Wil je meditatie-artikelen kopen, zoals kussens, bankjes, bolsters en meer? Tenzij je in Amsterdam woont is het lastig om ze in de winkels te vinden. Gelukkig vind je al deze spullen gemakkelijk in webshops. Op deze pagina ontdek je alles over de verschillende accessoires voor meditatie. Kijk verder voor de plekken waar je deze accessoires kunt aanschaffen…

Meditatiekussens en meer accessoires kopen? De leukste meditatie-shop (persoonlijke mening)

meditatie kussen en andere spullen kopen

Wat zijn winkels waar je toch nog dit soort accessoires kunt kopen? In Amsterdam zijn er talloze yoga-winkels met geschikte spullen. Ook Xenos heeft fijne meditatiekussens.

Is er daarnaast een fijne winkel die specifiek gericht is op meditatie-dekens, -kleding, -klankschalen, kaarsen, beeldjes, ergonomische meditatiebankjes, kleedjes, matjes, timers/wekkers, bolsters, yoga-kussens, meditatie-accessoires en spirituele cadeaus? Daarvoor kun je bij mijn favoriete winkel terecht: Spiru & Yogakledingonline.nl

Bezoek de winkel voor meditatie-artikelen hier…

Wil je de meditatie-artikelen van deze winkel bekijken, klik dan hier. Bekijk ook de pagina met meditatie-kussens. Dat kun je hier doen. Deze winkels verkopen enkel meditatiespullen van gerenommeerde merken die de artikelen in de originele kwaliteit maken.

Ook kun je bij Bol.com goede meditatiespullen kopen, zoals meditatiekussens

Bol.com biedt ook goede meditatie-artikelen aan, zoals de kussens van Yogi & Yogini en de Zenses-kussens.

Goed meditatiebankje van Yogi & Yogini

Voor nog meer comfort dan bij een meditatiekussen kun je gaan voor een meditatiebankje, dat een rechte en goede houding garandeert. De bankjes zijn vaak gemaakt van een mooie houtsoort, en soms komen ze zelfs met een bijpassend kussentje zodat je zachter zit.

Afhankelijk van je budget kun je ook kiezen voor een inklapbaar bankje, zodat je het makkelijk opbergt wanneer je niet mediteert of natuurlijk eenvoudig mee op reis neemt. Op Spiru vind je tevens draagtassen voor de bankjes, wat het nog makkelijker maakt ze mee te nemen tijdens het reizen.

Ook heeft Bol.com een van de beste keuzes voor als je een ergonomisch en comfortabel meditatiebankje zoekt. Bekijk onderstaande van Yogi & Yogini eens.

Meditatiekussen kopen: beste aanrader

Meditatiekussens zijn vaak rond en gemaakt van ecologische materialen. Veel webshops verkopen de kussens in stijlvolle kleuren, waardoor ze ook nog eens heel leuk in je interieur staan wanneer je ze even niet gebruikt. Je kunt er zelfs voor kiezen om een meditatiekussen te kopen met een leuk printje. Door het gebruik van deze kussens wordt je meditatiesessie een stuk comfortabeler en is de kans groot dat je het langer volhoudt zonder pijn aan je billen.

Meditatiebolster kopen: bekijk deze

Een meditatiebolster is eigenlijk ook een meditatiekussen, maar dan in een langwerpige vorm. Dit maakt liggend mediteren eenvoudiger en comfortabeler. Een bolster kan ook gebruikt worden bij verschillende yogahoudingen voor extra gemak, waardoor het item multi-inzetbaar is.

Meditatiekleding kopen: mooi en fijn

Bij het mediteren is het van belang om comfortabele kleding te dragen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om eigen kleding te dragen, maar je kunt ook speciale meditatiekleding aanschaffen. Deze kleren zijn vaak gemaakt van ecologische stoffen waardoor ze goed voor het milieu zijn en ook nog eens comfortabel aanvoelen.

Meditatiekaarsen kopen: goed om te hebben

Wanneer je mediteert met kaarsen focus je je gedachten op de wapperende vlam. Deze kaarsen geven daarnaast ook vaak een geur af, die een rustgevende werking heeft.

Meditatiekleedjes kopen

Veel mediteerders hebben een speciale routine in het mediteren, die ze ook uitvoeren wanneer ze op reis zijn. Omdat je nooit weet met wat voor ondergrond je te maken krijgt, is een meditatiekleed handig. Deze kleedjes komen vaak in prachtige kleuren en prints, die goed bij de spirituele wereld passen.

Kortom: gebruik bovenstaande meditatieshops/winkel-aanraders voor het kiezen van jouw meditatie-accessoires. Op jouw geluk!