Op deze pagina vind je alle informatie om jezelf aan te melden voor een NLP informatieavond bij jou in de buurt. Lees verder en laat jezelf verrassen door NLP en de trainers die jou erin begeleiden.

Ontdek de kracht van NLP via informatieavonden

Ben je klaar om een nieuwe weg in te slaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn de NLP-informatieavonden van UNLP precies wat je nodig hebt! Tijdens deze boeiende en kosteloze evenementen krijg je in slechts 1,5 à 2 uur concrete handvatten aangereikt om jouw leven naar een hoger niveau te tillen. Maak kennis met UNLP en ontdek hoe onze opleidingen jou kunnen helpen je doelen te bereiken, je zelfvertrouwen te vergroten en effectiever te communiceren, zowel met jezelf als met anderen.

Waar vinden ze plaats?

Je kunt de NLP-informatieavonden van UNLP op meerdere plekken in het land bijwonen, én zelfs online. Klik hieronder door op de type informatieavond die je wilt, om de tijden en locaties te zien.

Direct aanmelden voor een NLP informatieavond? Kies een van deze opties

Optie 1: Gratis fysieke NLP informatieavond

Meld je hier aan voor de gratis online informatieavond >>

Optie 2: Gratis online NLP informatieavond

Meld je hier aan voor de gratis online informatieavond >>

Waarom zou je een informatieavond bijwonen?

Tijdens deze magische avonden onthullen onze meestertrainers alle geheimen van de betreffende opleidingen. Laat je betoveren terwijl je al je vragen kunt stellen en ontvang direct unieke tips en trucs om jouw leven in een avontuur te veranderen.

Gratis groeisessie voor alle bezoekers van de informatieavond

Maar dat is niet alles! Als kers op de taart bieden we je na afloop een GRATIS groeisessie aan. Tijdens dit persoonlijke telefoongesprek met een van onze coaches staat jouw transformatie centraal. Samen zullen jullie ontdekken welke wensen je koestert voor je leven en hoe je deze op magische wijze kunt vervullen.

Welkom in de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)!

Neem een duik in de oceaan van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), waar communicatie en persoonlijke ontwikkeling samensmelten. Ontdek de geheimen achter de kracht van NLP, waarbij je jouw onderbewuste processen ontwaakt.

Stel je voor dat je magische gereedschappen tot je beschikking hebt waarmee je effectief kunt communiceren, zowel in je innerlijke wereld als in de buitenwereld. Je zult versteld staan van de verborgen mogelijkheden om je persoonlijke effectiviteit te vergroten, uitdagingen met zelfvertrouwen tegemoet te treden en de harmonie van communicatie met anderen te bereiken. NLP biedt een schatkist aan concrete handvatten waarmee je inzicht krijgt in je eigen gedrag en dat van anderen, en deze betoverende krachten naar wens kunt veranderen.

Meld je direct aan

Optie 1: Gratis fysieke NLP informatieavond

Meld je hier aan voor de gratis online informatieavond >>

Optie 2: Gratis online NLP informatieavond

Meld je hier aan voor de gratis online informatieavond >>