren de beste tips voor spirituele geschenken. Op jullie geluk!