Wat zijn de ervaringen over Spiru? Is deze spirituele webshop te vertrouwen? Hoe goed zijn de reviews van deze new age online winkel? Lees verder voor onze review en informatie over de kwaliteit, het aanbod, de betrouwbaarheid en eventuele kortingscodes…

Wat is Spiru voor winkel?

Spiru bv is een landelijke consumenten-webshop voor originele spirituele producten en cadeaus. Deze new age webshop is in Groningen gevestigd en de firma is daarnaast als groothandel te gebruiken. Dat betekent dat je in bulk kunt inkopen, waardoor Spiru een groothandel-functie vervult.

Je kunt bij Spiru terecht voor onder andere edelstenen, meditatiekussens, textiel, yoga-spullen en spirituele decoratie. Voor Nederland en België is Spiru vaak de eerste keus om dit soort spullen te kopen – gezien de populariteit en kwaliteit van de producten.

Spiru ervaringen: is het een goede winkel?

spiru reviews

Spiru heeft als spirituele shop een uitstekende reputatie en is zeer betrouwbaar en transparant. Via het streng gecontroleerde feedback-company krijgen ze een 9.2. Elders op internet – zoals op Facebook of Google – zijn zelden negatieve reviews te vinden. Mijn eigen ervaring sluit daarop aan.

Spiru kortingscode

Spiru verspreidt geen kortingscodes via coupon-websites. Als je echter lid wordt van de nieuwsbrief van Spiru, kun je soms een kortingscode ontvangen. Wij hebben de hoogste korting al gevonden en hieronder voor je neergezet. Ga hiervoor naar de website van Spiru. Ook kun je helemaal onderin de Spiru-website je e-mailadres achterlaten zodat je de nieuwsbrief zelf ontvangt en zodat je eventueel zelf een kortingscode vindt.

5%
Coupon

Bij minimale besteding van 60 euro.

More Less

Spiru contact

spiru contact

Spiru is erg eenvoudig te contacteren via hun klantenservice-pagina. Ook telefonisch zijn ze tijdens kantooruren bereikbaar. Bovendien wordt er serieus en betrouwbaar met klachten omgegaan. Qua betrouwbaarheid hoef je je dus geen zorgen te maken.

Spiru Review: Wat vinden wij?

Ik krijg persoonlijk altijd enorm veel inspiratie als ik bij Spiru winkel. Het is een overzichtelijke webwinkel met deskundig personeel dat mij alles kan vertellen over de producten. Ook vind ik de prijzen erg vriendelijk, terwijl de producten authentiek en origineel zijn. Je krijgt het originele product uit het land van herkomst.

Neem zelf ook een kijkje en kies iets uit waar jij goede vibes bij krijgt.

Ervaringen & reviews van anderen

RecensentSamenvatting van de review
TrustpilotDe webshop scoort 4,6 van 5 sterren en deze score is gebaseerd op 17 reviews. Positieve reviews gaan over het gemak van bestellen bij de webwinkel, de vriendelijke klantenservice en het uitgebreide assortiment. Negatief is men over dat je bij het retour zenden hier zelf voor moet betalen.
Nederland ReviewDe webwinkel scoort 8 van 10 punten. Bestellen en leveren scoren een 8 of hoger, maar service en prijs zitten onder de 8. Men geeft aan dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit goed is. Helaas zijn er reviewers die gebruikte producten hebben ontvangen, terwijl ze in de veronderstelling waren een nieuw product gekocht te hebben. Ook wordt wel eens iets geleverd dat niet besteld is, waarbij de prijs ook nog eens niet klopt. Klant is daarna naar bol.com gegaan voor hetzelfde product.
Feedback CompanyDe score ligt hier aanzienlijk hoger: 9.2 van 10 punten met bijna 20.000 reviews. Men is enthousiast over de snelle levering van een bestelling en dat producten uitgebreid omschreven worden. De verpakking van producten en de service is goed. Soms brandt niet alle wierook goed. Iemand anders is ontevreden over de kleur van geboortestenen en de levertijd. Het bedrijf neemt wel de moeite om op negatieve reviews te reageren.
Kiyoh.nlOok hier zijn de gebruikers tevreden over de webshop. De gemiddelde score is 9,2 van 10. Leveren gebeurt op tijd en de webshop heeft leuke producten. De verpakking is in orde en bij een kapot product was snel een vervangend product gestuurd. De klantenservice ervaart men als vriendelijk en doeltreffend. Een reviewer kreeg de verkeerde producten geleverd. Van het juiste product was niet voldoende voorraad meer en het verschil in bedrag is toen niet gecompenseerd. Het duurde lang voordat er telefonisch iemand bereikbaar was die de klacht in behandeling nam en het bedrag retour overboekte.

Neem zelf een kijkje bij Spiru

➡️Klik hier om naar Spiru te gaan.

➡️ Bekijk hier de sale van Spiru.

Onze review samengevat

ReviewSpiru
SamenvattingSpiru weet ons altijd te verrassen met kwalitatieve meditatie-artikelen en spirituele cadeaus. De producten zijn vrolijk en mooi en het aanbod is reeds geselecteerd op kwaliteit en is niet te groot, waardoor we altijd snel iets prettigs vinden en niet eindeloos door matige producten moeten bladeren.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
Starten>> Start hier

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...