Zoek je een yoga-mat en vraag je je af waar je er het beste eentje kunt kopen of online bestellen? Op deze pagina ga je zien wat de beste yoga-mat is, waar je deze benodigdheden en accessoires kunt kopen en wat voor speciale soort matten er zijn. Lees verder…

Waar kun je een yoga-mat kopen? Dit zijn geschikte winkels…

Verderop in dit artikel vind je actuele aanbiedingen, maar laten we eerst kijken in welke winkels je een yoga-mat kunt kopen.

Een yoga-matje kun je kopen bij…

  • Hema
  • Action
  • Blokker
  • Kruidvat
  • Lidl
  • Perry Sport
  • Decathlon
  • Mijn favoriete online Yoga-winkel
  • Ook kun je ze uiteraard in speciale yoga-winkels vinden. Daar zijn er veel van in Amsterdam.

Zo’n mat wordt ook wel eens een fitness-mat genoemd, maar je hebt ook speciale yoga-merken zoals Manduka (pro), Liforme, Gaiam, Love Generation, Sportbay, Ecoyogi of Jade Yoga.

Beste yoga-matten in de sale? Er zijn niet vaak aanbiedingen…

beste yoga mat winkel

Omdat yoga-matten niet seizoen-gevoelig zijn, vind je ze zelden in de sale. Wil je de goede yoga-mat-merken toch nog enigszins goedkoop aanschaffen? Kijk dan bij het uitgebreide aanbod van mijn favoriete Yoga-winkel (die heb ik hierboven in de lijst met winkels genoemd).

Speciale yoga-matten kopen

Soms kan een standaard yoga-mat niet aan jouw behoeften voldoen…

Als je bijvoorbeeld liever compact reist, kun je ook een opvouwbare yoga-mat nemen. De meeste matten zijn oprolbaar, maar er zijn tegenwoordig ook speciale opvouwbare matten beschikbaar. Deze nemen minder ruimte in beslag.

Ook zijn er dikkere varianten. De klassieke dikte is rond de 4 of 5 mm, maar de dikke matten gaan daar overheen voor extra comfort. Ga dan voor het merk Yogastyles.

Hierna lezen:  Gelukspoppetjes Kopen & Zelf Maken [Beste Aanraders]

De beste yoga-mat is deze… (van het merk Liforme)

De bekende recensenten van happywithyoga.com hebben de mat van Liforme als beste beoordeeld. Deze beste yoga-mat heeft de beste antislip-kwaliteiten. Bekijk eens de mat van Liforme.

Bekijk deze winkel voor de beste yoga-matten en andere accessoires en -benodigdheden

Bezoek Spiru even om hun mooie yoga-matten te bekijken. Ze hebben bijvoorbeeld ook mooie matten met een speciale print. Ook alle andere yoga-accessoires en -benodigdheden vind je hier bij mijn vaste yoga-winkel.

Gerelateerd: lees verder...