Zou je wel eens een event van Joe Dispenza willen bezoeken? Goed nieuws: in 2020 en 2021 houdt Joe Dispenza een event dat voor Nederlanders goed te bereiken is. Lees verder…

Joe Dispenza’s workshop bezoeken in 2020 en 2021

Joe Dispenza geeft regelmatig workshops en in 2020 doet hij dat ook dichtbij ons. In zijn workshops komen veel meditaties en visualisaties aan de orde. De ervaringen zijn erg positief vanwege zijn actieve en warme aanpak.

In het verleden was Joe Dispenza wel eens in Amsterdam geweest, maar in november 2020 verschijnt hij in Dublin. Het is zeker een aanrader om een vlucht te boeken en zijn event mee te maken in 2020.

>> Klik hier voor alle events. Zo komt Joe Dispenza binnenkort naar Dublin en Londen. Erg goed bereikbaar dus.

Wie is Joe Dispenza?

Hoewel Joe Dispenza geen eigen Wikipedia-pagina heeft, is het een grootheid geworden door zijn vele onderzoeken en casussen – waaronder zijn eigen bijzondere genezingscasus – rondom het zelfgenezend vermogen. Met andere woorden: het placebo-effect.

Dr. Joe Dispenza heeft niet alleen bijzondere methodes / visualisaties / meditaties rondom het zelfgenezend vermogen, maar hij is ook erg bekend geworden door de vele documentaires waarin hij verscheen, waaronder ‘What the bleep do we know’ en ‘Heal’.

Boeken van Joe Dispenza

Aanmelden voor november 2020

>> Klik hier voor alle events van Joe Dispenza in 2020 en 2021, erg dichtbij ons!

Op jouw succes!

Gerelateerd: lees verder...