Wil jij jezelf paranormaal ontwikkelen of wil je jouw paranormale gaven versterken? Iedereen kan paranormaal begaafd zijn. Je hoeft het alleen maar in jezelf te herkennen en toe te passen. Hier vind je 89 tips en informatie om dit te gaan doen…

De betekenis van paranormale gaven / helderziendheid

Wat betekent paranormaal begaafd zijn eigenlijk? Het houdt in dat je niet je logische verstand en je vijf zintuigen gebruikt om informatie te verkrijgen en verbindingen te maken, maar dat je jouw zesde zintuig gebruikt, oftewel je intuïtie. Ook wordt dit wel eens je ziel genoemd.

Op die manier kun je antwoorden verkrijgen, aanwijzingen krijgen om iets te doen of juist niet te doen, de aanwezigheid van geesten (zielen) voelen en zelfs paranormale verschijnselen op foto's zijn boodschappen die je met je intuïtie kunt interpreteren. En dat allemaal dankzij je eigen intuïtie.

Doe je een beroep op je paranormale gaven, dan voel je je spiritueel verbonden met andere mensen.

Het goede nieuws is: iedereen is paranormaal begaafd. Met andere woorden: helderwetend, heldervoelend, helderziend of helderhorend. Alleen maakt niet iedereen hier evenveel gebruik van.

De kenmerken / symptomen van mensen met paranormale gaven

helderziend worden kan dat

Mensen die sterk in contact staan met hun zesde zintuig, zijn eenvoudig te herkennen:

 • Hun gezicht straalt.
 • Je ziet het aan hun ogen. Hun ogen zijn extra licht. Ze hebben een speciale fonkeling in hun ogen.
 • Er rust een prachtige lach op hun gezicht. Het is een speciaal soort grijns.
 • Ze houden zich niet in.
 • Ze bewegen zich vrij.
 • Je voelt dat ze onderdeel zijn van het leven.
 • Je ziet echt letterlijk dat hun gezicht licht geeft. In een onderzoek van de Universiteit van Chicago keken ze diep in de atomen en ze ontdekten: er zitten bepaalde lichtjes in het energetisch veld van mensen. Ze heten neo-fotonen. Extreem kleine lichtjes. Wanneer je in zielfrequentie bent, bén je licht. Je ziet er dan ook licht uit. Er zit licht in je ogen en het licht je hele gezicht op.
 • Ze zijn heldervoelend, helderwetend, helderhorend en/of helderziend.

Een krachtige manier om paranormale boodschappen te ontvangen

 1. Heb iemand in gedachten
 2. Stel je voor dat iedere boodschap naar je toe komt via een lijntje.
 3. Trek er eens aan, aan het lijntje. Welke woorden, beelden, geluiden en gevoelens komen op? Kan ook niks zijn. Dat is uiteraard ook prima, maar als er wél iets komt, censureer jezelf dan niet. Ook al lijkt het zo raar.
Hierna lezen:  Telepathie Ontwikkelen? Simpele Stappen, 89+ Tips, Betekenis & Test

89 tips voor jouw eigen paranormale ontwikkeling

paranormale gaven trainen

Je kunt je paranormale gaven gewoon trainen! Namelijk met deze 89+ tips om je zesde zintuig te ontwikkelen >>

Hieronder vind je alle tips die je maar nodig hebt om je open te stellen voor het paranormale en om van je spirituele krachten gebruik te maken. Het gebeurt allemaal via je intuïtie, oftewel het zesde zintuig. Een van de belangrijkste manieren om hier gebruik van te maken, is door de gevoelens in je lichaam te gebruiken.

Even tussendoor: Heb je jouw NLP Doe-Boek al?

Vind je mijn blog zinvol en wil je alles in de vingers krijgen om je communicatie & relaties te boosten? Ik maakte dit simpele NLP Doe-Boek voor je. Mis jouw exemplaar niet: Hier met blogkorting en gratis verzending.

NLP-Praktijk-Doe-Boek

➡ Klik hier om naar alle 89+ tips te gaan om je zesde zintuig te ontwikkelen.

Test de tips allemaal uit, vergroot je paranormale intelligentie en wees de komende dagen extra opmerkzaam op tintelingen in je lichaam en onderbuikgevoelens.

Wil je nog meer tips zoals deze? Meld je dan hieronder eventjes aan voor een leuke NLP-bonus zodat je niks mist: