Wie is Sanny Verhoeven en waarom is Sanny Zoekt Geluk een van de beste online series om te volgen? Hier vind je alle antwoorden!

Waarom is Sanny zo'n goede blogger & vlogger die je moet volgen?

Er zijn een heleboel redenen waarom je altijd vrolijk wordt als je naar Sanny Zoekt Geluk kijkt. Laten we hier een bullet-list van maken:

  • Ze weet wat ze doet: ze is ervaren presentatrice met veel TV-ervaring. Ze weet dus hoe je een boeiend programma maakt en presenteert.
  • Sanny is helemaal zichzelf. Zelfs als dat betekent dat ze soms lekker awkward is. Heel inspirerend!
  • Ze inspireert: ze maakt je dus echt een ander mens. Dat doet ze door heel open te zijn en haar eigen leven te documenteren.
  • Haar Youtube-kanaal is een perfecte mix van echte verhalen, het dagelijks leven en delen van levenslessen over geluk. Een perfecte balans. We vinden Enzo Knol namelijk alleen maar oppervlakkig en het andere uiterste is erg saai: Youtube-kanalen met alleen maar talking heads en interviews waarin alleen maar lesgegeven en gepsychologiseerd wordt…
  • Ze is misschien wel de vlogger met de beste vlogkwaliteit: alle beelden zijn perfect opgenomen, goed te horen en de meest mooie locaties komen voorbij. Je ziet het leven van een vlogger in Amsterdam, met prachtige beelden van parkjes, feestjes waar alleen de crème van Amsterdam komt en hoe ze al vloggend door de grachtengordel fietst.

Persoonlijk

De leeftijd van Sanny Verhoeven? Ze is 32 jaar in 2018. Geboren op 21 september 1985. Heeft ze een vriend? Ze is in 2016 getrouwd met Jorg, en nu is hij haar man. En kinderen? Jawel! 2018 is het jaar dat in teken staat van haar zwangerschap, want ze gaat in de tweede helft van 2018 bevallen.

Carrière

Tijdens en na haar havo werd al gauw duidelijk dat ze theater wilde studeren, wilde acteren en op TV wilde verschijnen. Zo gezegd zo gedaan, en ze werd naast GTST ook bekend van Onderweg Naar Morgen, een aantal korte films, veel commercials (modellenwerk dus) en haar werk als presentatrice van allerelei RTL-programma's zoals Kampeer-TV en RTL Lounge. In 2016 besloot ze te stoppen met TV om volledig door te gaan met Sanny Zoekt Geluk, waarmee ze sinds 2013 begonnen is.

Sanny's tips, video's, projectjes meditaties en… boeken?

sanny verhoeven

Alle tips, video's, aanraders, reisverhalen (zoals Canada en Valencia) en meditaties van Sanny kun je op haar blog en op haar Youtube-kanaal vinden. En is ze ook auteur? Sanny heeft zelf nog geen boek uitgebracht (in 2018). Wel heeft ze een heleboel boek-aanraders die ze op haar blog en vlog bespreekt. Ook zet ze regelmatig leuke projecten op: in 2015 verkocht ze bijvoorbeeld speciale geluksarmbandjes voor het goede doel.

Hierna lezen:  Simone Levie & MPOP: TOP?! [Review 2024] Dit Moet Je Weten

Sanny Verhoeven volgen?

Als je Sanny wilt volgen, dan kan dat op Instagram, haar Youtube-kanaal, haar blog en haar Facebookpagina.

Wil je nog meer tips zoals deze? Meld je dan hieronder eventjes aan voor een leuke NLP-bonus zodat je niks mist: