Wil je goede kwaliteit wierook en toebehoren kopen? Dan is natuurlijke wierook de juiste keuze. Laten we in dit artikel kijken wat voor keuzes er zijn en welke merken de beste keuze zijn voor het kopen van goede wierook. Lees verder…

Waar kun je wierook kopen?

beste wierook kopen

Je kunt uiteraard wierook kopen bij Action, Kuidvat, Hema en Holland & Barrett. Voor dit artikel kijken we naar onze favoriete spirituele winkel: Spiru. Via Spiru kun je online de beste wierook kopen.

Zij hebben originele en natuurlijke producten, waaronder backflow-wierook, verschillende wierook-merken, smudge, wierookhouders, Japanse wierook, kerkwierook, Tibetaanse wierook, wierookblokjes en wierookkegels.

➡️Kijk hier voor al hun wierook-artikelen.

Wat zijn de beste wierook-merken?

beste wierook merken

De beste wierook-merken zijn: Darshan, Nag Champa en Goloka. Dit zijn de beste merken omdat dit de traditionele wierook is. In onderstaande paragrafen gaan we steeds in op deze merken.

De beste wierook kopen? Ga voor natuurlijke wierook (merk: Darshan)

Voor goede kwaliteit wierook moet je bij Spiru zijn. Ze hebben verschillende wierook-merken, waaronder Darshan-wierook. Dit is handgemaakte, 100% natuurlijke wierook uit India.

➡️Bekijk hier alle Darshan-wierook.

‘Nag champa' is de originele wierook

De Satya “Sai Baba Nag Champa”-wierook is – sinds het in de jaren 50 op de markt kwam – nog altijd een van de bestverkochte wierook. Het is de traditionele wierook die naast zijn aroma's bekend staat om de zuiverende en rustgevende werking.

➡️Bekijk hier de Nag champa agarbatti-wierook.

Daarnaast heb je het merk Goloka. Dit is een populaire merknaam van wierook dat geproduceerd wordt door een non-profitorganisatie die goede doelen ondersteunt. Wanneer je iets van Goloka aanschaft, weet je dat 100% van de opbrengst naar liefdadigheidsactiviteiten gaat.

➡️Bekijk hier de Nag champa goloka-wierook

En goede wierookhouders?

Bij Spiru hebben ze verschillende (moderne) wierookhouders.

➡️Bekijk hier de wierook-houders.

Wierookkegels

Wierookkegels, oftewel cones, bestaan uit geurend granulaat of poeder. Anders dan bij wierookstokjes zit er geen hout in als brandmiddel. Je steekt een kegel aan door hem rechtop te zetten en het topje aan te steken.

➡️Bekijk hier de Darshan-wierookkegels.

Meer goede Wierook (bij Bol.com)

beste wierook houder

Veel plezier met jouw wierook om te genieten van de geuren, het geluk en de liefde.