Wellicht heb je wel eens van de naam Dolly gehoord in combinatie met prachtige coachingstools. Wie is die Dolly toch, wat doet ze allemaal en wat is haar aanbod? Lees verder…

Dolly Heuveling van Beek heeft een grote passie: mensen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van hun doelen. Dit doet ze op allerlei bijzondere manieren en met succes. Zo heeft ze inmiddels al meer dan 60.000 mensen aan de hand van een online cursus leren mediteren. Daarnaast spreekt ze op congressen, neemt ze iedere week een podcast op en verkoopt ze in haar shop handige hulpmiddelen. In dit artikel vertellen we meer over haar levensverhaal en hoe ze ook jou kan helpen.

Wie is Dolly?

Lange tijd deed Dolly Heuveling van Beek precies wat er van haar verwacht werd. Ze volgde een opleiding Sociologie, startte een carrière in PR en communicatie en leefde eigenlijk zonder doel. Dit was de veilig weg, maar niet de weg waar ze echt gelukkig van werd. Dit veranderde allemaal toen ze een training in persoonlijk leiderschap volgde. Dit hielp haar bij het veranderen van haar zelfbeeld, waardoor ze eindelijk de moed had om het roer volledig om te gooien.

Ze werkte enorm hard aan haar zelfontplooiing en volgde cursus na cursus om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. En dat had effect! Inmiddels heeft ze een succesvol bedrijf opgezet waarmee ze mensen met allerlei verschillende doelen in het leven probeert te helpen hetzelfde te bereiken. Zoals ze zelf zegt, werkt ze het liefst met mensen die gek genoeg zijn om te geloven dat ze hun dromen kunnen waarmaken. Dat zijn namelijk de mensen die het ook echt doen.

Om haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft Dolly allerlei hulpmiddelen ontwikkeld. Hieronder bespreken we elk van deze tools en hoe ze jou kunnen helpen de sprong te wagen!

Gratis cursussen

Op de website van Dolly zijn twee (gratis) cursussen te vinden. Hoewel elk van deze een ander doel heeft, leiden ze allemaal naar hetzelfde resultaat: zelfontwikkeling. De cursussen zijn als volgt:

 • Gratis 5-daagse online meditatiecursus. Veel mensen zeggen graag te willen leren mediteren. Dit is echter moeilijker gezegd dan gedaan. Want waar kan je nu het beste beginnen en welke technieken werken het beste? Om je hierbij te helpen, heeft Dolly een gratis meditatiecursus opgezet. Tijdens deze cursus wordt het duidelijk dat het soms nodig is om de regels te breken. Dolly ging namelijk net zo lang door tot ze een vorm van meditatie vond die bij haar paste. In overzichtelijke video’s vertelt ze jou hoe jij hetzelfde kunt doen.
 • Coachen met impact en resultaat. Deze cursus bestaat uit drie online (video)lessen. Deze lessen helpen jou jezelf te ontwikkelen als coach. Want zeg nu zelf, coachen is het mooiste vak dat er bestaat. De lessen leren je onder andere hoe je meer klanten aantrekt, wat je kunt doen om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en hoe je met behulp van presence meer uit je coachsessies haalt.

Het Droomdoelenboek

Het Droomdoelenboek kan je losstaand of als aanvulling op de andere hulpmiddelen bestellen. Het helpt je na te denken over jouw leven, je doelen en hoe je die gaat bereiken. Door stil te staan bij wat je nu echt belangrijk vindt, wordt het duidelijker welke stappen je moet nemen om een gelukkiger leven te leiden. Het Droomdoelenboek is gratis verkrijgbaar door het formulier op de website in te vullen.

Blog

Als je liever korte teksten leest over specifieke onderwerpen, zijn de blogs van Dolly een absolute aanrader. Op de website vind je het complete overzicht van blogs met de meest uiteenlopende onderwerpen. We hebben een aantal van de populairste blogs voor je op een rijtje gezet:

 • De doorbraak. In deze blog schrijft Dolly over momenten in je leven waarop je je opeens realiseerde dat wat je nu eigenlijk echt wilde. Voor haar was dit de dag dat ze ontdekt dat ze coach wilde worden. Dit was het begin van een prachtige carrière en zorgde voor een enorme stroomversnelling aan handelingen om het doel te bereiken.
 • 44 tips voor meditatie. Deze blog kan je het beste lezen ter aanvulling op de podcasts en cursussen over meditatie. De tips helpen je steviger in het leven te staan en diepere connecties op te bouwen met de mensen om je heen. Wie wilt dat nou niet?
 • Coaching: een waardevol vak of een wereld van prutsers? In deze blog deelt Dolly haar gedachten over haar grote passie: coaching. Ze bespreekt de vragen die iedereen wel eens heeft gehad. Heeft coaching wel effect? Kan ik het niet beter zelf oplossen? Wat doet een coach nu eigenlijk?
 • Card deck reading. Deze blog is zeer interessant voor mensen die geïnteresseerd zijn in card deck reading. Dolly legt uit hoe je card decks kunt gebruiken om antwoorden te krijgen op belangrijke vragen. Ze bieden sturing en vormen op zich als het ware een vorm van coaching.

Podcasts

Dolly heeft twee verschillende podcasts opgezet: Zielsverwanten en Magische momenten. Deze laatste komt iedere zondag opnieuw uit en hierin bespreekt Dolly alles wat je moet weten over mediteren. Hierbij richt ze zich op zowel beginnende mediteerders en mensen die hier al meer ervaring mee hebben. Bovendien verandert het thema ook iedere week. Waar het de ene week gaat over slaapmeditaties, ligt de nadruk een week later weer op intuïtie of meditaties die energie geven. Zo leer je alle facetten van deze rustgevende bezigheid kennen en kan je jezelf effectief ontplooien.

De podcasts zijn te beluisteren via:

 • Apple Podcasts.
 • Spotify.
 • Soundcloud.
 • YouTube.
 • Stitcher.
 • Google Podcasts.

Dolly Live

Voor iedereen die zo onder de indruk is van de methoden en adviezen van Dolly Heuveling van Beek, is het de moeite waard om een van haar shows te bezoeken. Tijdens deze shows combineert ze alle informatie uit haar podcasts, boeken, video’s en persoonlijke ervaringen tot één inspirerend geheel. Tijdens haar speeches worden allerlei verschillende onderwerpen besproken, van de liefde en succes tot aantrekkingskracht en geld.

Tijdens de show heeft Dolly veel interactie met het publiek. Individuen worden gevraagd om hun gedachten te delen en het is ook mogelijk om vragen te stellen. Dankzij de open en herkenbare spreekstijl van Dolly, zal je al gauw helemaal opgaan in haar verhaal en de zaal verlaten met een hernieuwd gevoel van purpose. En dat is nu precies haar missie.

Wat vinden wij van Dolly?

We vinden dat Dolly ongelooflijk veel waarde levert met haar programma's. Vanwege haar daadkracht en creativiteit raden we haar producten zeker aan. Wat ons betreft is ze zeker een goede mentor.

Neem een kijkje in de shop

In de shop op de website van Dolly vind je allerlei leuke en nuttige producten die jou kennen helpen bij je reis van zelfontwikkeling. Met name de kaarten met essentievragen zijn zeer populair. Deze kan je namelijk gebruiken om zelf aan de slag te gaan en antwoord te krijgen op de grote vragen in jouw leven. Je kunt de set ook gebruiken ter ondersteuning van een coachsessie van een vriend of familielid. Heb jij ambitie om zelf coach te worden? Dan mag je deze kans helemaal niet aan je voorbij laten gaan.

Blijf op de hoogte

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de bezigheden en nieuwe producten van Dolly Heuveling van Beek, dan is het een goed idee om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo krijg je automatisch een melding van nieuwe boeken, podcasts en cursussen en ben je er als een van de eerste bij om een ticket te kopen voor de shows. Een andere manier om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes is door de verschillende social media-kanalen te volgen. Dolly is te vinden op Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest.

Heb je vragen over wat Dolly voor jou kan betekenen of wil je gewoon meer informatie ontvangen om jouw zelfontwikkeling naar het volgende niveau te brengen? Dan kan je altijd contact opnemen. Op haar website vind je haar e-mailadres en contactformulier.