Wie is Hugo Bakker en hoe goed kan hij je leren om je eigen winstgevende online training neer te zetten? Zou je moeten luisteren naar deze enthousiaste, bevlogen grijzende vijftiger? Lees verder voor onze review over Hugo Bakker en zijn Online Trainers Revolutie

De Online Trainers Revolutie: snijdt het hout?

Met de Online Trainers Revolutie en de website 101werkvormen.nl zet Hugo Bakker zich in om de vaardigheden van (online) trainers te verbeteren en ondernemers te ondersteunen bij de verkoop van online trainingen. Hij heeft hiervoor een eigen methode ontwikkeld die je in staat stelt om trainingen te ontwikkelen zonder de expertise van webdesigners en businesscoaches. Vanuit zijn passie heeft hij tijdens de pandemie ook diverse leerkrachten geholpen bij het realiseren van online lessen. Ben je benieuwd wat Hugo Bakker voor jou en jouw onderneming kan betekenen? Wij zetten de mogelijkheden voor jou op een rij.

Wat is de Online Trainers Revolutie?

De Online Trainers Revolutie is een lesmethode waarmee je op een laagdrempelige wijze leert om je eigen training te maken. Je kunt online een leeromgeving realiseren zonder hoge kosten te maken. Met een praktisch stappenplan verkoop je jouw kennis eenvoudig via online trainingen met geautomatiseerde processen. Je gaat dan geld verdienen aan jouw product zonder dat je er zelf nog tijd en energie in hoeft te investeren. Op die manier is het voor iedere ondernemer mogelijk om financiële vrijheid te verwerven.

Wat biedt de Online Trainers Revolutie?

De Online Trainers Revolutie geeft je toegang tot 7 leerzame modules en 6 bonussen. Bovendien introduceert Bakker in deze modules zijn favoriete tools waarmee je jouw trainingen eenvoudig kunt vormgeven en verkopen. In totaal vormt de Online Trainers Revolutie een volledig pakket waarmee je als ondernemer met ambitie direct aan de slag kunt.

Modules

Bij de cursus krijg je de beschikking over 7 modules die je helpen bij het inrichten van je online leeromgeving en de verkoop van je training. De Online Trainers Revolutie omvat de volgende modules:

 • Module Zal ie verkopen?
  De eerste module geeft je inzicht in de do’s en don’ts van het online verkopen van trainingen. Bakker deelt hiermee kennis die hij zelf de afgelopen jaren heeft opgedaan. Je leert ook hoe je van de verkoop een groot succes kunt maken.
 • Module Online lesgeven doe je zo
  Je leert hoe je de inhoud van de training bepaalt, hoe je een veilige leeromgeving creëert en hoe je de aandacht van je leerlingen of deelnemers vasthoudt. Kortom: je zal nooit meer een saaie training samenstellen.
 • Module Online lesgeven via Zoom
  Een facultatieve module die je leert hoe je online trainingen via Zoom kunt geven.
 • Module Hoe maak je online zelfstudie lessen?
  In deze module leer je hoe je snel en eenvoudig trainingen op kunt nemen. Hij geeft daarbij ook tips voor het kiezen van de juiste apparatuur.
 • Module Hoe bouw je een online leeromgeving?
  In deze module introduceert Bakker diverse tools die je kunt gebruiken.
 • Module Hoe automatiseer je zodat je financieel vrij kunt zijn?
  Deze module leert je hoe je het verkoopproces van je training kunt automatiseren. Op die manier kun je financiële vrijheid realiseren.
 • Module De bouw van de Online Trainers Revolutie
  In de laatste module kun je precies zien hoe Bakker de training die je volgt stap voor stap opbouwde. Daarmee vormt deze module een praktisch voorbeeld van de lesstof.

Bonussen

Naast de modules ontvang je ook een aantal bonussen waarmee je jouw kennis direct in de praktijk kunt brengen:

 • De 30 dagen challenge
  In deze challenge word je uitgedaagd om een plan te maken voor de aankomende 30 dagen.
 • Starten met WordPress CMS Content Management Systeem
  In deze instructievideo leer je hoe je zelf met WordPress kunt werken zodat je niet meer afhankelijk bent van derden bij het inrichten en bijhouden van je website.
 • Werken met Thrive
  Dit is een instructievideo waarin Bakker je bij de hand neemt om een online leeromgeving te maken met het WordPress thema Thrive.
 • Funnel Stappen Script
  Om de verkoop van je training te stimuleren kun je door middel van copy paste gebruik maken van de geoptimaliseerde funnels die Bakker zelf heeft gecreëerd en nog steeds gebruikt.
 • Opnamen online werkvormendag.
 • Facts Tell ands Stories Sell

Voor wie is de Online Trainers Revolutie?

Het programma is bedoeld voor ondernemers die geld willen verdienen met de verkoop van een online training. Steeds meer mensen beseffen dat zij inkomen kunnen verwerven met de verkoop van hun kennis. Ook mensen die nu al live trainingen geven kunnen met de technieken van Bakker extra inkomsten vergaren. Door het volgen van de methode van Bakker kun je de verkoop volledig zelf in handen nemen. Met de juiste tools om de verkoop te automatiseren bespaar je jezelf veel tijd. Met de tips om de verkoop te stimuleren kun je zelfs een zekere mate van financiële vrijheid realiseren.

Wat is de prijs van de Online Trainers Revolutie?

Je kunt de training kopen door eenmalig een bedrag te betalen. Je krijgt dan levenslang toegang tot alle modules en bonussen binnen de training. Alle content en tools zijn direct beschikbaar zodat je ze ook in een andere volgorde tot je kunt nemen.

Bij deze training geeft Bakker een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Mocht de training je niet bevallen, dan kun je er dus binnen een maand zonder voorwaarden van afzien. Je krijgt dan zonder vragen je geld terug. Je weet dus zeker dat je met de aanschaf van deze training geen risico loopt.

Voor leerkrachten die door de pandemie gedwongen worden online les te geven verzorgt Bakker met regelmaat gratis online workshops Je eigen online training maken waarbij hij in gaat op de basistechnieken.

Gratis materiaal op de website

Op de website kun je diverse informatieve blogs lezen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de blog over het vullen van je workshop. Hierin staat precies weergegeven hoe je een interessante training samenstelt. Naast blogs kun je ook meer informatie krijgen over de favoriete tools die Bakker inzet bij het vormgeven en verkopen van zijn online trainingen.

Tot slot kun je ook gratis e-books downloaden op zijn websites. In het boek 66 gratis energizers en teambuilding werkvormen staan verschillende actieve werkvormen voor groepen. Ideaal voor het organiseren van groepsactiviteiten zoals teambuilding. Het boek Gevraagd worden kun je gratis downloaden als welkomstgeschenk. In dit boek leer je succesvolle strategieën om gevraagd te worden voor je expertise zodat je nooit meer zelf de acquisitie hoeft te doen.

Over 101 werkvormen

Op de website 101werkvormen.nl heeft Bakker een grote hoeveelheid actieve en ervaringsgerichte werkvormen verzameld waarmee hij trainers wil inspireren bij het creëren van een interessante training. Je kunt hier ook een gratis boek downloaden en het officiële boek aanschaffen van Bakker. Je kunt je ook opgeven voor een Inspiratiedag of een teambuildingsactiviteit. Op de website 101werkvormen.nl/rugzak vind je tal van inspiratievideo’s voor trainers en een spreekwoordelijke rugzak vol met items waarmee je jouw trainingsvaardigheden kunt verbeteren.

Klantervaringen met de Online Trainers Revolutie

Update jaargang 2021-2022: inmiddels zijn er veel meer nieuwe testimonials te vinden over de Online Trainers Revolutie.

Tegenwoordig zijn er vele testimonials en klantervaringen te vinden over Hugo Bakker. Zijn boek op Bol.com krijgt bovendien ook zeer goede reviews, van de vijf sterren scoort hij er vierenhalf uit tientallen reviews.

Op zijn website 101werkvormen.nl kun je zien dat Bakker veel tijd investeert in de interactie met zijn klanten. Hij beantwoordt alle vragen over diverse werkvormen, ook als deze zeer gedetailleerd zijn. Het feit dat hij tijdens de intelligente lockdown gratis trainingen geeft aan docenten die plotseling online les moeten geven, heeft vast ook een positieve invloed op de waardering van de klant. De grote mate van interesse in deze cursus zegt het nodige over de kwaliteit van de cursus en zijn reputatie als expert.

Wie is Hugo Bakker?

Het gezicht achter 101werkvormen.nl en de Online Trainers Revolutie is Hugo Bakker. Hij is zijn carrière gestart als leerkracht, maar heeft gaandeweg zijn passie als trainer ontdekt. Hij focust zich volledig op het trainen van de trainer en heeft hierbij al duizenden ondernemers geholpen. Naast tientallen online trainingen heeft Bakker diverse blogs en video’s op zijn naam staan waarmee hij ondernemers leert hoe zij geld kunnen verdienen met kennisoverdracht.

Is de Online Trainers Revolutie een aanrader?

De informatie die Bakker in zijn training verschaft is erg leerzaam en van hoge kwaliteit. Het is dan ook een echte aanrader om deze cursus te volgen wanneer je als ondernemer de ambitie hebt om je eigen trainingen samen te stellen en te verkopen.

Als we dan toch een punt van kritiek moeten leveren, dan moeten we toegeven dat de online leeromgeving niet erg overzichtelijk is. Het is véél. En wanneer iets veel wordt, noemen we het geen toegevoegde waarde meer. Wij geloven in de kracht van structuur en toespitsing.

De vraag is dus of je de skill van online trainingen wilt leren van iemand die zelf een boordevol – in plaats van een overzichtelijke interface creëert. De informatie over het samenstellen van een interessante training en het in de markt zetten je product is echter zo goed dat alleen deze informatie de prijs al waard is.

Conclusie over de Online Trainers Revolutie

Wij vonden de programma's van Hugo Bakker briljant. Hij is niet alleen erg ervaren in het trainersvak, maar hij weet het ook met ongelooflijk veel warmte over te brengen. Hierdoor bleven we ook echt met onze volledige aandacht bij de les.

Qua resultaten is dit ook echt de #1. In de Online Trainers Revolutie leer je onder begeleiding van de expert Hugo Bakker precies hoe je een online training maakt en hoe je gebruik kunt maken van online marketing om je product te verkopen. De lesstof wordt op een praktische manier gepresenteerd waardoor je het geleerde direct in de praktijk kunt oefenen. De training is van een hoog niveau en zal wanneer je de methode nauwgezet volgt vrijwel zeker tot een succes leiden. Een echt succes is natuurlijk ook afhankelijk van het niveau van jouw training, maar aan de instructie van Bakker zal het niet liggen.

Update jaargang 2021-2022: Hugo Bakker is sinds kort overgegaan naar Thrive Apprentice en het ziet er nu fantastisch uit.

De online leeromgeving van de cursus vonden we hartstikke mooi: wij verwachten altijd een leeromgeving met overzicht. Zeker omdat het inrichten van een online leeromgeving een onderdeel van de cursus vormt. Tegenwoordig heeft Hugo Bakker al helemaal een fantastische leeromgeving ontworpen. Om zelf een online leeromgeving te ontwerpen moet je dus zeker bij Hugo in de leer gaan. Voor alle andere aspecten van je eigen online training blijft Hugo Bakker voor ons ook de absolute #1.

De prijs van de Online Trainers Revolutie is zeer scherp, zeker wanneer je deze aanschaft tijdens de actieperiode. Je krijgt direct en levenslang toegang tot alle informatie, er geldt dus geen tijdslimiet voor het volgen van de cursus. Je kunt er net zoveel tijd voor uittrekken als je zelf wilt. De niet goed, geld terug garantie zorgt er bovendien voor dat je vrijwel geen financieel risico loopt.

Wil je eerst kennismaken met de methode van Bakker voordat je de cursus aanschaft? Download dan zijn gratis e-books via één van de websites of bekijk de vele video’s en blogs die hij gratis beschikbaar heeft gemaakt. Deze geven een goede indruk van de werkwijze van Bakker. Bovendien kun je zo al de nodige kennis opdoen zonder dat je ook maar een cent hebt uitgegeven. En dat is natuurlijk iets waar wij graag van profiteren.