Wil je spelen met NLP? Op deze pagina vind je ons NLP-spel met opdrachten. Hiermee ga je je steeds focussen op een bepaalde NLP-opdracht. Lees verder voor de stappen van het NLP-spel.

Het NLP Spel thuis laten bezorgen

Er is een nieuw NLP-spel op de markt waarbij je via 100 kaarten alle NLP-technieken kunt gaan ontdekken. Erg leuk en leerzaam en goed te gebruiken in diverse groepen, trainingen, werkvormen of gewoon thuis. Hier vind je alle info over dit NLP-spel.

nlp spel

Een extra klein online NLP-spel: zo werkt ie

Naast bovenstaand fysieke NLP-spel, kun je ook een klein NLP-spelletje online spelen:

  1. Daag je vrienden, familieleden, partner en/of mede-NLP-studenten uit voor een NLP-challenge.
  2. Iedere speler draait aan het wiel hieronder om een NLP-techniekje toegewezen te krijgen.
  3. Bepaal of je deze NLP-techniek vandaag of deze hele week wilt gaan toepassen. Wij raden aan om een hele week op de NLP-techniek te focussen. Pas de gekozen NLP-techniek de rest van de week toe in zoveel mogelijk gesprekken die je in het dagelijks leven tegenkomt. Als je concrete instructies en voorbeelden voor de toepassing van de challenges wilt, kun je dit boek gebruiken.

Waar kun je je over je gekozen NLP-techniek inlezen?

Dat kan op twee manieren:

Wil je een gestructureerd programma om dit spel een jaar lang te blijven spelen?

Gebruik dan het handige boek: Het NLP Doe-Boek, waarmee je een jaar lang iedere week een nieuwe NLP-techniek gaat doen. Met dit premium boek maak je het nog makkelijker voor jezelf om NLP toe te passen in je dagelijks leven.

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...