Zoek je een yoga-mat en vraag je je af waar je er het beste eentje kunt kopen of online bestellen? Op deze pagina ga je zien wat de beste yoga-mat is, waar je deze benodigdheden en accessoires kunt kopen en wat voor speciale soort matten er zijn. Lees verder…

Waar kun je een yoga-mat kopen? Dit zijn geschikte winkels…

Verderop in dit artikel vind je actuele aanbiedingen, maar laten we eerst kijken in welke winkels je een yoga-mat kunt kopen.

Waar zijn yoga-matten te koop? Een yoga-matje kun je kopen bij…

  • Mijn favoriete online Yoga-winkel waar je de beste yoga-matten online kunt bestellen
  • Hema
  • Action
  • Blokker
  • Kruidvat
  • Lidl
  • Perry Sport
  • Decathlon
  • Ook kun je ze uiteraard in speciale yoga-winkels vinden. Daar zijn er veel van in Amsterdam.

Zo’n mat wordt ook wel eens een fitness-mat genoemd, maar je hebt ook speciale yoga-merken zoals Manduka (pro), Liforme, Gaiam, Love Generation, Sportbay, Ecoyogi of Jade Yoga.

Beste yoga-matten in de sale? Er zijn niet vaak aanbiedingen…

beste yoga mat winkel

Omdat yoga-matten niet seizoen-gevoelig zijn, vind je ze zelden in de sale. Wil je de goede yoga-mat-merken toch nog enigszins goedkoop aanschaffen? Kijk dan bij het uitgebreide aanbod van mijn favoriete Yoga-winkel (die heb ik hierboven in de lijst met winkels genoemd).

Speciale yoga-matten kopen

Soms kan een standaard yoga-mat niet aan jouw behoeften voldoen…

Als je bijvoorbeeld liever compact reist, kun je ook een opvouwbare yoga-mat nemen. De meeste matten zijn oprolbaar, maar er zijn tegenwoordig ook speciale opvouwbare matten beschikbaar. Deze nemen minder ruimte in beslag.

Hierna lezen:  Klankschaal Kopen: Welke Past Bij Mij & Beste Klankschalen

Ook zijn er dikkere varianten. De klassieke dikte is rond de 4 of 5 mm, maar de dikke matten gaan daar overheen voor extra comfort. Ga dan voor het merk Yogastyles.

De beste yoga-mat is deze… (van het merk Liforme)

De bekende recensenten van happywithyoga.com hebben de mat van Liforme als beste beoordeeld. Deze beste yoga-mat heeft de beste antislip-kwaliteiten. Bekijk eens de mat van Liforme.

Bekijk deze winkel voor de beste yoga-matten en andere accessoires en -benodigdheden

Bezoek Spiru even om hun mooie yoga-matten te bekijken. Ze hebben bijvoorbeeld ook mooie matten met een speciale print. Ook alle andere yoga-accessoires en -benodigdheden vind je hier bij mijn vaste yoga-winkel.

Succes met het vinden van jouw yoga-mat

In bovenstaande aanraders vond je goede of juist goedkopere yoga-matten. Ook de beste yoga-matten kun je vinden via bovenstaande aanraders van dit artikel. Bekijk eens de mat van Liforme. Veel succes bij het vinden van jouw ideale yoga-mat!

Gerelateerd: lees verder...