Wat zijn de ervaringen over Berichtenbaas van Attractiongym? Is het de moeite en de investering waard volgens onze review? Hoe schunnig/ordinair is deze cursus? Wij beoordeelden of deze cursus de moeite waard is om te downloaden of niet. Lees deze recensie van Berichtenbaas dan verder… 

Wie is Daan de Ram?

Je kunt bijna een Wikipedia-pagina over Daan de Ram maken. Hij is de oprichter van Attractiongym en hij behoort tot de tweede generatie datingcoaches nadat die markt in 2006 ontplofte. Hoewel hij veel ouderwetse methodes uit 2006 heeft verbannen, bestaan zijn methodes voor een groot deel nog wel uit zinnetjes en trucjes – iets wat niet per se slecht is. De leeftijd van Daan de Ram? Hij is geboren in het jaar 1989.

Daan de Ram heeft veel dingen gedaan in zijn leven. Berichtenbaas is een van zijn meest uitgebreide trainingen. Enkele van de andere producten die hij met Attractiongym heeft gemaakt, zijn: Flow, Sociale Superster, Charisma God en Conversatiekoning.

Wat is Berichtenbaas? De beste Whatsapp-berichtjes sturen?

berichtenbaas van attractiongym

Het is een premium online videocursus die ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft te twijfelen over wat voor bericht je gaat sturen naar jouw flirt. Berichtenbaas gaat zowel in op het chatten via een dating-dienst zoals Tinder, als het chatten met iemand die je al hebt leren kennen via een andere manier.

Wat belooft Attractiongym met Berichtenbaas?

Ze beloven dat je een systeem leert waardoor je nooit meer hoeft na te denken over geschikte berichten om iemand te versieren op tekst-basis, dus via je telefoon of computer.

Het systeem leert je om berichtjes met intentie te sturen, waardoor je niet oeverloos in de ruimte kletst maar daadwerkelijk iemand in beweging zet, een romantische setting opzet, emoties oproept en goede dates regelt.

Ook leer je hoe je jouw berichtjes zodanig opstelt dat de ander geïnteresseerd in je wordt, jou heel graag wil leren kennen en zelfs hebberig wordt.

Is Berichtenbaas het geld waard?

berichtenbaas ordinair

Berichtenbaas is geen goedkope investering, maar het maakt van jou een effectieve machine die doelgerichte dates regelt. Sommige modules heten niet voor niets: ‘Brutaal zijn' en ‘High risk, high reward'. Dit zijn de essentiële houdingen voor succes.

Maar goed, qua kwaliteit van de les-filosofie is dat in orde, maar dat beantwoordt de vraag nog niet helemaal: krijg je wel waar voor je geld? Ook qua kwantiteit leek het alsof ik oneindig door kon scrollen voor meer modules, lessen, voorbeelden en bonussen. Ieder aspect van communicatie op afstand wordt gewoon behandeld.

Zo zitten er 100 casestudies in en is het systeem gebaseerd op 50.000 experimenten. Gelukkig zorgt Daan de Ram ervoor dat je richtlijnen krijgt en niet gek wordt van alle informatie: hij begint bij de belangrijkste principes zodat je direct al aan de slag kunt.

Maar om terug te komen bij de vraag: Attractiongym heeft hier niet zomaar een cursusje neergezet. Ze hebben er daadwerkelijk super veel werk, moeite en tijd ingestoken.

En de minpunten dan?

  • Tsja, het is nogal veel, wat er allemaal in de cursus zit. Je zou eigenlijk ook gewoon de cursus niet kunnen doen en zelf dapper kunnen zijn en dingen uitproberen. Daar red je het ook mee.
  • Het kost heel veel tijd om de hele cursus te consumeren.
  • Het is extreem ordinair… Jawel, het draait voor een groot deel om seks. De intentie van de cursus is om van jou een player te maken. Er wordt gelukkig ook veel aandacht besteed aan de studenten die een waardigere aanpak willen, maar het toontje blijft de ordinaire bevolkingsgroep aanspreken.

Wat is er nog meer goed aan?

berichtenbaas goed of slecht

Voor deze review waren we erg positief omdat Berichtenbaas gewoon de sappige tips & trucs leverde die het beloofde. Even in bullets:

  • Je krijgt erg veel informatie.
  • Je gaat ‘het snappen' en je zal intelligent omgaan met flirten via tekst en flirten in het algemeen.
  • De methodiek is getest en werkt. Dit blijkt ook uit de resultaten van de studenten.
  • Daan de Ram en de gastleraren zijn erg prettig om naar te luisteren en ze zijn duidelijk.
  • Daan de Ram is de beste op Tinder-gebied. Hij zegt echter wel duidelijk: pick your batttles. Als jij liever vrouwen in het openbaar ontmoet, kun je dat gaan doen en Daan's methodes voor Whatsapp gebruiken.

Bekijk ook ondertussen onze videoreview van Daan de Ram en Attractiongym

Berichtenbaas downloaden (lessen, premium e-boeken & Pdf's)

Uiteindelijk is onze conclusie dat Berichtenbaas zijn beloftes dubbel en dwars waarmaakt. Dat de beloftes onbeschaamd ordinair zijn, accepteren we maar. Wil je resultaten, dan moet je hier de eerste stap nemen om de lessen en pdf's van Berichtenbaas te krijgen.

Inloggen berichtenbaas (via de website van Attractiongym)

berichtenbaas review

Heb je Berichtenbaas gekocht en wil je inloggen in de leeromgeving? Dan moet je even in je mailbox zoeken naar de welkomstmail, waarin jouw inloggegevens staan, evenals een link naar de leeromgeving.

Wil je Berichtenbaas kopen, maar is er ook korting voor berichtenbaas?

Niet iedereen doet aan korting. Zo ook Daan de Ram en Attractiongym. Dit product is daadwerkelijk bedoeld voor het hoge segment dat echt resultaat wil. Bekijk hier de actuele prijs van deze training die we uiteindelijk zeker aanraden.

Ervaringen & reviews van anderen

RecensentSamenvatting van de review
Krachtige Man AcademieDe reviewer is blij met het effect van Berichtenbaas, omdat zijn kwaliteit van leven beter geworden is. Er zijn nu vrouwen in zijn leven. Je leert hoe je via je telefoon in contact komt met vrouwen. Hij vond het niet makkelijk, maar de training hielp om succes te behalen.
Allemaal ReviewsDeze bron is juist niet te spreken over de cursus, omdat het er vooral om gaat zoveel mogelijk vrouwen in bed te krijgen. Het oprechte en eerlijke waar andere reviewers over spreken, herkent men in deze review zeer zeker niet. De cursus is het geld alleen waard als je hetzelfde doel als de inhoud hebt. Voor een serieuze relatie moet je deze cursus overslaan.
Zelfvertrouwen-TipsDe review vertelt vooral dat de cursus interessant kan zijn voor wie via de telefoon contact zoekt met vrouwen. De voorbeelden die je ziet kunnen stimulerend werken en je op ideeën brengen.
ScharreplekDe cursus is prettig vormgegeven en video’s zijn van hoge kwaliteit. Deze reviewer zegt dat hij na het volgen van de cursus op een natuurlijk manier gesprekken met vrouwen kan voeren. Er zit ook veel humor in die helpt in je ontwikkeling.
De ReviewbaasOok deze bron benadrukt dat je met de cursus geen serieuze relatie voor ogen moet hebben, maar vooral meerdere dates (of seks) met vrouwen per week kunt bereiken. De kwaliteit van de cursus is goed en als je met de materie aan de slag gaat, zul je zeker resultaat boeken.
Webwinkel ReviewsDe reviewer stelt dat deze cursus geschikt is voor vrouwenverslinders (of als dat je doel is). Je leert hoe je beter met vrouwen moet omgaan en kunt er ook profijt van hebben bij een serieuze relatie. Onderaan de review staan nog drie links met vergelijkbaar aanbod.
Lees Je SuccesvolDe cursus bevat veel informatie en is nuttig als je online wilt communiceren of daten met vrouwen. Bij het uitproberen van technieken moet je soms je verlies kennen en een andere techniek proberen. Ontwikkelen kost tijd.
ReviewplekDeze bron stelt eerlijk dat de gebruikte woorden soms erg plat zijn en vooral gericht zijn op het in bed krijgen van vrouwen, terwijl als je de materie wat serieuzer neemt, er ook een serieuze relatie mee verkregen kan worden.

Onze review samengevat

ReviewBerichtenbaas
SamenvattingWij vonden deze training enorm uitgebreid. Voor iedere situatie kregen we stappen en tips om direct in te kunnen zetten. Daarom raden we Berichtenbaas dan ook sterk aan.
Review doorDe redactie
Beoordeling4.5 (van de 5)
StartenStart hier

Op jouw geluk!