Zoek je Yoga-benodigdheden, zoals Yoga-matten, Yoga-kleding, Yoga-bolsters en andere accessoires? Hier vind je de beste aanbevolen winkel om Yoga-spullen te kopen. Lees verder en vind jouw ideale yoga-artikelen om te kopen…

Yoga-matten

Zoek je Yoga-matten, dan is de winkel ‘Spiru' erg vaak aanbevolen – ook door ons. Ze hebben verschillende Yoga-matten, waaronder de gerenommeerde matten van Manduka, Yogi & Yogini. Dit is volgens velen de beste Yoga-winkel die je online kunt vinden.

Ook hebben ze speciale matten, zoals Yoga-matten met print, extra dikke matten en matten van 7 mm. Bekijk hier de Yoga-matten van Spiru, de #1 aangeraden online winkel voor Yoga-spullen. Soms is er ook een leuke aanbieding te vinden.

Ook Bol.com biedt goede Yoga-matten aan, waaronder de kwalitatieve Manduka-yogamatten of de vriendelijk geprijsde Yoga-matten van Love Generation.

Yoga-bolsters

Een bolster is een rond of rechthoekig kussen dat tijdens verschillende Yoga-oefeningen de rug, nek, onderrug en knieholte ondersteunt en herstelt. Alle bolsters van Spiru bevatten boekweitkaf als vulling. De vulling kan naar wens worden aangevuld of verminderd, bijvoorbeeld bij ondersteuning van de onderrug.

Deze webwinkel heeft onder andere bolsters van Manduka, Bodhi Yoga en Ecoyoga. Bekijk hier de bolsters en kussens. Daarnaast kun je ook gewoon bij Bol.com terecht voor goede Yoga-bolsters.

Allerlei andere Yoga-spullen kopen

beste yoga mat kopen tips

Bij deze favoriete webwinkel voor Yoga-spullen zijn nog meer categorieën te vinden, zoals:

Nog meer Yoga-accessoires? Kijk nu in deze aanbevolen Yoga-webshop

Bezoek Spiru hier en bekijk al hun andere Yoga-accessoires, zoals hun Yoga-kleding of kussens. Deze winkel functioneert ook eventueel als groothandel. Soms hebben ze leuke aanbiedingen. Bekijk daarvoor hun sale-pagina.

Zijn er ook andere plekken om Yoga-spullen te kopen?

yoga spullen kopen

Uiteraard zijn er ook andere winkels voor Yoga-artikelen. Wij noemden hierboven onze persoonlijke favoriet, maar je kunt bijvoorbeeld ook terecht bij:

  • Ikea
  • Je lokale Yoga-winkel
  • Action
  • Lidl
  • Blokker

Succes met het vinden van Yoga-spullen!

Via bovenstaande aanbevelingen kun je zeker jouw favoriete Yoga-accessoires en Yoga-spullen vinden en kopen. Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...