Zou je wel eens een event van Joe Dispenza willen bezoeken? Goed nieuws: in 2024 houdt Joe Dispenza een event dat voor Nederlanders goed te bereiken is. Lees verder…

Joe Dispenza's workshop bezoeken in 2024

Joe Dispenza geeft regelmatig workshops en in 2024 doet hij dat ook dichtbij ons. In zijn workshops komen veel meditaties en visualisaties aan de orde. De ervaringen zijn erg positief vanwege zijn actieve en warme aanpak.

In het verleden was Joe Dispenza wel eens in Amsterdam geweest, maar in verschillende maanden in 2024 verschijnt hij in Dublin. Ook behoren Parijs en Londen waarschijnlijk tot de mogelijkheden. Het is zeker een aanrader om een vlucht te boeken en zijn event mee te maken in 2024.

>> Klik hier voor alle events. Zo komt Joe Dispenza binnenkort naar Dublin en Londen. Erg goed bereikbaar dus.

Wie is Joe Dispenza?

Hoewel Joe Dispenza geen eigen Wikipedia-pagina heeft, is het een grootheid geworden door zijn vele onderzoeken en casussen – waaronder zijn eigen bijzondere genezingscasus – rondom het zelfgenezend vermogen. Met andere woorden: het placebo-effect.

Dr. Joe Dispenza heeft niet alleen bijzondere methodes / visualisaties / meditaties rondom het zelfgenezend vermogen, maar hij is ook erg bekend geworden door de vele documentaires waarin hij verscheen, waaronder ‘What the bleep do we know' en ‘Heal'.

Boeken van Joe Dispenza

Aanmelden voor begin 2024 en verderop in 2024

>> Klik hier voor alle events van Joe Dispenza in de eerste helft en de tweede helft van 2024, erg dichtbij ons! Wij raden een live event van Joe Dispenza tegenwoordig echter af: er zijn te veel mensen en er is te weinig interactie. Wel kunnen we zijn gloednieuwe, uitgebreide online programma's van harte aanbevelen.

Onze aanbeveling: de online programma's van Joe Dispenza zijn veel uitgebreider

Wij vonden de online programma's van Joe Dispenza verrassend meer uitgebreid en beter dan de live varianten. Bekijk deze pagina met alle online cursussen en zoek dan degene van Joe Dispenza.

Op jouw succes!