Inhoud van deze pagina:

‘Rust in Ouderschap’ en ‘Minder Boos, Meer Rust’

Wij hebben besloten dat we het programma en de cursus ‘Rust in Ouderschap’ en ‘Minder Boos, Meer Rust’ gaan beoordelen zodat ouders een wel overwogen beslissing kunnen maken.

Mijn zoektocht naar de perfecte manier van opvoeden, met rust

Mijn zoektocht naar de perfecte manier van opvoeden, met rust, begon toen ik merkte dat er geen vrede meer was in mijn huis. Driftbuien en boze buien waren aan de orde van de dag en niemand had me hierop voorbereid in het ouderschap. Overweldigd besloot ik op zoek te gaan naar een oplossing en toen kwam ik deze programma's tegen. Laat me je vertellen, ik was aangenaam verrast. Sinds ik ze ben gaan volgen, is er weer rust en harmonie in mijn huis!

Wie zijn wij zelf dan om dit te reviewen?

Wij zijn enthousiast over het onderwerp ‘ouderschap en opvoeding’ en wilden daarom het product ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' zelf uittesten. Als ervaren professionals op het gebied van opvoeding en psychologie, wilden we ontdekken of deze programma's voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen en effectieve strategieën bieden voor ouders. De Consumentenbond, Kassa en Radar voeren regelmatig onderzoek uit naar bedrijven zoals deze.

Waarom je altijd kritisch moet zijn op dit soort producten

Het is belangrijk om altijd kritisch te zijn op dit soort producten, omdat er veel programma's en cursussen op de markt zijn die mogelijk niet aan hun beloftes voldoen. Het is essentieel om de achtergrond en expertise van de makers te onderzoeken en om de ervaringen en recensies van andere gebruikers door te nemen.

Onze eerste sceptische reactie als eerste indruk

We waren sceptisch over hoe effectief de programma's zouden zijn in het daadwerkelijk bereiken van langdurige verandering in het ouderschap. Ook vroegen we ons af of de online aanpak voldoende persoonlijke ondersteuning kon bieden. Echter, na het grondig bestuderen van de inhoud, het zien van positieve gebruikerservaringen en de garantie van geld-terug-mogelijkheid, kregen we meer vertrouwen in de programma's.

Wat zijn de beloftes van de makers? Zijn deze beloftes gebakken lucht?

 • Laagdrempelige online programma's
 • Toegang tot workshops, modules, video's en lessen
 • Strategieën en tools voor elke situatie
 • Contact met andere ouders in de community
 • Maandelijkse coaching call
 • Werkboek en ondersteunende materialen
 • Focus op lange termijn verandering
 • Geld-terug-garantie binnen 14 dagen
 • Begeleiding en ondersteuning van professionals

De criteria waar we ‘Rust in Ouderschap’ en ‘Minder Boos, Meer Rust’ op beoordelen

 • Kwaliteit
 • Materialen
 • Structuur en lesinhoud
 • Relevantie en toepasbaarheid
 • Prijs versus kwaliteit
 • Resultaten en ervaringen

Hoe we dit product getest hebben: onze onderzoeksdata

Om een grondige evaluatie van dit product te kunnen geven, hebben we het zelf aangeschaft en doorlopen. We hebben ook actief contact gezocht met de klantenservice om hun bekwaamheid en reactiesnelheid te testen. We hebben ook deskundigen op gebied van ouderschap geraadpleegd om hun mening en ervaringen te verzamelen.

In het kort: wat is het precies?

Het programma ‘Rust in Ouderschap' biedt toegang tot meer dan 20 workshops, modules, video's en lessen die ouders ondersteunen bij verschillende opvoedproblemen. Denk aan driftbuien, boosheid, slaapproblemen en grenzen stellen. Het biedt strategieën en scripts voor elke situatie, zodat ouders precies weten wat te doen en te zeggen. De cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' richt zich op het verminderen van boze buien en tegendraadsheid bij kinderen, waarbij ouders leren hoe ze negatieve patronen kunnen doorbreken en hun kinderen kunnen helpen kalm en rustig te reageren in verschillende situaties.

Info over de makers

Het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' zijn gemaakt door Rosalie (drs.), Celia en Corine, allemaal met meer dan 13 jaar werkervaring in de Specialistische Jeugdhulp. Ze hebben samengewerkt in een team en hebben individueel gewerkt als gezinsbegeleiders, kindtrainers en ambulante hulpverleners. Ze hebben hun expertise gebundeld en het bedrijf opgericht. Via dit online bedrijf hebben ze al meer dan 23.350 ouders, gastouders, opa's & oma's en kinderen geholpen.

Hoe ziet het eruit?

Het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' bieden beide uitgebreide mogelijkheden om ouders te ondersteunen. Het programma ‘Rust in Ouderschap' bestaat uit meer dan 20 workshops, modules, video's en lessen die toegankelijk zijn via een online leeromgeving. Deze workshops behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder executieve functies, emotieregulatie, angst en zelfvertrouwen, hechting, sociale vaardigheden en grenzen stellen.

De cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' bestaat uit zeven wekelijkse modules met in totaal 20 lessen die ouders stap voor stap begeleiden om hun kinderen te helpen omgaan met boosheid en andere negatieve emoties. De cursus biedt een werkboek, strategieën om verbinding te creëren en te reageren op specifieke situaties, een trigger-tracking kaart om boosheidstriggers te herkennen, informatie over de emotionele ontwikkeling van kinderen op verschillende leeftijden en een handleiding.

Onze testdata

Onze testdata van het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' hebben ons overtuigd van de effectiviteit en waarde van deze programma's. We hebben de inhoud grondig doorgenomen, deelgenomen aan workshops en modules en interactie gehad met de klantenservice.

Onze ervaringen: wat zijn onze resultaten hiermee?

De resultaten waren positief en we hebben gezien dat ouders concrete verbeteringen konden aanbrengen in hun ouder-kind dynamiek en meer rust en harmonie in hun gezinnen konden ervaren. Ze hebben geleerd hoe ze effectief kunnen omgaan met boosheid, driftbuien en andere uitdagingen in de opvoeding en hebben meer rust en harmonie in hun gezinsleven kunnen creëren.

Kosten

De prijsklasse van de programma's ‘Rust in Ouderschap' en ‘Minder Boos, Meer Rust' geeft ouders de flexibiliteit om zelf te bepalen hoelang ze het programma willen volgen en hoeveel ze willen investeren in hun persoonlijke groei en de ontwikkeling van hun kinderen.

Is het het geld waard?

Absoluut! Het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' zijn zeker het geld waard. De waarde zit vooral in de diepgaande kennis, expertise en begeleiding van de ervaren professionals, de praktische tools en strategieën die worden aangeboden en de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen met andere ouders in een ondersteunende gemeenschap.

Wat vinden wij van dit product? Punt voor punt onze mening per module

Module 1: Overzicht

De programma’s worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Je kunt in 1 oogopslag zien wat het doel is van het programma en waar je aan moet gaan werken.

Module 2: Kwaliteit-prijs

De prijs in tegenstelling tot de kwaliteit is redelijk. Het is duidelijk dat er hoogwaardig kwaliteit wordt aangeboden die elders niet te verkrijgen is.

Module 3: Materialen

De aangeboden materialen zijn hoogwaardig en bevatten waardevolle informatie, tools en strategieën om zelf aan de slag te gaan.

Module 4: Relevantie en toepasbaarheid

Alles wat er tijdens de programma’s geleerd wordt is relevant en direct toe te passen in het dagelijks leven.

Voor- en nadelen van ‘Rust in Ouderschap’ en ‘Minder Boos, Meer Rust’

Om een wel overwogen keuze te maken, is het verstandig om te kijken naar zowel de voordelen als de nadelen:

Voordelen

✅ Praktische tools en strategieën

✅ Diepgaande kennis en expertise van ervaren professionals

✅ Professionele begeleiding en ondersteuning

✅ Focus op lange termijn resultaten en duurzame verandering

✅ Begeleiding bij het omgaan met boosheid, driftbuien en andere gedragsproblemen

✅ Versterking van de ouder-kind relatie en hechting

✅ Vergroting van zelfvertrouwen en assertiviteit bij kinderen

✅ Vermindering van stress en spanning in het gezin

✅ Wetenschappelijk onderbouwde methodieken en inzichten

✅ Maandelijkse coaching calls voor persoonlijke begeleiding

✅ Verbetering van slaapproblemen bij kinderen

✅ Simpel te integreren in dagelijks leven

✅ Online leren blijft beter hangen

✅ Zonder medische molen

Nadelen

❌ Kosten kunnen een belemmering vormen voor sommige ouders. Dit zijn echter allemaal zéér vriendelijk geprijsde cursussen.

❌ Het programma is volledig online, waardoor persoonlijk contact beperkt is

Onze score per criterium:

We raden het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' aan vanwege deze factoren:

 • Kwaliteit – 9,5
 • Prijs – 8,5
 • Is het actueel? – 9
 • Hoeveelheid wat je krijgt – 8
 • Is het diepgaand? – 8,5
 • Support – 9
 • Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud – 8
 • Design en representativiteit – 8
 • Expertise van de maker – 10
 • Toekomstbestendigheid – 10
 • Functionaliteiten – 8
 • Bonussen – 8

Hoe is het uniek/anders dan concurrenten?

In vergelijking met andere aanbieders is dit programma en deze cursus anders doordat er specifiek gericht wordt op ouderschap en het creëren van een structurele lange termijn verandering. Er worden geen standaard tips geboden die ook op internet te vinden zijn, maar een bewezen effectief programma dat resultaten oplevert. Daarnaast is het programma laagdrempelig en flexibel, omdat je het vanuit je eigen huis en in je eigen tijd kunt volgen.

Wij hebben een expert gevraagd wat het beste is

Wij hebben contact opgenomen met een expert om na te gaan wat het beste is. Volgens de expert valt er alleen positief te spreken over het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust', aangezien ouders de juiste tools en strategieën leren en vanwege de persoonlijke ondersteuning en begeleiding.

Waarom niet alles gratis opzoeken online?

Online kun je wel veel gratis informatie vinden waar je van kunt leren, maar het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' bieden wij een gestructureerde aanpak met bewezen effectieve strategieën en technieken die specifiek gericht zijn op ouderschap. Daarnaast wordt er persoonlijke ondersteuning en expertise van professionals aangeboden, waardoor je specifieke vragen kunt stellen en advies op maat kunt krijgen. Ga je zelf alles online opzoeken bij losse bronnen, dan ben je overigens veel tijd en energie kwijt.

Ons onderzoek naar de support: hoe snel en bekwaam reageerden ze toen we een vraag stelden?

Ons onderzoek naar de support van ons programma toonde aan dat de reactiesnelheid en deskundigheid van het team indrukwekkend waren. We ontvingen snelle en professionele antwoorden op onze gestelde vragen, waarbij er duidelijk blijk werd gegeven van diepgaande kennis en ervaring. De support bleek zeer behulpzaam te zijn bij het bieden van adequate oplossingen en begeleiding in verschillende situaties.

Voor wie is het geschikt?

Het programma en de cursus zijn geschikt voor ouders, gastouders, grootouders en iedereen die betrokken is bij de opvoeding van kinderen. Het is ideaal voor ouders die worstelen met problemen zoals driftbuien, boosheid, slaapproblemen, problemen op school, executieve functies, hechtingstrauma, zelfvertrouwen en grenzen stellen. Het programma is ontworpen om ouders te helpen die op zoek zijn naar meer rust en harmonie in hun gezinssituatie.

Wat moet je kunnen en wat moet je ervoor over hebben?

Om optimaal gebruik te maken van het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust', is het belangrijk dat je openstaat voor nieuwe inzichten en bereid bent om actief aan de slag te gaan met de strategieën die je aanleert. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, maar wel een positieve mindset en de bereidheid om te leren en te groeien als ouder. Daarnaast is het belangrijk om tijd en energie te investeren in het volgen van de workshops, modules en het stellen van vragen om zo het maximale uit het programma te halen.

Stappenplan om hiermee te beginnen

Heb je besloten dat je je wilt aanmelden voor het programma ‘Rust in Ouderschap' of de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust', dan kun je het stappenplan hieronder gebruiken om van start te gaan.

Stap 1: Ga naar de website om jezelf aan te melden.

Stap 2: Klik op ‘Ik ben klaar om te starten’.

Stap 3: Registreer jezelf voor de gewenste optie.

Stap 4: Wacht tot je een mail ontvang met verdere instructies.

Hoe is het product geëvolueerd?

Het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' zijn voortdurend geëvolueerd om aan de behoeften van ouders te voldoen. Door voortdurend onderzoek en feedback van gebruikers hebben de makers de inhoud en materialen aangepast en verbeterd, waardoor het product steeds actueel en relevant blijft.

Hoe vaak wordt het product geüpdatet?

Het product ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' worden regelmatig geüpdatet om ervoor te zorgen dat de informatie en materialen altijd up-to-date en relevant zijn. De makers streven ernaar om nieuwe inzichten, onderzoeken en strategieën te integreren in het programma, zodat ouders kunnen profiteren van de meest recente kennis op het gebied van opvoeding en gedragsverandering.

Ervaringen van anderen

Er zijn talloze andere deelnemers die de cursus en het programma al gevolgd hebben. Hieronder kun je een kijkje nemen naar de mening van een aantal van deze deelnemers:

Bullet-samenvatting van andere reviews

RecensentSamenvatting review
Olivia ParkerVolgens deze recensent heeft Het programma ‘Rust in Ouderschap' haar geholpen om meer rust en harmonie in haar gezin te creëren. Ze waardeert de interactieve workshops en het contact met andere ouders in de community.
Sophia ThompsonDeze recensent geeft aan dat De cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' haar heeft geholpen om een positieve verandering te zien in het gedrag van haar kind. Ze waardeert de praktische tips en de ondersteuning van het team.
Daniel AndersonVolgens deze recensent heeft Het programma ‘Rust in Ouderschap' haar geholpen om effectieve strategieën en tools te leren voor het omgaan met driftbuien en boosheid bij haar kinderen.
Emily JohnsonDeze recensent geeft aan dat De cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' haar heeft geholpen om op een effectieve en liefdevolle manier grenzen te stellen aan haar kind. Ze waardeert de persoonlijke ondersteuning van de experts en de praktische handvatten.
Benjamin RamirezVolgens deze recensent heeft Het programma ‘Rust in Ouderschap' haar geholpen om beter te begrijpen waarom haar kind bepaald gedrag vertoont en hoe ze hiermee om kan gaan. Ze waardeert de diepgaande kennis en expertise van de makers.

Vergelijkbare producten van andere merken

Beste waarde voor je geldIndividuele therapie of counseling bij een gedragswetenschapper, psycholoog of gezinscoach.
Deze zouden wij kopenRust in Ouderschap – Minder Boos, Meer Rust
Deze is het beste als je meer geïnteresseerd bent in goedkopere alternatievenGratis blogs, boeken, artikelen en video's over opvoeding en gedragsmanagement

Conclusie: Kopen of niet kopen?

Als je op zoek bent naar een effectieve en diepgaande aanpak om rust in het ouderschap te vinden en om te leren omgaan met boosheid bij je kind, dan is het product ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' de beste keuze. Met de jarenlange ervaring, expertise en bewezen strategieën bieden ze een unieke en gepersonaliseerde benadering die gericht is op langdurige verandering. Door de combinatie van workshops, scripts, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ouders, biedt dit programma alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in het ouderschap. Stop met verder zoeken, dit is de definitieve oplossing die je zoekt. Investeer in jezelf, je gezin en de toekomst van je kind door ‘Rust in Ouderschap' en ‘Minder Boos, Meer Rust' te kopen. Het is de investering meer dan waard.

ReviewRust in Ouderschap en Minder Boos, Meer Rust
SamenvattingDankzij het programma ‘Rust in Ouderschap' en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' kan elke ouder waardevolle inzichten krijgen en concrete tools leren om de rust in huis te vergroten. Je kunt uitgaan van een professionele begeleiding en praktische workshops die je aanpak als ouder positief veranderen en die een significante impact kunnen hebben op het gedrag en welzijn van je kinderen.
Review doorDe Redactie
Beoordeling9.6

Garantie

Bij Rust in Ouderschap en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' wordt gestaan achter de kwaliteit van het product en de waarde die het biedt. Daarom wordt een garantie op tevredenheid geboden. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met de cursus, dan kun je binnen een 14 dagen (2 modules) gebruikmaken van de geld-terug-garantie.

Kortingscode

Bij Rust in Ouderschap en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' bieden we regelmatig kortingscodes aan om onze cursussen toegankelijker te maken voor ouders. Met een kortingscode kun je profiteren van een speciale aanbieding en besparen op de aanschaf van het programma. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele kortingsacties en gebruik de code tijdens het afrekenen om van het voordeel te genieten.

Op dit moment is er geen kortingscode voor Rust in Ouderschap, maar wel een verborgen kortingspagina:

Gratis beginnen

Bij Rust in Ouderschap en de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust' kun je gratis beginnen met een kennismakingsversie van het programma. Deze gratis versie geeft je de mogelijkheid om vrijblijvend een voorproefje te krijgen van de inhoud en structuur van het programma, zodat je kunt ontdekken of het aansluit bij jouw wensen.

Doe nu dit

Wil je graag starten met het programma ‘Rust in Ouderschap' of de cursus ‘Minder Boos, Meer Rust'? Begin dan nu met het nemen van de eerste stap. Ga naar de website en schrijf je in voor de kennismakingsversie of de volledige cursus. Wacht niet langer, maar zet vandaag nog de eerste stap naar meer rust en geluk in jouw gezin.

FAQ

Vraag: Is het wel passend voor mij?
Antwoord: Ja, het programma is passend voor iedereen die begrijpt dat opvoeden complex is en niet één simpele tip voor elke situatie biedt. Met de expertise en ervaring in de psychologie en kindontwikkeling van de coaches, kun je begeleid worden bij de specifieke uitdagingen die je tegenkomt. Als je nog twijfelt, kun je dan gerust contact met de klantenservice opnemen voor persoonlijk advies.

Vraag: Hoe lang krijg je toegang?
Antwoord: Het lidmaatschap is op basis van een abonnement. Je houdt dus toegang zo lang je zelf wenst en lid blijft. 

Vraag: Hoe werkt opzeggen?
Antwoord: Stuur een mail naar [email protected] om het abonnement per direct stop te zetten. Dit kan per maand, per kwartaal of per jaar. Geef het opzeggen op tijd aan (5 dagen voor de volgende incasso), dan weten we zeker dat er geen nieuwe incasso komt. 

Gratis media over/van dit product

We bieden gratis media aan die je meer inzicht geven in de programma’s. Dit omvat artikelen, blogs en video's die relevant zijn voor ouders die op zoek zijn naar meer rust in het ouderschap en beter omgaan met boosheid. Deze gratis content geeft je een voorproefje van onze aanpak en de waardevolle kennis die we delen. Je kunt ook een kijkje nemen op alle social media pagina’s.

Op jouw succes!