Wat zijn de ervaringen over Spiru? Is deze spirituele webshop te vertrouwen? Hoe goed zijn de reviews van deze new age online winkel? Lees verder voor onze review en informatie over eventuele kortingscodes…

Wat is Spiru voor winkel?

Spiru bv is een landelijke consumenten-webshop voor originele spirituele producten. Deze new age webshop is in Groningen gevestigd en de firma is daarnaast als groothandel te gebruiken. Dat betekent dat je in bulk kunt inkopen, waardoor Spiru een groothandel-functie vervult.

Je kunt bij Spiru terecht voor onder andere edelstenen, meditatiekussens, textiel, yoga-spullen en spirituele decoratie. Voor Nederland en België is Spiru vaak de eerste keus om dit soort spullen te kopen – gezien de populariteit en kwaliteit van de producten.

Spiru ervaringen: is het een goede winkel?

spiru reviews

Spiru heeft als spirituele shop een uitstekende reputatie. Via het streng gecontroleerde feedback-company krijgen ze een 9.2. Elders op internet – zoals op Facebook of Google – zijn zelden negatieve reviews te vinden. Mijn eigen ervaring sluit daarop aan.

Spiru kortingscode

Spiru verspreidt geen kortingscodes via coupon-websites. Als je echter lid wordt van de nieuwsbrief van Spiru, kun je soms een kortingscode ontvangen. Onder andere de welkomstkorting is mooi meegenomen. Ga hiervoor naar de website van Spiru. Helemaal onderin kun je je e-mailadres achterlaten zodat je de nieuwsbrief ontvangt.

Spiru contact

spiru contact

Spiru is erg eenvoudig te contacteren via hun klantenservice-pagina. Ook telefonisch zijn ze tijdens kantooruren bereikbaar. Bovendien wordt er serieus en betrouwbaar met klachten omgegaan. Qua betrouwbaarheid hoef je je dus geen zorgen te maken.

Spiru Review: Wat vinden wij?

Ik krijg persoonlijk altijd enorm veel inspiratie als ik bij Spiru winkel. Het is een overzichtelijke webwinkel met deskundig personeel dat mij alles kan vertellen over de producten. Ook vind ik de prijzen erg vriendelijk, terwijl de producten authentiek en origineel zijn. Je krijgt het originele product uit het land van herkomst.

Neem zelf ook een kijkje en kies iets uit waar jij goede vibes bij krijgt.

Neem zelf een kijkje bij Spiru

➡️Klik hier om naar Spiru te gaan.

➡️ Bekijk hier de sale van Spiru.

Op jouw geluk!

Gerelateerd: lees verder...