Wat vinden wij van Bureau Breinfijn? Wat is onze mening en ervaring met de trainer Rosalie Van Gils en haar traininen, zoals de cursus Grip Op Je Gedachten? Wij vertellen het je in deze review. Lees verder voor onze ervaringen

Bureau Breinfijn review: ‘mindset'-gezever of zinvolle lessen?

Bureau Breinfijn is het geesteskind van Rosalie van Gils. We maken allemaal wel periodes mee waarin het mentaal even wat minder goed. Je voelt je moe, je ben wat meer neerslachtig dan gemiddeld en je komt wat minder goed aan je werk toe.

Iedereen heeft wel eens zo’n periode, maar het kan zijn dat deze periode langer duurt dan je zou willen. Tegelijkertijd vind je een stap naar de psycholoog nog te groot of te intimiderend. Je zoekt liever hulp die je op een laagdrempelige wijze helpt om weer klachtenvrij te kunnen leven.

In dat geval is Bureau Breinfijn een optie voor jou. In deze review gaan we bekijken hoe Bureau Breinfijn je kan helpen, welke cursussen je bij dit bureau kunt volgen en of dit de moeite waard is of niet.

>> Ook vonden we deze tijdelijke kortingspagina op de 21-daagse cursus van Bureau Breinfijn: “Kalmeer Je Zenuwstelsel”

>> Daarnaast kwamen we deze verborgen kortingspagina tegen voor Rosalies cursus: “Rust In Lichaam & Brein”

>> Voor het “Breinfijn Programma” tegen angst & paniek bestaan helaas geen kortingen

Hoe is Bureau Breinfijn ontstaan?

Uit onderzoek blijkt dat vele mensen de stap naar een psycholoog te groot vinden. Alhoewel een psycholoog altijd goede hulp biedt bij mentale klachten, zijn sommige mensen op zoek naar iets wat meer laagdrempelig is. Mensen zijn op zoek naar iets dat helpt maar tegelijkertijd toegankelijk is.

Rosalie van Gils viel het op dat ze dit vaak hoorde in haar omgeving. Daarnaast was zij van mening dat de combinatie van onze hersenen en ons lichaam te vaak niet gelinkt werd. Het één heeft invloed op het ander en vice versa.

Daarom besloot Rosalie om het anders te doen. Na jaren gewerkt te hebben bij diverse zorginstellingen, besloot Rosalie het nu op eigen benen te gaan doen. Zo is Bureau Breinfijn ontstaan. Mensen op een laagdrempelige wijze klachtenvrij maken is het hogere doel van dit bureau.

Over Rosalie van Gils

Eén van de grootste pluspunten van Rosalie van Gils als psycholoog is het feit dat ze veel begrip en empathie heeft voor mensen die even met zichzelf in de knoop zitten. Ze weet wat het is om plotseling overvallen te worden door angsten. Hierdoor gaat ze met veel begrip om met jouw mentale kwesties. Rosalie heeft namelijk in haar leven ook het nodige meegemaakt.

2009 was haar rampjaar. Een geliefde werd ernstig ziek en ook lukte het haar en haar man maar niet om een kindje te krijgen. De stress en onzekerheid uit deze periode leverde haar een hoop angsten op. De toekomst was onzeker. Met angst moet je omgaan. Je hebt geen andere keuze. Dit ondervindt Rosalie ook.

Uiteindelijk lukte het haar om met haar angsten om te gaan en hiermee te dealen. Nu wil ze andere mensen helpen om te leren omgaan met hun angsten. Zo kun je beter omgaan met alle vervelende situaties in je leven. Hier kun je veel baat bij hebben.

Rosalie van Gils heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waarna ze een half jaar in Madrid heeft gestudeerd. In totaal heeft ze 13 jaar gewerkt voor diverse zorginstellingen en veel ervaring opgedaan in de praktijk. Dat scheelt meteen een slok op een borrel.

Naast haar opleiding heeft Rosalie ook diverse cursussen gevolgd, bijvoorbeeld op het gebied van hypnotherapie en neuro- en biofeedback. Ook deze opleidingen zet ze in om mensen te helpen. Daarnaast heeft Rosalie haar eigen zoon geholpen aan de hand van neurofeedback. Hierdoor weet ze hoe waardevol deze vorm van therapie kan zijn.

Daarnaast wordt hypnotherapie gebruikt om stress, trauma en angst tegen te gaan en om veranderingen in het gedrag te volbrengen. Hierbij hanteert Rosalie een persoonlijke aanpak. Je kunt bij haar op een ontspannen wijze over moeilijke onderwerpen praten. Dat vinden veel mensen fijn.

Onze videoreview over Bureau Breinfijn & Rosalie van Gils

>> Ook vonden we deze tijdelijke kortingspagina op de 21-daagse cursus van Bureau Breinfijn: “Kalmeer Je Zenuwstelsel”

>> Daarnaast kwamen we deze verborgen kortingspagina tegen voor Rosalies cursus: “Rust In Lichaam & Brein”

>> Voor het “Breinfijn Programma” tegen angst & paniek bestaan helaas geen kortingen

Hoe kan Bureau Breinfijn je helpen?

Woon je in de omgeving van Oosterhout, dan is het mogelijk om Bureau Breinfijn zelf te bezoeken. Tijdens een 1 op 1 sessie met Rosalie ontdek je hoe je jouw angsten en paniek kunt aanpakken. Door de laagdrempelige aanpak voelen vele mensen zich hier fijn bij. Het is toegankelijk doch een effectieve wijze om angstproblemen aan te pakken. Ook als je last hebt van burn-out klachten of overspannen bent kun je bij Bureau Breinfijn terecht.

Angst is iets waar je mee om moet leren gaan. Angstige momenten ontkom je niet aan. Rosalie geeft je de tools om hiermee om te gaan. Zo weet je wat je moet doen als je bijvoorbeeld voelt dat er een paniekaanval gaat komen.

Maar ook als je dicht tegen een burn-out aanzit leert Rosalie je hoe je dit voorkomt en wat je kunt doen om dit gevoel tegen te gaan. Zo kun je meer van het leven genieten.

Rosalie vindt dat deze behulpzame tools voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom geeft ze op haar site zowel gratis als betaalde cursussen. Zo kun je op haar site de gratis video Sleutel tot Verandering ontdekken. Na het zien van deze video weet je hoe je jouw klachten kunt laten afnemen.

Mensen met klachten komen vaak in een vicieuze cirkel terecht. Het kan behoorlijk lastig zijn om deze negatieve cirkel te doorbreken. In deze video legt Rosalie op een heldere manier uit hoe het komt dat het maar niet lukt om uit deze cirkel te ontsnappen.

Ook vertelt Rosalie meer over de connectie tussen je hersenen en je lichaam, specifiek het zenuwstelsel. Daarnaast legt Rosalie uit hoe je de lading van angsten, piekeren, paniek, zorgen en stress kleiner kunt maken. Zelfs haar gratis stof is bijzonder leerzaam.

Daarnaast zijn er op haar website diverse cursussen te vinden. Een aantal hiervan zijn gratis, een aantal niet. Vooral de cursussen met een prijs zijn bijzonder leerzaam. Het is niet voor niets dat je ervoor moet betalen, maar ze zijn de prijs meer dan waard. Eén van de gratis trainingen die je kunt volgen is de training ‘Hierdoor kom je nooit uit de stresscirkel’.

Een pluspunt van Rosalie is dat ze niet bang is om een kritische blik te werpen op de zelfhulp guru’s die een hoop beloven maar je nooit de tools bieden die je echt nodig hebt. In deze cursus laat Rosalie zien welke adviezen vaak worden gegeven maar die vooruitgang juist tegenhouden in plaats van dat ze je vooruit helpen. Ze laat zien waarom deze adviezen maar even effect hebben en wat je moet doen om voor langere tijd progressie te zien.

Naast de gratis cursussen kan er ook gekozen worden voor de betaalde cursussen. Deze cursussen zijn allen de moeite waard. Zo kan de cursus Grip op je Gedachten je vooruit helpen. Vooral voor mensen die het maar niet lukt om rust in hun hoofd te creëren is dit een aanrader.

Hierbij krijg je handvaten aangereikt die je niet maar voor even helpen, maar waar je echt mee vooruit kunt. Handvatten die een positief effect teweeg brengen op de lange termijn. Heb je last van paniekaanvallen? Dan is de cursus Eerste hulp bij paniekaanvallen iets voor jou. Ook de programma’s voor angst en stress/paniek zijn aanraders voor iedereen die hier hulp bij nodig heeft.

Wat vinden we van Bureau Breinfijn?

Bureau Breinfijn helpt mensen daadwerkelijk vooruit. Het is een pluspunt dat dit op een laagdrempelige manier gebeurt. Er zijn namelijk veel mensen die graag zichzelf verder helpen. Rosalie helpt hen hierbij.

Alle cursussen op haar sites zijn bijzonder informatief en helpen mensen echt vooruit. Daarnaast kun je op de site van Bureau Breinfijn ook een interessant e-book downloaden.

>> Ook vonden we deze tijdelijke kortingspagina op de 21-daagse cursus van Bureau Breinfijn: “Kalmeer Je Zenuwstelsel”

>> Daarnaast kwamen we deze verborgen kortingspagina tegen voor Rosalies cursus: “Rust In Lichaam & Brein”

>> Voor het “Breinfijn Programma” tegen angst & paniek bestaan helaas geen kortingen

Mocht je in de omgeving van Oosterhout wonen, dan kun je kijken of een 1 op 1 sessie met Rosalie misschien iets voor jou is. Wij denken dat zij je verder kunt helpen.

Merk je dat je ondanks de hulp van Rosalie toch niet beter wordt? Het kan zijn dat je klachten erger van aard zijn. In dat geval is het aan te raden om toch de hulp van een psycholoog in te schakelen. Alhoewel Bureau Breinfijn al vele mensen heeft geholpen, zijn er zaken waar een psycholoog je beter bij kan helpen.

Veelal zal Rosalie dit ook onderkennen en je helpen om een geschikte psycholoog te vinden. Maar wij verwachten dat Bureau Breinfijn vele mensen vooruit kan helpen. Interesse? Neem eens een kijkje op de site van Bureau Breinfijn of probeer één van de gratis cursussen. Zo zie je meteen of het iets voor jou is.

Zijn er ook kortingscodes voor Breinfijn?

Er zijn zeker ook soms kortingen. Hoewel dit niet via kortingscodes verloopt, vind je bijvoorbeeld op onderstaande actiepagina een speciale prijs.

>> Ook vonden we deze tijdelijke kortingspagina op de 21-daagse cursus van Bureau Breinfijn: “Kalmeer Je Zenuwstelsel”

>> Daarnaast kwamen we deze verborgen kortingspagina tegen voor Rosalies cursus: “Rust In Lichaam & Brein”

>> Voor het “Breinfijn Programma” tegen angst & paniek bestaan helaas geen kortingen

Op jouw succes!