Zou je wel eens een event van Joe Dispenza willen bezoeken? Goed nieuws: in 2021 en 2022 houdt Joe Dispenza een event dat voor Nederlanders goed te bereiken is. Lees verder…

Joe Dispenza's workshop bezoeken in 2021 en 2022

Joe Dispenza geeft regelmatig workshops en in 2021 én 2022 doet hij dat ook dichtbij ons. In zijn workshops komen veel meditaties en visualisaties aan de orde. De ervaringen zijn erg positief vanwege zijn actieve en warme aanpak.

In het verleden was Joe Dispenza wel eens in Amsterdam geweest, maar in november 2021 verschijnt hij in Dublin. Ook behoren Parijs en Londen waarschijnlijk tot de mogelijkheden. Het is zeker een aanrader om een vlucht te boeken en zijn event mee te maken in 2021.

>> Klik hier voor alle events. Zo komt Joe Dispenza binnenkort naar Dublin en Londen. Erg goed bereikbaar dus.

Wie is Joe Dispenza?

Hoewel Joe Dispenza geen eigen Wikipedia-pagina heeft, is het een grootheid geworden door zijn vele onderzoeken en casussen – waaronder zijn eigen bijzondere genezingscasus – rondom het zelfgenezend vermogen. Met andere woorden: het placebo-effect.

Dr. Joe Dispenza heeft niet alleen bijzondere methodes / visualisaties / meditaties rondom het zelfgenezend vermogen, maar hij is ook erg bekend geworden door de vele documentaires waarin hij verscheen, waaronder ‘What the bleep do we know' en ‘Heal'.

Boeken van Joe Dispenza

Aanmelden voor november 2021 en verderop in 2022

>> Klik hier voor alle events van Joe Dispenza in 2021 en 2022, erg dichtbij ons!

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...