Hoe komt het dat sommige mensen je weten te raken en anderen niet? Deze keer behandelen we Simone Levie in onze biografie-reeks over succesvolle mensen. Wie is deze inspirerende vrouw en wat heeft ze allemaal bereikt? Is haar programma MPOP een goede manier om hetzelfde als Simone Levie te bereiken? Lees verder…

Motivational speaker Simone Levie heeft het tot haar levensdoel gemaakt om vrouwen te empoweren. Hierbij richt ze zich met name op (vrouwelijke) ondernemers, die ze met haar technieken naar de volgende stap in hun carrière leidt. Ben jij benieuwd naar haar verhaal en hoe ze jou kan helpen bij het bereiken van je doelen? Lees dan snel verder.

Over Simone Levie

Simone Levie is een vrouw met een missie. Ze wil mensen inspireren al hun doelen te bereiken en heeft hier in de afgelopen jaren op talloze manieren keihard aan gewerkt. Ze schreef een bestseller, richtte organisaties op en gebruikt verschillende sociale media om haar boodschap aan het grote publiek over te brengen.

Maar waar komt die passie nu precies vandaan? Dat heeft alles te maken met de onderbewuste denk- en gedragspatronen die Simone Levie tegenhielden in haar leven. Ze liet zich beperken door onzichtbare blokkades en zag daardoor niet in wat ze allemaal misliep. Toen ze eenmaal besloot het roer om te gooien, veranderde haar leven op alle vlakken. Ze ontdekte haar eigen kracht en besloot het haar doel te maken anderen ook tot dit punt te brengen.

De kracht van het internet

Hoewel het vaststellen van dat doel een goed begin is, is dat lang niet genoeg om het te bereiken. Simone Levie hield zich echter vast aan de kracht van het internet. Door in alles wat we doen rekening te houden met het feit dat de wereld continu verandert, kan je hierop anticiperen.

Als we bijvoorbeeld nu terugdenken aan het ondernemersklimaat van tien jaar geleden, zal je zien dat er enorm veel is veranderd. Tegenwoordig kan je een succesvol bedrijf opstarten met alleen een laptop en een internetverbinding. Dat was jaren geleden absoluut niet denkbaar.

En dat is nu precies waar de aanpak van Simone Levie om draait. Het verbinden van de offline en online wereld op een authentieke en persoonlijke manier.

De Transformatieschool

Een van de grootste prestaties van Simone Levie is de oprichting van de Transformatieschool. Dit is een project dat ze samen met mede-ondernemer Katelijne Vermeulen heeft opgezet met als doel mensen te helpen een volgende stap te zetten in hun leven. Of het nu gaat om je privéleven of je carrière.

Er zijn een aantal vragen die je jezelf kunt stellen als je je afvraagt of de Transformatieschool jou kan helpen. Beantwoord je deze vragen telkens met een volmondige “Ja!”, dan is dat zeker het geval:

 • Heb je het gevoel dat je leven je overkomt?
 • Wil je groeien, maar word je tegengehouden door de mensen om je heen?
 • Lijd je aan een chronisch schuldgevoel?
 • Heb je het gevoel dat je veel teveel ballen in de lucht moet houden?
 • Voel je je belemmerd door innerlijke blokkades?
 • Hoop je erop dat alles beter wordt?

Om je te helpen al deze problemen op te lossen, kan je bij de Transformatieschool een intensief lessenpakket volgen. Als je dit pakket aanschaft, profiteer je van de volgende hulpmiddelen:

 1. Vijf modules van vijf lessen. In deze modules worden de onderwerpen communicatie, regressie, hypnotherapie, systemisch werk en transactionele analyse besproken.
 2. 24/7-toegang tot de resources.
 3. Handige werkboeken met oefeningen om je kracht te vinden.
 4. Iedere twee weken een nieuwe les.
 5. Iedere twee weken een coachingsessie met Katelijne.
 6. Als bonus ontvang je nu ook gratis businesslessen van Simone.

Met dit pakket leer je binnen 50 weken het heft in handen te nemen en opnieuw de regisseur te worden van je eigen leven. Laat je niet langer beperken door de mensen om je heen of de patronen die er zo ingesleten zijn. Breng jouw leven naar ‘the next level’.

Het boek van Simone Levie: Start before you’re ready

Alsof het opzetten van de Transformatieschool nog niet genoeg was, ging Simone Levie nog verder in haar missie om mensen te helpen hun kracht te vinden. Met de bestseller Start before you’re ready inspireert ze vrouwen om nu eindelijk die sprong te wagen. Het boek is met name gericht op vrouwen die alles hebben wat ze nodig hebben, maar te bang zijn om het risico te nemen. De positieve schrijfstijl en motiverende teksten geven net dat laatste zetje wat jij nodig hebt. Wacht dus niet ‘tot je klaar bent’, maar ga aan de slag!

Uit de beoordelingen van dit boek op verschillende verkoopwebsites blijkt dat vrijwel iedereen die het leest enorm onder de indruk is. Met name het inspirerende levensverhaal van Simone zelf lijkt de lezeressen enorm aan te spreken. Het is dan ook niet gek dat dit boek direct een bestseller werd.

De online programma masterclass

Het volgende boek van Simone Levie dat we hier bespreken is De online programma masterclass. In dit boek gaat dieper in op manieren om geld te verdienen. Ze is namelijk van mening dat je in elke situatie geld kan verdienen. Dit e-book is gratis te verkrijgen via de website.

Vind je missie en ga doen

Als je al deze producten hebt besteld en nog steeds niet genoeg kunt krijgen van Simone Levie, kan je je ook nog inschrijven voor het programma Vind je missie en ga doen. Dit 10-weekse programma biedt een volledig pakket, vol werkboeken, video’s en zelfs meditaties. Je vraagt je misschien af wat je zoal kunt verwachten? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

 • Een stappenplan voor het vinden van de allerbeste versie van jezelf.
 • Life time toegang tot alle onderdelen van dit programma.
 • Tips voor het starten van een onderneming of het zetten van de volgende stap in je carrière.
 • Alle technieken die je nodig hebt om jouw passie voor het ondernemen (terug) te vinden.

De MPOP: je eigen online kennisprogramma maken

mpop maak prachtige online programmas

Simone Levie heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan en succes behaald met het aanbieden van haar kennis op het internet. Dit is een slim business model omdat het oneindig schaalbaar is. In de MPOP (Maak Prachtige Online Programma's) leert ze je alles wat ze weet over het maken van zo'n online knowledge business. Hier vind je alle informatie.

Verschillende communicatiemiddelen

Tot slot zijn er nog een aantal online communicatiemiddelen van Simone Levie waar we je graag op wijzen. Dit zijn:

 1. Het online magazine. Dit magazine staat boordevol blogs en inspirerende verhalen over dromen, ambitie, money mindset, lifestyle en spiritualiteit. Je hebt helemaal gratis toegang tot alle artikelen in het online magazine, zodat je altijd die motivatie kunt vinden wanneer je dit het hardst nodig hebt.
 2. De podcast show. Lijkt het jou wel wat om Simone Levie zelf te horen praten over haar leven, doelen, tegenslagen en adviezen? Dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen bij haar podcasts. Ze bespreekt alle informatie die jij nodig hebt om een succesvolle carrière op te bouwen.
 3. SL TV. Dit is een YouTube-kanaal vol inspirerende filmpjes over de tactieken die Simone Levie hanteert en bijzondere gesprekken tussen haar en Katelijne Vermeulen.
 4. Events. Wil je Simone Levie graag in het echt horen spreken? Dan kan je er ook nog voor kiezen een van haar vele evenementen te bezoeken.

Social media-kanalen

Wil je meer weten over Simone Levie, haar levensverhaal en hoe ze jou kan helpen het allerbeste uit jezelf te halen? Dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen. Dit kan op verschillende manieren. Zo kan je een berichtje achterlaten op een van haar social media-kanalen. Simone is actief op onder andere Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast kan je het contactformulier op de website invullen. Je ontvangt dan altijd binnen enkele werkdagen een antwoord.  

Start hier met het materiaal van Simone Levie

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...